Βυθόμετρο Lowrance HDS Live
Βυθόμετρο Lowrance HDS Live
Βυθόμετρο Lowrance HDS Live
Βυθόμετρο Lowrance HDS Live
Βυθόμετρο Lowrance HDS Live
Βυθόμετρο Lowrance HDS Live

Βυθόμετρο Lowrance HDS Live

Lowrance
60.0091
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
1.587,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά βυθομέτρων Lowrance HDS Live, αποτελεί ένα σημαντικό άλμα προς το μέλλον, όσον αφορά την τεχνολογία των fishfinders. Στην πραγματικότητα κάθε συσκευή της σειράς HDS Live είναι ένα πανίσχυρο σόναρ, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατότητες αξιοποίησης τεχνολογιών σε πραγματικό χρόνο, όπως οι Active Imaging, LiveSight, Genesis Live και LiveCast Smartphone.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά βυθομέτρων Lowrance HDS Live, αποτελεί ένα σημαντικό άλμα προς το μέλλον, όσον αφορά την τεχνολογία των fishfinders. Στην πραγματικότητα κάθε συσκευή της σειράς HDS Live είναι ένα πανίσχυρο σόναρ, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατότητες αξιοποίησης τεχνολογιών σε πραγματικό χρόνο, όπως οι Active Imaging, LiveSight, Genesis Live και LiveCast Smartphone.

Με τα μοντέλα HDS Live, η Lowrance πήρε τη δημοφιλέστερη βυθομέτρων/ανιχνευτών ψαριών και την αναβάθμισε ώστε να είναι ακόμα καλύτερη και αποτελεσματική για όλους τους ψαράδες. Με κομψό σχεδιασμό, ταχύτερο επεξεργαστή, βελτιωμένο ενσωματωμένο πακέτο εργαλείων πλοήγησης HDS και υποστήριξη από ένα ευρύ φάσμα νέων τεχνολογιών, τα Lowrance δύσκολα θα συγκριθούν με οποιοδήποτε άλλο fishfinder της αγοράς.

Όλες οι συσκευές Lowrance HDS Live Fishfinder διαθέτουν υψηλής ευκρίνειας οθόνες αφής SolarMAX™ HD για εύκολη πλοήγηση. Οι οθόνη είναι λεπτού προφίλ, νέου σχεδιασμού, με γυαλί από άκρη σε άκρη.

Το να κατευθύνετε το σκάφος σας σε ένα συγκεκριμένο στίγμα, ή η εύρεση ενός νέου, για πολλά χρόνια από σήμερα δε θα γίνει ευκολότερη, καθώς πίσω από την οθόνη των Lowrance HDS Live υπάρχει το καλύτερο μείγμα εργαλείων πλοήγησης που ενσωματώθηκε ποτέ σε ένα fishfinder. Η Lowrance βελτιστοποιεί το χρόνο σας στο σκάφος, καθώς με τη σύνδεση Smartphone LiveCast™, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα την συσκευή με το Smartphone σας, να λαμβάνετε στην οθόνη σας μηνύματα, ειδοποιήσεις κλήσεων, να προβάλλετε βίντεο, χάρτες Google και δεδομένα σχετικά με το ψάρεμά σας. Μερικές από τις πληροφορίες που μπορείτε να ανακτήσετε ανά πάσα στιγμή, περιλαμβάνουν τη λειτουργία Heat Map που σας επιτρέπει να βλέπετε τις αλλαγές της θερμοκρασίας του νερού, ώστε να αξιολογήσετε την ελκυστικότητα της περιοχής.

Η μπάρα του βασικού μενού του βυθομέτρου είναι εύκολα προσβάσιμη με ένα άγγιγμα της οθόνης και η τεχνολογία Live Sonar σας επιτρέπει να καλύψετε μεγαλύτερη επιφάνεια νερού και να επισημάνετε στόχους ψαριών με μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμα και κοντά στην επιφάνεια.

Το Lowrance HDS Live 7 είναι αρκετά μεγάλο για τον μέσο ιδιοκτήτη σκάφους, αλλά και στο σωστό μέγεθος ώστε να χωράει σε κονσόλα που διαθέτει περιορισμένο χώρο. Προσφέρει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες, τεχνολογικές καινοτομίες της Lowrance® καθώς είναι συμβατό με το Active Imaging™, τη λειτουργία σόναρ LiveSight™ σε πραγματικό χρόνο, την τεχνολογία StructureScan® 3D με την ενεργή απεικόνιση βυθού και δυνατότητα χαρτογράφησης (Genesis Live).

Τα ίδια χαρακτηριστικά βρίσκονται και στη συσκευή HDS Live 9, η ο οποία αποτελεί την ιδανική πρόταση για ψαράδες που θέλουν την καλύτερη δυνατή τεχνολογία ανίχνευσης ψαριών και πλοήγησης σε μια οθόνη μεσαίου μεγέθους.

Τοποθετήστε στο σκάφος σας ένα Lowrance HDS Live 12 και αποκτήστε πρόσβαση στις κορυφαίες τεχνολογίες ανίχνευσης ψαριών καθώς και τη δυνατότητα προβολής δεδομένων σε μια οθόνη, χωρισμένη σε έξι τμήματα. Με το μοντέλο HDS Live 16 θα έχετε κινηματογραφικού μεγέθους οθόνη αφής, υψηλής ευκρίνειας με πρόσβαση στις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

Η τεχνολογία Active Imaging είναι ιδανική για το «μαρκάρισμα» τόπων που συγκρατούν θηράματα, όπως θαλάμια, βράχια, ξέρες, γκρεμούς, κ.α. Με την λειτουργία Active Imaging™ θα έχετε με εξαιρετική σαφήνεια, εικόνες υψηλής ανάλυσης, τόσο για θηράματα όσο και τη δομή του βυθού, σε μεγαλύτερη έκταση απ’ ότι ποτέ. Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε με τη λεπτομέρεια που παρέχεται στις οθόνες των συσκευών Lowrance HDS Live, χωρίς να θυσιάζεται η εμβέλεια. Η λειτουργία Σόναρ Active Imaging 2 σε 1 περιλαμβάνει πλευρική και κάθετη απεικόνιση Side και DownScan και είναι συμβατή με κοινούς αισθητήρες. Η λειτουργία είναι εύκολη στη χρήση, χωρίς την ανάγκη αλλαγής συχνότητας κατά τη διάρκεια της ανίχνευσης της περιοχής.

Άλλη μία σημαντική τεχνολογική εξέλιξη στα νέα βυθόμετρα Lowrance HDS Live είναι ο συνδυασμός σε μία οθόνη των λειτουργιών Ανίχνευσης Θηραμάτων και Σύνθεσης Πυθμένα, σε υψηλή ανάλυση. Η τεχνολογία FishReveal συνδυάζει τα πλεονεκτήματα Chirp με εκείνα της DownScan Imaging™, χωρίς τον διαχωρισμό της οθόνης.

Η τεχνολογία LiveSight Sonar παρέχει τις πιο λεπτομερείς προβολές των ψαριών που υπάρχουν στην περιοχή κάτω και κοντά από το σκάφος σας, σε ανάλυση που δεν έχετε βιώσει μέχρι σήμερα. Κάθε κίνηση, κάθε στροφή της ουράς, κάθε αντίδραση προς το τεχνητό σας, γίνεται αντιληπτή και σε συνδυασμό με την αναλυτική απεικόνιση της δομής του βυθού, είναι εύκολα να αποφασίσετε τι θα κάνετε μετά. Με μία συσκευή Lowrance θα ψαρεύετε σε πραγματικό χρόνο καθώς θα βλέπετε τις αντιδράσεις των ψαριών, θα διαπιστώνετε αν είναι ενεργά, ή φοβισμένα. Είναι μια χρήσιμη λειτουργία ιδιαίτερα αν κάνετε κάθετες τεχνικές όπως Jigging, ή Tai Rubber.

Άλλη μία μοναδική λειτουργία που σας παρέχουν οι συσκευές Lowrance είναι η C-MAP Genesis Live Charting είναι η δυνατότητα χαρτογράφησης σε πραγματικό χρόνο. Τα μοντέλα HDS Live υπολογίζουν το ψηφιακό βάθος και σχεδιάζουν χάρτες υψηλής ευκρίνειας, δημιουργώντας περιγράμματα όπου το βάθος αλλάζει, ακόμα και πάνω σε υπάρχοντες χάρτες. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ενημερώσετε τη χαρτογράφηση των αγαπημένων σας τόπων, ή να χαρτογραφήσετε νέες περιοχές, με ακρίβεια ½ ποδιών, σε πραγματικό χρόνο, όλα στην οθόνη του fishfinder σας. Απίστευτα εύκολη στη χρήση, καθώς ο χρήστης βοηθείται από τις παλέτες χρωματισμού για να ξεχωρίζει το βάθος, η εμπειρία χαρτογράφησης σας βοηθά να κατανοήσετε τη δομή του βυθού, να ανακαλύψετε σημεία όπου μπορεί να κρύβονται θηράματα, ή περιοχές που δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Η χαρτογράφηση μπορεί εύκολα και γρήγορα να αποθηκευτεί σε κάρτα SD.

Τέλος, η λειτουργία HDS Live, επιτρέπει στους κατόχους συσκευών 12 και 16 ιντσών, να τις συνδέσουν με το Smartphone τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό σε παράθυρα πλήρους, ή διαχωρισμένης οθόνης μέσω σύνδεσης HDMI. Μπορείτε να προβάλλετε βίντεο, χάρτες Google, δεδομένα αλιείας και να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Λειτουργία Active Imaging™ 3 σε 1 (Chirp/SideScan/DownScan) με Μάτι Active Imaging 3-in-1
  • Λειτουργία Active Imaging 2 σε 1 για όλα τα μοντέλα
  • Λειτουργία Ζωντανής Απεικόνισης σε Πραγματικό Χρόνο (LiveSight™)
  • Σύνδεση με Smartphone
  • Δυνατότητα Χαρτογράφησης C-MAP Genesis σε Πραγματικό Χρόνο
  • Υψηλών Επιδόσεων Διπήρυνος Επεξεργαστής
  • Λειτουργία Ανίχνευσης Θηραμάτων FishReveal
  • Οθόνη Full High-Definition HDS SolarMAX™ HD για καθαρή οπτική επαφή από κάθε γωνία θέασης, ακόμα και όταν φοράτε πολωτικούς φακούς
  • Συμβατό με χάρτες C-MAP Navionics για λειτουργία Plotter
  • Λειτουργία Chirp Δύο καναλιών – Διπλή Κάλυψη Sonar από το ίδιο μάτι
  • Δυνατότητα Ασύρματης Σύνδεσης με Bluetooth
  • Δυνατότητα Σύνδεσης με Αυτόματο Πιλότο SmartSteer™ Control και Ηλεκτρική Motorguide Xi5
  • Radar and SonicHub®2 Audio Server Connectivity
  • NMEA 2000® Engine Support
  • Δυνατότητα ανανέωσης χαρτών C-MAP, Navionics®
  • Οθόνη Αφής IPS SolarMAX™ HD
  • Γωνία Θέασης: 80° Πάνω/Κάτω, 80° Αριστερά/Δεξιά
  • Παροχή: 12V DC (10 - 17V DC Min - Max)
  • Κατανάλωση (Max): 33,12W (2,4A στα 13,8V DC)
  • Προτεινόμενη Ασφάλεια: 3,5A
  • Θερμοκρασία Λειτουργίας: -15°C έως +55°C
  • Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -20°C έως +60°C
  • Αδιαβροχοποίηση: IPX6 και IPX7
  • 2 Είσοδοι MicroSD
  • Υποδοχές: NMEA 2000  - 1 Είσοδος (Micro-C) / NMEA 0183  - 1 Είσοδος (Ρεύμα) / Ethernet  - 1 Είσοδος / Αναλογικό Βίντεο - 1 Είσοδος(Προεραιτικό Καλώδιο)
Εxclude
1
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας