Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s
Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s

Τεχνητό DUO Spearhead Ryuki Quattro 90s

DUO
04.0634
Διαθέσιμο
25,00 €
Με ΦΠΑ

Η DUO κατάφερε να συγκεντρώσει την ελκυστικότητα αληθινού ψαριού και την κατάλληλη ταχύτητα βύθισης, μέσα στα 9 εκ του μήκους του Spearhead Ryuki Quattro.

Βάρος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το αρχικό Spearhead Ryuki ήταν ένα, επαναστατικού σχεδιασμού τεχνητό, για την εποχή που κυκλοφόρησε. Η έκδοση Quattro αποτελεί ακόμη ένα βήμα βελτίωσης, το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες για την σειρά τεχνητών DUO Ryuki και μάλιστα, προς μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Η Ιαπωνική εταιρία DUO έχει βασίσει τον σχεδιασμό του Ryuki Quattro στην έλξη που προκαλεί η φυσική κίνηση ενός ζωντανού μικρόψαρου. Η σειρά Spearhead Ryuki χρειάζονταν ένα μικρό, σπαστό τεχνητό με μεγάλη ελευθερία κίνησης. Το Ryuki Quattro είναι ένα προηγμένης τεχνολογίας τεχνητό από τη DUO, με τη δύναμη να ξυπνά τα επιθετικά ένστικτα θηρευτών, κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Αυτό είναι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ιαπωνική εταιρία και κάπως έτσι γεννήθηκε το Spearhead Ryuki Quattro 70S.

Το σώμα του Ryuki Quattro είναι κατασκευασμένο από την ένωση 4 τμημάτων, από υλικό ABS, με τρεις ενώσεις, οι οποίες επιτρέπουν στο σώμα του να κάμπτεται και να κινείται σαν αληθινό baitfish. Τα 4 τμήματα του σώματος του DUO Ryuki Quattro, δημιουργούν μια κυματοειδή, φυσική κίνηση καθώς αυτό κινείται μέσα στο νερό προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών και διαφορετικών θηρευτών.

Η DUO κατάφερε να συγκεντρώσει την ελκυστικότητα αληθινού ψαριού και την κατάλληλη ταχύτητα βύθισης, μέσα στα 9 εκ του μήκους του Spearhead Ryuki Quattro. Όπως το αρχικό σχέδιο των Ryuki βρήκε πολλές εφαρμογές, σε πληθώρα αλιευμάτων, το νέο Spearhead Ryuki 90S Quattro απευθύνεται σε πολλά είδη, πέραν της Πέστροφας (η χρήση σπαστών τεχνητών στο ψάρεμα Πέστροφας ολοένα και αυξάνεται). Το σώμα του κινείται σε οριζόντια στάση προς τα δεξιά και αριστερά, δημιουργώντας την εικόνα ενός τραυματισμένου αλιεύματος σε πανικό, το οποίο προσπαθεί να πάρει ανάσες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 9 εκ
  • Βάρος: 14 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Σαλλαγκιά: Νο. #6X
  • Κρίκος: Νο. #3

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
5 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας