Τεχνητό Ima Chappy
Τεχνητό Ima Chappy
Τεχνητό Ima Chappy
Ima Chappy Lure
Τεχνητό Ima Chappy
Τεχνητό Ima Chappy
Τεχνητό Ima Chappy
Ima Chappy Lure

Τεχνητό Ima Chappy 100

Ima
04.0395
Διαθέσιμο
27,90 €
Με ΦΠΑ

Το Ima Chappy είναι θα λέγαμε ένα μικρό τεχνητό Pencil επιφανείας, για μεγάλα αλιεύματα και πολύ τεχνικό και εύκολο ψάρεμα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όταν πρώτη φορά πήραμε στα χέρια μας αυτό το τεχνητό επιφανείας και κάναμε τις πρώτες βολές για να το δοκιμάσουμε, δυο ήταν τα πράγματα που το έκαναν να ξεχωρίζει: πρώτον η μακρινή και πολύ εύκολη βολή που κάνει και δεύτερον η σχεδόν κάθετη στάση του μέσα στο νερό, όταν είναι ακίνητο. Δίχως να δίνουμε πλεύση στο Chappy, μόνο η μύτη του τεχνητού προεξέχει. Και αυτό το «σημάδι» μας προετοίμαζε για πολύ τεχνικό παιχνίδι και υποσχόταν πολλές κρυφές ικανότητες στο συγκεκριμένο τεχνητό της Ima.

Γιατί το λέμε αυτό; Το ζύγισμα στα τεχνητά επιφανείας, είναι ένα τρομερά πολύπλοκο ζήτημα. Τα τεχνητά επιφανείας μεταξύ των ερασιτεχνών κατασκευαστών τεχνητών, είναι αυτά που τυχαίνουν περισσότερων μιμήσεων. Είναι σχετικά εύκολο να φτιάξει κανείς ένα τεχνητό που επιπλέει και που παράγει μια σχετική κίνηση Walk the Dog, είναι όμως τρομερά δύσκολο αυτή η κίνηση να έχει συνέπεια σε διάφορες ταχύτητες ανάκτησης, να μπορεί να υλοποιεί τις ιδέες μας (π.χ. ακαριαία εναλλαγή μεταξύ Ανοιχτής και Κλειστής πλεύσης WtD) και να μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε διαφορετικές στρατηγικές, οι οποίες να φαίνονται απόλυτα φυσικές στα μάτια των ψαριών, όπως και αν κινείται.

H Ima δε θα μπορούσε να φτιάξει ένα κακό τεχνητό. Μας το έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα. Με το Pencil Chappy όμως έφτιαξε κάτι καινούριο στον κόσμο των Top Water. Έφτιαξε ένα από τα πιο ευκολόχρηστα και πολυδύναμα τεχνητά, με την επίβλεψη του Pro Staff Hitoshi Suzuki. Ας δούμε από κοντά τι μπορεί να κάνει το Ima Chappy.

Πρώτον αριστεύει τόσο σε κλειστή και γρήγορη Walk the Dog ανάκτηση, όσο και σε ανοιχτή, με πιο αρμονικό και με αργό ρυθμό ανάκτηση. Το Chappy είναι από τα λίγα τεχνητά που ακολουθούν πραγματικά τις εντολές του καλαμιού μας. Ο μεγάλος του όγκος του δίνει σωστό ζύγισμα μα την ίδια στιγμή το κενό που έχει προβλεφθεί στα έρμα του, το κάνει πολύ ευαίσθητο στις κινήσεις που μεταδίδουμε.

Με μέτρια ανάκτηση, με ρυθμικά μέτριας έντασης Twitches, το Chappy κινείται οριζόντια σε σχέση με την επιφάνεια και παράγει ένα πολύ όμορφο ζιγκ-ζαγκ μοτίβο. Με λίγο πιο γρήγορη ανάκτηση και πιο κοφτά χτυπήματα, είναι σα να έχουμε άλλο τεχνητό στην άκρη της πετονιάς μας με τη μύτη του Ima Chappy να πετάγεται πάνω από το νερό. Το καταπληκτικό είναι πως οι εναλλαγές από τη μια πλεύση στην άλλη, γίνονται τόσο φυσικά και τέλεια, δίχως ξενερίσματα, μπλεξίματα και αφύσικες κινήσεις από το συγκεκριμένο τεχνητό.

Επίσης τρομερή εντύπωση μας έκανε η σοφή τοποθέτηση των σαλαγκιών. Είναι από τα τεχνητά που επιτρέπουν τα λιγότερα άστοχα χτυπήματα στην επιφάνεια, καθώς ο προσανατολισμός των σαλαγκιών και η κατασκευή του τεχνητού έχουν σκοπό να παρουσιάζουν ανά πάσα στιγμή στο επιτιθέμενο ψάρι, όχι την πλάτη, ή τα πλάγια του τεχνητού, αλλά το σημείο εστίασης των σαλαγκιών λίγο πίσω από το μέσον του.

Τα βάρη στο εσωτερικό του Ima Chappy δίνουν ακανόνιστο και δυνατό ήχο, καλοδεχούμενο χαρακτηριστικό σε τεχνητά επιφανείας που θέλουν να τραβήξουν άμεσα την προσοχή των αλιευμάτων. Ο πληθωρικός όγκος του τεχνητού, οι δυνατές του σαλαγκιές το κάνουν να απευθύνεται όχι μόνο στο μεγάλο Λαβράκι (που είναι και το ψάρι στόχος από κατασκευής του), αλλά και σε Γοφάρια και Λούτσους που δε θα αδιαφορήσουν και που θα πιαστούν με σιγουριά.

Το Ima Chappy είναι θα λέγαμε ένα μικρό τεχνητό Pencil επιφανείας, για μεγάλα αλιεύματα και πολύ τεχνικό και εύκολο ψάρεμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος: 10 εκ
  • Βάρος: 18 γρ
  • Τύπος: Επιφανείας
  • Action: Walk the Dog
  • Σαλλαγκιές: 2 Χ Νο. #3
  • Κρίκοι: #3

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
7 αντικείμενα
Νέο
4539625153991
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας