Προστατευτική Θήκη Μηχανισμών Baitcasting

Θήκη Μηχανισμών Savage Gear Baitcaster

Savage Gear
22.0212
Διαθέσιμη
8,90 €
Με ΦΠΑ

Το κάλυμμα Savage Gear Baitcaster Cover είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο 2 χιλ, αλλά διαθέτει και διάτρητο υλικό mesh, ώστε να αποβάλλεται η υγρασία.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το κάλυμμα Savage Gear Baitcaster Cover είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο 2 χιλ, αλλά διαθέτει και διάτρητο υλικό mesh, ώστε να αποβάλλεται η υγρασία.

Η θήκη Savage Gear Baitcaster θα διατηρήσει τους μηχανισμούς σας προστατευμένους και ασφαλείς τόσο κατά την αποθήκευση, όσο και κατά τη μεταφορά.

Έχει σχεδιαστεί για φοριέται όταν ο μηχανισμός σας είναι αρματωμένος στο καλάμι. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το σπρέι της θάλασσας είναι ότι χειρότερο για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανισμού σας, καθώς κρυσταλλώνει το αλάτι το οποίο προκαλεί διάβρωση, σε ευαίσθητα σημεία του μηχανισμού. Συνεπώς πάντα να καλύπτετε τους μηχανισμούς σας στο σκάφος, όταν μετακινήστε.

Περάστε την θήκη μηχανισμού της Savage Gear στον εξοπλισμό σας και ασφαλίστε την με τον ιμάντα από Velcroκαι ο μηχανισμός σας θα σας υπηρετήσει σωστά για πολλά χρόνια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εύκολη στη χρήση, θήκη μηχανισμού baitcasting
  • Κατασκευασμένη από 2 χιλ, πυκνό Neoprene
  • Μπορεί να τοποθετηθεί στο μηχανισμό, όταν αυτός είναι αρματωμένος στο καλάμι
  • Διαθέτει επιφάνεια Mesh για να στεγνώνει και να μη συσσωρεύεται υγρασία
  • Ιδανικός για μηχανισμούς Baitcasting μεγέθους 100 - 300
  • Κωδικός: 75950
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας