Εποξειδικό Σύστημα Ρητίνων West System 105
Εποξειδικό Σύστημα Ρητίνων West System 105
Εποξειδικό Σύστημα Ρητίνων West System 105
Εποξειδικό Σύστημα Ρητίνων West System 105

Εποξειδικό Σύστημα Δύο Συστατικών West System

West System
61.0109
Διαθέσιμο
59,00 €
Με ΦΠΑ

Το σετ Εποξειδικών Συστατικών της West System περιλαμβάνει τη ρητίνη West System 105-Α και το σκληρυντικό West System 206-A, αμφότερα διαμορφωμένα για να χρησιμοποιηθούν μαζί σε σύνθετες κατασκευές και επισκευές.

Είδος
Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το σετ Εποξειδικών Συστατικών της West System περιλαμβάνει τη ρητίνη West System 105-Α και το σκληρυντικό West System 206-A, αμφότερα διαμορφωμένα για να χρησιμοποιηθούν μαζί σε σύνθετες κατασκευές και επισκευές.

Τα εποξειδικά προϊόντα της σειράς West System αποτελούν ένα ευέλικτο, υψηλής ποιότητας εποξειδικό σύστημα δύο συστατικών, που τροποποιείται εύκολα για χρήση σε μεγάλο εύρος εφαρμογών επίστρωσης και συγκόλλησης. Χρησιμοποιείται για κατασκευές και επισκευές που απαιτούν ιδιαίτερα υψηλή ανθεκτικότητα σε υγρασία και υψηλή αντοχή.

Τα εποξειδικά προϊόντα West System έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εργασίες κατασκευής και επισκευής σκαφών από έμπειρους παρασκευαστές εποξειδικών ρητινών με τις απαιτούμενες γνώσεις μηχανικής και χημείας πάνω σε σύγχρονες σύνθετες κατασκευές υψηλής απόδοσης.

Η εποξειδική ρητίνη 105-Α είναι μια καθαρή, ανοιχτού κίτρινου χρώματος, υγρή ρητίνη χαμηλού ιξώδους, η οποία δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και αντοχή κατά της υγρασίας μεταξύ συνθετικών υλικών όπως ίνες ξύλου, υαλοβάμβακα, ενισχυτικά υφάσματα, αλουμίνιο, χάλυβα και σιδηροπυρίτιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπόστρωμα επισκευής υλικών για σύνθετες κατασκευές που απαιτούν επίστρωση υψηλής ανθεκτικότητας, αντοχής στην υγρασία, συγκόλληση και στεγανοποίηση. Η εποξειδική ρητίνη 105 παρασκευάζεται χωρίς πτητικούς διαλύτες και δεν συρρικνώνεται μετά τη σκλήρυνση. Επιπλέον, έχει σχετικά υψηλό σημείο ανάφλεξης και αντιοσμωτική δράση. Αυτό το καθιστά ασφαλέστερο για να δουλέψετε με τις πολυεστερικές ή βινυλικές ρητίνες.

Η εποξειδική ρητίνη 105-Α της West System είναι μια εξαιρετική κόλλα με πολλές εφαρμογές. Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση και το γέμισμα κενών τα οποία, όταν σκληρυνθούν, μπορούν να λειανθούν και να διαμορφωθούν ανάλογα.

Το σκληρυντικό 206-A είναι χαμηλού ιξώδους σκληρυντικό, το οποίο όταν συνδυαστεί με ρητίνη 105 Resin σε αναλογία 5 μερών βάρους ρητίνης προς 1 μέρος βάρους του σκληρυντικού με εμπορική ονομασία 206 Hardener, το σκληρυμένο μίγμα ρητίνης/ σκληρυντικού αποτελεί ένα υψηλής αντοχής, άκαμπτο και ανθεκτικό σε υγρασία στερεό που αποτελεί άριστη επιλογή για χρήση σε επιστρώσεις και συγκολλήσεις. Όταν δουλεύεται υπό ιδανικές συνθήκες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιμήκυνση των χρόνων συναρμολόγησης.

Χρόνος ζωής σε δοχείο ανάμιξης στους 25 °C 20 με 30 λεπτά
Χρόνος σκλήρυνσης μέχρι στερεάς κατάστασης στους 21 °C 9 με 12 ώρες
Χρόνος σκλήρυνσης μέχρι κατάστασης μέγιστης αντοχής στους 21 °C 5 με 7 ημέρες
Ελάχιστη προτεινόμενη θερμοκρασία εργασίας 16 °C

Εκτίμηση της ειδικής κάλυψης επίστρωσης των εποξειδικών υλικών West System:

1,0 kg Εποξειδικού Μίγματος Επίστρωση κορεσμού σε πορώδη επιφάνεια στους 25 °C Παχιά στρώση σε μη πορώδη επιφάνεια στους 25 ºC
Ρητίνη 105 Resin με σκληρυντικό 206 Hardener 6,5 - 7,5 τ.μ. 8,5 - 9,5 τ.μ.

Διατίθεται σε συσκευασίες διάφορων μεγεθών:

Συσκευασία Α

  • West System 105-A Εποξειδική ρητίνη (Μέρος 1) 0,5 κ.
  • West System 206-A Aργό σκληρυντικό (Mέρος 2) 0,1 κ.

    Συσκευασία Β

    • West System 105-A Εποξειδική ρητίνη (Μέρος 1) 1 κ.
    • West System 206-A Aργό σκληρυντικό (Mέρος 2) 0,2 κ.

    Συσκευασία Γ

    • West System 105-A Εποξειδική ρητίνη (Μέρος 1) 5 κ.
    • West System 206-A Aργό σκληρυντικό (Mέρος 2) 1 κ.

    Φυλλάδιο προϊόντων West System

    6 αντικείμενα
    Νέο
    Καμία Αξιολόγηση

    5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

    Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας