Προστατευτικό Καλαμιών Rapala Rod Tip Protector
Προστατευτικό Καλαμιών Rapala Rod Tip Protector
Προστατευτικό Καλαμιών Rapala Rod Tip Protector
Προστατευτικό Καλαμιών Rapala Rod Tip Protector

Προστατευτικό Καλαμιών Rapala Rod Tip Protector

Rapala
24.0324
Διαθέσιμο
8,50 €
Με ΦΠΑ

Το προστατευτικό καλαμιών Rapala Rod Tip Protector έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προστασία στην κορυφή, που είναι και το πιο ευαίσθητο τμήμα του καλαμιού.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το προστατευτικό καλαμιών Rapala Rod Tip Protector έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προστασία στην κορυφή, που είναι και το πιο ευαίσθητο τμήμα του καλαμιού. Προστατεύει κατά την αποθήκευση, ή τη μεταφορά τους οδηγούς από χτυπήματα και φθορά.

Η κατασκευή του είναι πολύ ανθεκτική, από αδιάβροχο nylon με προσθήκη fiberglass. Διαθέτει ταινίες με βέλκρο για να ασφαλίζει στη θέση του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Προστατεύει την κορυφή του καλαμιού σας κατά τη μεταφορά του
  • Περιέχει ενισχύσεις από υλικό fiberglass για μέγιστη αντοχή
  • Ασφαλίζει με ταινίες βέλκρο
  • Μήκος: 39 εκ
  • Κωδικός: RRTPS
6 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας