Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Umajime Salt
Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Umajime Salt
Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Umajime Salt
Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Umajime Salt

Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Umajime Salt

Marukyu
26.0072
Διαθέσιμο
9,00 €
Με ΦΠΑ

H σκόνη Marukyu Umajime (0600), είναι ένα εξειδικευμένο, ρυθμιστικό άλας, εμπλουτισμένο με αμινοξέα, που χρησιμεύει στο μαρινάρισμα νωπών δολωμάτων ακόμη και κατά την διάρκεια του ψαρέματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική εταιρία Marukyu παρασκεύασε μια νέα σειρά ενισχυτικών υγρών και ρυθμιστικών αλάτων.

Η τεχνολογία που εφαρμόζει η Marukyu έχει πλέον φτάσει στο επίπεδο όπου, ανάλογα με το είδος και την ποιότητα του νωπού δολώματος, μπορεί να το αναγεννήσει, να του ενισχύσει τη γεύση, την οσμή, την σκληρότητα και να το εμπλουτίσει με θρεπτικά συστατικά που κάθε ψάρι αναζητά.

H σκόνη Marukyu Umajime (0600), είναι ένα εξειδικευμένο, ρυθμιστικό άλας, εμπλουτισμένο με αμινοξέα, που χρησιμεύει στο μαρινάρισμα νωπών δολωμάτων ακόμη και κατά την διάρκεια του ψαρέματος. Χαρίζει στα δολώματα αυξημένη σφρυγγιλότητα, σκληρότητα και σταθερότητα επάνω στο αγκίστρι. Ενισχύει εξαιρετικά τη γεύση τους και προκαλεί τα ψάρια να τραφούν, εξάλλου δεν πήρε τυχαία το όνομα Umajime μιας και «Umai» στα Ιαπωνικά σημαίνει νόστιμος, γευστικός.

Τα δολώματα αναλόγως με την κατάστασή τους μπορούν να είναι έτοιμα προς χρήση ακόμη και μέσα σε 2 λεπτά, ωστόσο όσο περισσότερο τα μαρινάρουμε τόσο περισσότερο τα εμπλουτίζουμε με τις επιθυμητές ιδιότητες. Το ρυθμιστικό άλας Marukyu Umajime είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί σε δολώματα όπως η Γαρίδα μαζί με το κέλυφος, αλλά κυρίως σε φιλεταρισμένα, ή ολόκληρα ψάρια (όπως η Σαρδέλα, ο Γαύρος, ο Κολιός, κ.α.) χαρίζοντάς τους αυξημένη σκληρότητα, κάνοντάς τα συμπαγή δυσκολεύοντας τα ψάρια στο να το πάρουν άμεσα πάνω από το αγκίστρι μας. Είναι επίσης ιδανικό να χρησιμοποιηθεί σε τέτοιου είδους δολώματα τα όποια έχουν καταψυχθεί και έχουν χάσει μέρος των συστατικών τους, καθώς σε σημαντικό βαθμό, τα επαναφέρει και να τα σκληρύνει όπως και πριν.

Η Ιαπωνική εταιρία Marukyu, μέσω της τεχνολογίας έκανε μερικά βήματα ακόμη, πλησιάζοντας τα αποτελέσματα της φύσης.

Το Άλας Marukyu Umajime διατίθεται σε μπουκάλι των 300 γρ. Τοποθετήστε το δόλωμα το οποίο θα χρησιμοποιήσετε την επόμενη ημέρα σε ένα τάπερ για φρέσκα τρόφιμα, ή – αν διαμαρτυρηθεί η σύζυγος - σε πλαστικό κουτί που κλείνει αεροστεγώς. Αφήστε το δόλωμα από το προηγούμενο βράδυ μέσα στο άλας της Marukyu, τοποθετώντας το κουτί στο κάτω ράφι του ψυγείου.

Κωδικός Προϊόντος: 0600

6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας