Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid Lure
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid
Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid Lure

Τεχνητό Nerd Fishing Kotsiruyn Hybrid

Nerd Fishing
04.0741
Διαθέσιμο
21,50 €
Με ΦΠΑ

Το Kotsiruyn είναι ένα υβριδικό τεχνητό, με πολύ σκέψη και δοκιμή πίσω του, που θα ανοίξει νέους δρόμους σε όποιον το ψαρέψει, πραγματοποιώντας δοκιμές και πειραματισμούς.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Kotsiruyn είναι ένα υβριδικό τεχνητό, με πολύ σκέψη και δοκιμή πίσω του, που θα ανοίξει νέους δρόμους σε όποιον το ψαρέψει, πραγματοποιώντας δοκιμές και πειραματισμούς. Από τους δύο διαφορετικούς τρόπους αρματώματος, μέχρι το πολύ απλό και πρωτοποριακό του σχήμα, όλα συνθέτουν ένα μοναδικό τεχνητό με άπειρες δυνατότητες. Το Kotsiruyn είναι ένα LRF τεχνητό, σχεδιασμένο στο εργαστήρι του Γιώργου Τυρίκου και δοκιμασμένο από την ομάδα της Nerd Fishing στα Ελληνικά νερά.

Το Nerd Fishing Kotsiruyn διαθέτει δύο κρίκους, για να παράγει διαφορετικές πλεύσεις. Μπορεί να παράγει Walk the Dog κίνηση στον αφρό, να χρησιμοποιηθεί ως Jerkbait σε πολύ ρηχά σημεία, αλλά και να προσεγγίσει μεγαλύτερα βάθη και ταραγμένα νερά ως τεχνητό το οποίο παράγει δονήσεις (Vibration). Διαθέτει πολύ μακρινή, παρά τα 6 μόλις γραμμάρια, εντυπωσιακή κίνηση ακόμη και απλή ανάκτηση, έντονο βύθισμα με περιστροφικές – rolling - κινήσεις και πολύ ζωντανή απόκριση σε χτυπήματα Twitching.

Η τελική μορφή του Kotsiruyn έχει προκύψει μέσα από ατελείωτες ώρες ψαρέματος και είναι κάτι εντελώς καινούριο για την κασετίνα σας. Το πολύ απλό και συνάμα πρωτοποριακό σχήμα του Nerd Fishing Kotsiruyn, είναι βασισμένο στα πιο κοινά, πλατιά ψαράκια λείας των Μεσογειακών ακτογραμμών.

Τα Glow μάτια και τα UV χαρακτηριστικά, δίνουν άλλη αξία όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το τεχνητό σε εναλλαγές φωτός, σκοτάδι, ή συννεφιά βοηθώντας να τραβήξουμε την προσοχή των θηρευτών. Οι UV λεπτομέρειες στο σώμα έχουν μεγάλη ψαρευτική αξία κατά το σούρουπο, ή όταν έχει συννεφιά, ή αν περάσει από σκοτεινούς όγκους, όπως ένα βράχο, ή μια φυκιάδα.

Το λεπτό προφίλ και το μικρό του εκτόπισμα βοηθούν στην σωστή πλεύση και συμπεριφορά του τεχνητού, κόντρα σε κύμα, η ρεύμα. Προσφέρει επίσης την δυνατότητα σε λεπτότερα καλάμια του LRF να το διαχειριστούν με μεγάλη ευκολία.

Με αρμάτωμα στον μπροστινό κρίκο:

  • Walk the Dog – Skipping Action με το καλάμι ψηλά
  • Έντονη “S” κίνηση στην απλή ανάκτηση
  • Ιδανικό για ζυγισμένο Twitching σε ρηχοτοπιές

Glow Μάτια

Τα Glow μάτια, δίνουν άλλη αξία όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το τεχνητό σε εναλλαγές φωτός, σκοτάδι, ή συννεφιά βοηθώντας να τραβήξουμε την προσοχή των θηρευτών.

Αρμάτωμα στον πάνω κρίκο:

Το συγκεντρωμένο βάρος των 6 γρ σε τόσο μικρό σώμα επιτρέπει εξαιρετικές βολές ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, ειδικά όταν είναι αρματωμένο από το κρικάκι της πλάτης.

  • Vibration κίνηση (δόνηση) στην απλή ανάκτηση
  • Άμεση απόκριση στα γρήγορα Jerks
  • Έντονο Rolling (Περιστροφές) κατά το βύθισμα
Βάρος Μήκος Τύπος Διαθέσιμα Χρώματα
6 γρ 4 εκ Heavy Sinking Κόκκινο, Λευκό, Μπλε, Χρυσαφί, Μαύρη Ράχη, Ροζ Ράχη
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
26 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας