Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System
Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System

Βυθόμετρο Lowrance Elite Fishing System (FS)

Lowrance
60.0169
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
1.178,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά ELITE FS, προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο μέσω του νέου πρωτοποριακού συστήματος Active Target ™ Livesonar και εικόνες υψηλής ανάλυσης στο υπόστρωμα του βυθού, με τον αισθητήρα φωτογραφικής απεικόνισης «Active Imaging ™ 3 σε 1».

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά συσκευών «Elite Fishing System (FS)» της Lowrance, συνδυάζει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, με τα νεότερα δοκιμασμένα εργαλεία εύρεσης ψαριών, σε μια οθόνη ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση. Με νέο σχεδιασμό, αναβαθμισμένη έξοδο βυθομέτρου (1KW) και δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής μονάδας Radar μέσω Ethernet, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να ξεχωρίσει στον χώρο των Ηλεκτρονικών αλιείας.  

Η σειρά ELITE FS, προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο μέσω του νέου πρωτοποριακού συστήματος Active Target ™ Livesonar και εικόνες υψηλής ανάλυσης στο υπόστρωμα του βυθού, με τον αισθητήρα φωτογραφικής απεικόνισης «Active Imaging ™ 3 σε 1» (σε συγκεκριμένα μοντέλα).

Η τεχνολογία Elite Fishing System™ περιλαμβάνει την αναβαθμισμένη Multitouch οθόνη, σε συνδυασμό με το περιβάλλον λειτουργίας, προσφέρει νέα εμπειρία χειρισμού και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες των συσκευών. Συμβατικό Sonar, τεχνολογία CHIRP, Down Scan / Side Scan και χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, είναι όλα άμεσα διαθέσιμα σε μια συσκευή που ξεχωρίζει στην κατηγορία των εξειδικευμένων εργαλείων για χρήση στο ψάρεμα. Η τεχνολογία CHIRP (Compressed High Intensity Radar Pulse), αποτελεί την εξέλιξη στη διαδικασία σάρωσης του βυθού. Η εκπομπή σήματος με την τεχνολογία CHIRP, δίνει τη δυνατότητα συλλογής πληροφοριών υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα την δημιουργία σαφέστερης και υψηλότερης ανάλυσης εικόνας του βυθού. Η απεικόνιση του βυθού με την τεχνολογία CHIRP προσφέρει στο χρήστη εξαιρετικό διαχωρισμό στόχων χωρίς απώλειες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Το νέο Lowrance Elite FS, παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να γίνει το ψάρεμα πιο αποδοτικό.

Οι συσκευές Elite FS διαθέτουν εξαιρετικές, Υψηλής Ευκρίνειας (High Definition) οθόνες, πολλαπλής αφής, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η νέα επίπεδη οθόνη της σειράς Elite FS, λειτουργεί σαν ένα smart phone και προσφέρει ευρύτερη οπτική γωνία, προηγμένη αντιανακλαστική επίστρωση για απόλυτη προβολή σε έντονο φως.

Για πρώτη φορά, είναι διαθέσιμη στην σειρά Elite FS, στεγανή θύρα δικτύου Ethernet για επικοινωνία και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των συσκευών. Η δικτύωση έρχεται να προσθέσει στην οικογένεια Elite της Lowrance την δυνατότητα να μοιράζεται σόναρ, γραφήματα, στίγματα, διαδρομές και άλλα δεδομένα χρήστη μεταξύ των οθονών.

Οι συσκευές της σειράς Elite FS είναι επίσης συμβατές με την σύνδεση εξωτερικής μονάδας Radar. Με συνολικά πέντε (5) διαθέσιμες επιλογές σε εξωτερική μονάδα ραντάρ (3G / 4G / Halo 20 / Halo 20+ / Halo24), τίποτα δεν μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του σκάφους (ή να μείνει κρυφό*) σε απόσταση 24 / 32 / 36 / 48 Ναυτικών μιλίων.

Το δίκτυο NMEA 2000® χρησιμοποιείται για την επικοινωνία και σύνδεση περιφερειακών συσκευών (αναπαραγωγής ήχου, κάμερα βυθού, ανεμόμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα, αισθητήρες καυσίμου κ.α.). Οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητήρων, προσφέρουν ΝΜΕΑ2000® kit σύνδεσης για να εμφανίζονται στην οθόνη, όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με την λειτουργία του κινητήρα (στροφές, ώρες λειτουργίας, θερμοκρασία, καταναλώσεις κ.α.).

Η σειρά συσκευών Elite FS διαθέτει προδιαγραφές για τη σύνδεση και χειρισμό Αυτόματου Πιλότου και Ηλεκτρονικής Άγκυρας, απευθείας από την οθόνη του σκάφους. Το σύστημα του αυτόματου πιλότου, έχει σχεδιαστεί για σκάφη μήκους έως 10μ με μονό, ή διπλό εξωτερικό κινητήρα.

Η σειρά συσκευών Lowrance Elite FS προσφέρει δυνατότητα χαρτογράφησης του βυθού σε πραγματικό χρόνο. Μέσω του C Map Genesis™ Live, είναι δυνατή η δημιουργία προσωπικού χάρτη εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός πλήκτρου κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Μέσω του εύχρηστου ανανεωμένου μενού της Lowrance®, η ασφαλής πλοήγηση είναι υπόθεση μερικών λεπτών. Μέσω των πλήκτρων πλοήγησης, είναι δυνατή η εισαγωγή σημείων εκκίνησης, σταθμών και προορισμού με ταυτόχρονο υπολογισμό αποστάσεων κάθε σκέλους της διαδρομής. Είναι δυνατή η μετατροπή εκτελεσμένης διαδρομής σε χάραξη πορείας αυτόματα για μελλοντική επανάληψη της διαδρομής. Για την αυτόματη χάραξη πορείας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη ναυτιλιακού χάρτη C-MAP ή Navionics.

Η ενσωματωμένη κεραία GPS υψηλής ακρίβειας διαθέτει μηχανισμό διόρθωσης θέσης με WAAS/EGNOS/MSAS χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.

Η σειρά Elite FS προσφέρει 14 διαφορετικές παλέτες χρωμάτων στο συμβατικό Sonar και 10 διαφορετικές παλέτες στη λειτουργία της δομής βυθού. Πάντοτε διαθέσιμη, η παλέτα 13 που διαχωρίζει ξεκάθαρα τον βυθό με αποχρώσεις του καφέ και τους στόχους με διαφορετικό χρωματισμό, προσφέροντας, τις ρεαλιστικότερες απεικονίσεις βυθού και απεικόνισης διαχωρισμένων στόχων.

Χωρίς πρόσθετη κάρτα Micro SD, μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, έως και 3.000 στίγματα, 100 διαδρομές και 100 ίχνη με 10.000 σημεία ανά ίχνος.

Περιλαμβάνεται στεγανή θύρα micro SD για χρήση αναλυτικού χάρτη ναυσιπλοΐας και απεριόριστες εγγραφές βυθού για «εκπαίδευση στο σπίτι».

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης σε 4 μέρη, για περισσότερη πληροφορία με μια ματιά.

Στην συσκευασία δεν περιλαμβάνεται αισθητήρας. Προτείνουμε το καλύτερο μάτι το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φωτεινότητα Οθόνης: > 1200 nits
  • Αποθήκευση Κάρτας SD: 1 micro SD χωρητικότητας έως 32GB
  • Θύρες Ethernet: 1 x 100Mbit
  • Βάρος: 1.90 Lbs / 0,90 kg
  • ΡυθμόςΑνανέωσης: 10 Hz
  • GPS: 10 Hz Internal high-sensitivity WAAS + EGNOS + MSAS
  • Shock Vibration: 100,000 cycles of 20 G
  • Compass Safe: 12" (300mm)
  • Τάση Τροφοδοσίας: 12v DC (10.8-17VDC)
  • Κανάλια Δέκτη GPS: 16
  • Συνδεσιμότητα NMEA 2000: 1x Micro-C
  • Κατανάλωση Ενέργειας Μέγιστη:  2.0A @ 13VDC με backlight στη μέγιστη ένταση
  • Κατανάλωση Ενέργειας Τυπική: 2.0A @ 13VDC με backlight στη μέγιστη ένταση
  • Κατανάλωση Ενέργειας Ελάχιστη: 2.0A @ 13VDC με backlight στη μέγιστη ένταση
  • Ακρίβεια Θέσης: 20m RMS
  • Στίγματα Ίχνη / Διαδρομές: 3000 Στίγματα / 100 Διαδρομές / 100 Ίχνη με 10.000 σημεία ανά ίχνος
  • Time to First Fix: 30s
  • Προτεινόμενη Ασφάλεια: 3A
  • Συμβατότητα με Ραντάρ: 4G (Broadband), 3G (Broadband), Halo20 (Pulse Compression Dome Radar), Halo20+ (Pulse Compression Dome Radar), Halo24 (Pulse Compression Dome Radar)
  • Γωνίες Προβολής: 50° Επάνω / 60° Κάτω / 70° Δεξιά / Αριστερά
  • Ανάλυση Οθόνης: 800 x480
  • Υποστηριζόμενοι Χάρτες: C-MAP (MAX N, MAX N+), Navionics (Gold, NAV+ Platinum+), Insight (Pro and HD) Lowrance
  • Διόρθωση Θέσης: DGPS WAASMSASE GNOS GLONASS
  • Mounting Type: Gimbal Bracket / Dash Flush Mount
  • Bluetooth: Integrated Bluetooth 4.0 with support for Bluetooth Classic
  • Ενσωματωμένη Συμβατότητα Sonar: CHIRP Broadband Active Imaging Down Scan Active Imaging Side Scan Compatible with Sonar Hub Structure Scan Structure Scan 3DLive Sight Active Target
  • WiFi: Internal 802.11b/g/n
  • Αδιαβροχοποίηση: IPX7 με τη θύρα κλειστή
  • Multi-Touch Οθόνηαφήςκαιπλήκτρα Zoom +/-MOB = (+/- combined) Pages Waypoint Light/Power
  • Εσωτερική Μνήμη: Όχι
  • Συνδεσιμότητα με Η/Υ: Όχι
  • Έξοδος Video: Όχι
  • Digital Switching: Όχι
  • Αυτόματος Πιλότος: Outboard Pilot Ghost Trolling Motor, Motor Guide Xi5/Xi3 Trolling Motor (**requires Motorguide PinPoint Gateway)
  • Οπίσθιος Φωτισμός Οθόνης: Pure White LED
Εxclude
1

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας