Νήμα Sufix X8
Νήμα Sufix X8
Νήμα Sufix X8
Νήμα Sufix X8

Νήμα Sufix X8

Sufix
08.0064
Διαθέσιμο
24,50 €
Με ΦΠΑ

Το Sufix X8 αποτελεί μια αναβάθμιση, σε σχέση με όσα γνωρίζουμε για τα νήματα μέχρι σήμερα. 8 ίνες HMPE δημιουργούν ένα πανίσχυρο, λεπτής διατομής νήμα, με μεγάλη αντοχή κατά της τριβής και ασύγκριτη δύναμη στον κόμπο και στο shock.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η πρώτη ερώτηση που μπορεί να έχει κάποιος για το νέο νήμα της Sufix είναι, τι ακριβώς είναι οι ίνες HMPE και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν Dyneema; Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ινών (Υψηλής Πυκνότητας Πολυαιθυλενίου) HMPE, αλλά συνεχίστε ώστε να φτάσετε στην ουσία των πρακτικών διαφορών ανάμεσα στο νήμα Sufix X8 και το Sufix Performance Pro 8 το οποίο αντικατέστησε:

  • Πολύ καλή αντοχή κατά της τριβής
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Πιο συμπαγής
  • Μηδενική ελαστικότητα
  • Στιβαρή ίσα κατανεμημένη πλέξη

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Το X8 είναι το νέο, προσιτής τιμής 8 κλωνο νήμα, το οποίο αντικαθιστά το πολύ καλών επιδόσεων, Sufix Pro 8. Η Sufix μας έχει συνηθίσει σε πρωτοποριακά προϊόντα και δεν φοβάται να πειραματιστεί, ώστε να βρει το καλύτερο μείγμα, ανάλογα με την κάθε τεχνική ψαρέματος. Για παράδειγμα, το βραβευμένο νήμα Sufix 832 είναι πολύ ισχυρό, αλλά το νιώθουμε λίγο άγριο και πιο παχύ στην αφή, σε σύγκριση με το ελάχιστα λεπτότερο Sufix Pro 8. Το νέο νήμα Sufix X8 είναι απαλό στην αφή, απόλυτα στρογγυλό και όσο λεπτό επιθυμούν οι περισσότεροι αλιείς που χρησιμοποιούν 8κλωνα νήματα.

Το νήμα Sufix X8 έχει ιδεατή συμπεριφορά, είναι πολύ ισχυρό, ιδιαίτερα σε κόμπο με fluorocarbon leader και πορεύεται ανάμεσα από τους οδηγούς, χωρίς τριβή όταν πραγματοποιείτε βολές. Μετά από μακροχρόνια χρήση θα διαπιστώσετε ότι το X8 διατηρεί το χρώμα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, από άλλα νήματα.

Μέχρι αυτό το σημείο θα συμφωνήσετε ότι τα περισσότερα 8κλωνα νήματα της αγοράς, λίγο ή πολύ, ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα ίδια πλεονεκτήματα. Συνεπώς, σε τι διαφέρουν από το Sufix X8; Το X8 αποτελεί βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Pro 8. Η Sufix βάσισε την κατασκευή του σε νέου τύπου, πολύ λεπτές ίνες κατασκευασμένες από την εταιρία Toyobo Nippon Dyneema. Αυτό σημαίνει ότι η Sufix παρασκευάζει όλα τα μεγέθη του νήματος X8 από 8 κλώνους της ίδιας διατομής, σε αντίθεση με άλλα νήματα, τα οποία παράγονται από την πλέξη διαφορετικής διατομής ινών. Αυτό κάνει το νήμα πολύ πιο στρογγυλό, πιο απαλό στην αφή, χωρίς μικρά εξογκώματα τα οποία νιώθουμε όταν η πλέξη περιλαμβάνει διαφορετικής διατομής ίνες. Η Sufix αξιοποιεί την Τεχνολογία Ακριβείας R8, με πολύ σφιχτή πλέξη, για απόλυτα στρογγυλό, απαλό νήμα, με σταθερή διατομή καθ’ όλο το μήκος του νήματος. Επίσης, η διατομή του κάθε κλώνου είναι περισσότερο πιο ακριβής από ποτέ.

8 ίνες HMPE δημιουργούν ένα πανίσχυρο, λεπτής διατομής νήμα, με μεγάλη αντοχή κατά της τριβής και ασύγκριτη δύναμη στον κόμπο και στο shock. Η απαλότητα του νήματος οφείλεται σε μια Ιαπωνική τεχνική, λεπτότερου στρώματος χρωματισμού. Έτσι το νήμα Sufix X8 είναι ασύγκριτα ομαλό, απαλό και ξετυλίγεται ανάμεσα από τους οδηγούς χωρίς τριβή, χωρίς θόρυβο, επιτυγχάνοντας ακόμη πιο μακρινές βολές, ακριβείας. Έτσι είναι ιδανικό τόσο για Spinning, όσο και για Bait Casting μηχανισμούς.

Προσθέστε στα παραπάνω την ιδανική σχέση δύναμης προς διατομή και την ευκολία χειρισμού που παρέχει και θα καταλάβετε γιατί το Sufix X8 αποτελεί μια αναβάθμιση, σε σχέση με όσα γνωρίζουμε για τα νήματα μέχρι σήμερα.  

Διάμετρος PE Αντοχή Μήκος Χρώμα
0,128 χιλ 0,6 6,9 κ. / 15 Lbs 150 μ Πράσινο
0,148 χιλ 0,8 7,5 κ. / 17 Lbs 150 μ / 300 μ Πράσινο
0,165 χιλ 1,0 10,5 κ. / 23 Lbs 150 μ / 300 μ Πράσινο
0,185 χιλ 1,2 15,5 κ. / 35 Lbs 150 μ / 300 μ Πράσινο
0,205 χιλ 1,5 17,5 κ. / 39 Lbs 150 μ / 300 μ Πράσινο
0,235 χιλ 2,0 20 κ. / 44 Lbs 300 μ Πράσινο
0,285 χιλ 3,0 22,5 κ. 50 Lbs 300 μ Πράσινο
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
200 μ. - 350 μ.
Πάχος
0,11 - 0,20 χιλ
0,21 - 0,35 χιλ
PE #0,6
PE #0,8
PE #1,0
PE #1,2
PE #1,5
PE #2,0
PE #2,5 και άνω
13 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας