Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal
Βυθόμετρο Lowrance  Hook Reveal

Βυθόμετρα Lowrance Hook Reveal

Lowrance
60.0145
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
440,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά βυθομέτρων Hook Reveal της Lowrance κάνει το ψάρεμα εύκολη υπόθεση αφού προσφέρει μια πλήρως αυτόματη λειτουργία, με ιδιαίτερα ευκρινείς εικόνες βυθού, ακόμη και σε μεγάλα βάθη. 

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά βυθομέτρων Hook Reveal της Lowrance κάνει το ψάρεμα εύκολη υπόθεση αφού προσφέρει μια πλήρως αυτόματη λειτουργία, με ιδιαίτερα ευκρινείς εικόνες βυθού, ακόμη και σε μεγάλα βάθη. Τα εργαλεία που προσφέρουν τα Hook Reveal αποδεδειγμένα λειτουργούν βρίσκοντας τα ψάρια ακόμα και σε μεγάλα βάθη. Όλη η σειρά Hook Reveal της Lowrance αποτελεί μια προσιτή λύση, με πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Οι τεχνολογίες και λειτουργίες τους σας εξασφαλίζουν εγγυημένη απόδοση για σίγουρα και ασφαλή ψαρέματα. Τα εργαλεία όπως το Autotuning Sonar, το DownScan Imaging™ και τώρα το FishReveal™, κάνουν τα ψάρια πιο ευδιάκριτα συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του βυθομέτρου Lowrance CHIRP και του DownScan Imaging™ σε μια οθόνη. Η πλοήγηση στο αγαπημένο σας σημείο ψαρέματος είναι απλή με το GPS Plotter, που διευκολύνει την πλοήγηση στη διαδρομή, το μονοπάτι και το σημείο διαδρομής.

Η επιλογή της αυτόματης λειτουργίας που προσφέρουν τα Hook Reveal, δίνει την δυνατότητα στην συσκευή να ορίζει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται έτσι ώστε να έχουμε υψηλής ανάλυσης εικόνα όσον αφορά την απεικόνιση των στόχων αλλά και την ευκρινή απόδοση του υποστρώματος του βυθού. Η αυτόματη λειτουργία προσφέρει στον χρήστη περισσότερο ωφέλιμο χρόνο χωρίς να χρειάζονται περίπλοκες αλλαγές ρυθμίσεων όταν αλλάζουν οι συνθήκες ψαρέματος.

Οι συσκευές διαθέτουν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και έτσι χωρίς πρόσθετη κάρτα micro SD μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, έως και 3.000 στίγματα, 100 διαδρομές και 100 ίχνη με 10.000 σημεία ανά ίχνος. Επιπλέον διατίθεται στεγανή θύρα microSD για χρήση αναλυτικού χάρτη ναυσιπλοΐας και απεριόριστες εγγραφές βυθού για «εκπαίδευση στο σπίτι».

Η σειρά Hook Reveal προσφέρει 14 διαφορετικές παλέτες χρωμάτων στο συμβατικό sonar και 10 διαφορετικές παλέτες στην λειτουργία της δομής βυθού.

Μέσω του εύχρηστου ανανεωμένου μενού της LOWRANCE® η ασφαλής πλοήγηση είναι υπόθεση μερικών λεπτών. Με την απλή χρήση των πλήκτρων πλοήγησης είναι δυνατή η εισαγωγή σημείων εκκίνησης, σταθμών και προορισμού με ταυτόχρονο υπολογισμό αποστάσεων κάθε σκέλους της διαδρομής. Επιπλέον είναι δυνατή η μετατροπή εκτελεσμένης διαδρομής σε χάραξη πορείας αυτόματα για μελλοντική επανάληψη της διαδρομής. Η ενσωματωμένη κεραία GPS υψηλής ακρίβειας διαθέτει μηχανισμό διόρθωσης θέσης με WAAS/EGNOS/MSAS χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.

Οι συσκευές διαθέτουν εξαιρετικές LED SolarMAX™ High Definition οθόνες με έντονα χρώματα, υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια οι οποίες προσφέρουν την δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης σε 4 μέρη, για περισσότερη πληροφορία με μια ματιά. Διατίθενται με 3 επιλογές οθόνης, 5’’ ίντσες με ανάλυση 800 x 480 pixels, 7’’ ίντσες με ανάλυση 800 x 480 pixels και 9’’ ίντσες με ανάλυση 800 x 480 pixels. Η οθόνη λειτουργεί ικανοποιητικά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού προσφέροντας προηγμένη αντί-ανακλαστική επίστρωση για προβολή στο έντονο φως της ημέρας αλλά και σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι ο αναβαθμισμένος αισθητήρας της LOWRANCE®, TripleShot™ ο οποίος προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες για λειτουργία φωτογραφικής απεικόνισης της δομής του βυθού με λειτουργία SideScan Imaging™ & DownScan Imaging™ετσι πετυχαίνουμε περισσότερη λεπτομέρεια στο υπόστρωμα του βυθού, περισσότερες παλέτες χρωμάτων και περισσότερες επιτυχίες.

Η πρόσφατη εξέλιξη στην χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών αλιείας είναι ο συνδυασμός του Downscan Imaging™ με την εικόνα του κλασσικού sonar. Έτσι μας προσφέρεται μια νέα, πρωτοποριακή απεικόνιση της δομής του βυθού ενώ επικαλύπτονται και οι στόχοι του συμβατικού sonar. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με την λειτουργία FishReveal™ που διαθέτουν όλα τα μοντέλα της σειράς Hook Reveal.

Τέλος μερικές ακόμα καινοτόμες τεχνολογίες είναι η CHIRP η οποία αποτελεί την εξέλιξη στη διαδικασία σάρωσης του βυθού και δίνει την δυνατότητα συλλογής πληροφοριών υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα την δημιουργία σαφέστερης και υψηλότερης ανάλυσης. Όπως και η C Map Genesis™ που προσφέρει δυνατότητα χαρτογράφησης του βυθού σε πραγματικό χρόνο και δημιουργία προσωπικού χάρτη εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός πλήκτρου κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Οθόνη 5" 7" 9"
Ανάλυση 800 x 480 800 x 480 800 x 480
Διαστάσεις 185,7  x 109,8 x 115,0 χιλ 236,4 x 164,2 x 112,3 χιλ 277,3 x 175,2 x 112,3 χιλ
Βάρος 0,41 κ 0,57 κ 0,86 κ
Κατανάλωση Ρεύματος 0,9 Amps στα 13VDC 1,25 Amps στα 13VDC 1,50 Amps στα 13VDC
Αδιαβροχοποίηση IPX7 IPX7 IPX7
Αισθητήρας-Μάτι 600 Watt 600 Watt 600 Watt
Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά
Εxclude
1
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας