Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu
Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu

Αγκίστρια BKK Shark Cutting Blade Chinu

BKK
09.0236
Διαθέσιμο
2,00 €
Με ΦΠΑ

Αντλώντας έμπνευση από την ίδια τη φύση και ειδικότερα από τον πιο εξελιγμένο θηρευτή των θαλασσών, τα αγκίστρια Shark Chinu της BKK διαθέτουν την αιχμή Cutting Blade, η οποία διαθέτει ιδιότητες εύκολης διείσδυσης και είναι πολύ κοφτερή. 

Είδος
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Ακρωνύμιο BKK είναι η συντομογραφία της επωνυμίας Black King Kong, μια εταιρία με περισσότερα από 100 χρόνια παράδοσης στην κατασκευή αγκιστριών. Σήμερα, η BKK έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια για την εισαγωγή υλικών κατασκευής και τεχνογνωσίας από την Ιαπωνία. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως για κάθε ένα αγκίστρι BKK που κατασκευάζεται, είναι η δέσμευση της εταιρίας Black King Kong για συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας. Η φιλοσοφία της BKK βασίζεται στην απόδοση τιμής και σεβασμού προς κάθε ψαρά ο οποίος αναζητά χαρά και την ελευθερία του μέσα από το ψάρεμα. Η ΒΚΚ είναι σίγουρα μια εταιρία η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε Assist Hooks, καθώς τα προϊόντα της είναι πολύ ισχυρά, με υψηλό βαθμό διάτρησης.

Αντλώντας έμπνευση από την ίδια τη φύση και ειδικότερα από τον πιο εξελιγμένο θηρευτή των θαλασσών, τα αγκίστρια Shark Chinu της BKK διαθέτουν την αιχμή Cutting Blade, η οποία διαθέτει ιδιότητες εύκολης διείσδυσης και είναι πολύ κοφτερή. Το σχέδιό τους παρομοιάζει το σχήμα του δοντιού Λευκού Καρχαρία. Η αιχμή των Shark Chinu διαθέτει μία καμπυλωτή, επίπεδη έδρα η οποία έχει ενισχυθεί και ακονιστεί για να «κόβει» ανάμεσα σε σκληρά κόκκαλα. Αυτά είναι τα σφυρηλατημένα αγκίστρια Shark Cutting Blade Chinu, τα οποία δεν είναι μόνο ισχυρά, με μεγάλη αντοχή, αλλά και με μεγάλη ανθεκτικότητα κατά της διάβρωσης και κατά των στρεβλώσεων. Δοκιμάστε τα και θα διαπιστώσετε τη διαφορά.

Διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις: με Παλέτα και με Κρίκο.

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για την σωστή επιλογή των Assist Hooks που προορίζονται για αρμάτωμα πλάνων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Παπαγαλέ – η αιχμή διαθέτει κλίση προς τα δεξιά
  • Μαύρο Νίκελ
  • Αιχμή τεχνολογίας Cutting Blade
  • Κυρτή Παλέτα / Κυρτός Κρίκος

Cutting Blade Point, είναι μια άκρως κοφτερή μύτη, με μια καμπυλωτή, πεπλατυσμένη πλευρά. Εμπνευσμένο σχήμα από τα κοφτερά δόντια του Λευκού Καρχαρία. Αυτού του είδους την μύτη θα την συναντήσετε στις μεσαίου και βαρέως τύπου σαλαγκιές. Όταν έχει να αντιμετωπίσεις μεγάλα θηράματα, το σχήμα αυτό της μύτης εύκολα θα διεισδύσει σε σκληρά σαγόνια βοηθώντας τον ψαρά να έχει θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη μάχη.

Μέγεθος

Τμχ ανά Συσκευασία

Τύπος
2/0 7 Κυρτή Παλέτα
2/0 7 Κυρτός Κρίκος
1/0 8 Κυρτός Κρίκος
1/0 8 Κυρτή Παλέτα
1 8 Κυρτός Κρίκος
1 8 Κυρτή Παλέτα
2 8 Κυρτή Παλέτα
4 10 Κυρτός Κρίκος
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Κυρτό Κεφάλι
Κυρτό Κρίκο
Παπαγαλέ
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας