• Προσφορά!
  • -30%
Τεχνητό Bomber Redfish Rouser

Τεχνητό Bomber Redfish Rouser

Bomber
04.0297
Διαθέσιμο
7,00 € 10,00 € -30%
Με ΦΠΑ

Το Redfish Rouser είναι ένα τεχνητό αλμυρού νερού, από την εταιρία Bomber, κατασκευασμένο για να προκαλεί θαλάσσιο σαματά.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Redfish Rouser είναι ένα τεχνητό αλμυρού νερού, από την εταιρία Bomber, κατασκευασμένο για να προκαλεί θαλάσσιο σαματά. Το Redfish Rouser προκαλεί δονήσεις, αντανακλάσεις και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, αφού διαθέτει πολύ έντονη κίνηση.

Εάν αποσκοπείτε στο να στείλετε μήνυμα στα μεγάλα θηράματα του βυθού ότι έφτασε η ώρα... του γεύματος, τότε το τεχνητό Bomber Redfish Rouser με τις αντανακλάσεις του και την κίνηση της τρέσας, θα το κάνει και με το παραπάνω.

Αν το παρατηρήσετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι το Bombers Saltwater Grade Rouser Paddletail περιλαμβάνει το προφίλ πλάνου, τις αντανακλάσεις τεχνητού spinner, τη δράση σιλικονούχου με jighead και τις δονήσεις που προκαλούν οι τρέσες και η ουρά "τακούνι".

Το Rouser εκπέμπει δονήσεις ψαριού σε πανικό, χαρακτηριστικό το οποίο ξυπνά τα επιθετικά ένστικτα, μεγάλων θηρευτών. Η δράση του σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται από τις αντανακλάσεις της μεταλλικής πλάκας, που βρίσκεται τοποθετημένη στο κεφάλι του τεχνητού.

Η κατασκευή του είναι πολύ ισχυρή, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τους δυσκολότερους αντιπάλους.

Μοντέλο Tighead Μήκος Αγγίστρι Διαθέσιμα Χρώματα
BSWRRM3 14 γρ 10,16 εκ 4/0 6, 7, 9
BSWRRM4 21,25 γρ 10,16 εκ 5/0 6, 7, 9

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας