Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace
Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace

Καλαμαριέρες Yo-Zuri Aurie Q-Finace

Yo-Zuri
03.0247
Διαθέσιμη
12,00 €
Με ΦΠΑ

Ο σχεδιασμός της καλαμαριέρας Yo-Zuri Aurie Q-Finace, έχει βασιστεί στο προηγούμενα επιτυχημένο μοντέλο Aurie Q-Ace.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο σχεδιασμός της καλαμαριέρας Yo-Zuri Aurie Q-Finace, έχει βασιστεί στο προηγούμενα επιτυχημένο μοντέλο Aurie Q-Ace.

Η Finace έχει σχεδόν το ίδιο σχήμα και μέγεθος όπως η Ace, αλλά διαθέτει μια νέα και σημαντική τεχνολογική προσθήκη, την οποία η Yo-Zuri ονομάζει “Stable Fin”. Μόλις κρατήσετε έναν καλαμαρολόγο της συγκεκριμένης σειρά στα χέρια σας, θα διαπιστώσετε ότι διαθέτει τρία εξογκώματα στο σώμα του. Ένα την κορυφή της ράχης του και δύο στα πλευρά, κοντά στην ουρά. Τα συγκεκριμένα «πτερύγια» έχουν φέρει επανάσταση στην ισορροπία και σταθερότητα της καλαμαριέρας Aurie Q-Finace. Δεν υπάρχει άλλη καλαμαριέρα στην αγορά η οποία να διαθέτει τέτοια σταθερότητα και ισορροπία, όπως η Finace.

Η τεχνολογία Stable Fins σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του συγκεκριμένου τεχνητού της Yo-Zuri για κεφαλόποδα. Απλά μένει στη θέση του και περιορίζει σε σημαντικό βαθμό αχρείαστες κινήσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επίσης, κάνει δυνατές, απότομες κινήσεις darting, κίνηση η οποία εν μέρη οφείλεται και στο σχήμα του εξωτερικού βαριδιού το οποίο μοιάζει με κόψη σπαθιού.

Η ταχύτητα βύθισης της Aurie-Q Ace ήταν 3 δευτερόλεπτα το κάθε μέτρο, αλλά η Finace διαθέτει χαμηλότερο βάρος και ο ρυθμός βύθισης είναι στα 3,2 δευτερόλεπτα ανά μέτρο, συνεπώς η Finace μένει για περισσότερο χρόνο στα διάφορα επίπεδα της υδάτινης στήλης.

Νέα, μοντέρνα χρώματα έχουν επιλεγεί και η καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q-Finace είναι ντυμένη με ύφασμα Keimura το οποίο αναδεικνύει τον μπλε φωτισμό σε συνθήκες σκοταδιού.

Στην συγκεκριμένη σειρά Aurie Q-Finace, η Yo-Zuri αξιοποίησε μελέτες που μας βοηθάνε να κατανοήσουμε καλύτερα το σύστημα όρασης των κεφαλόποδων. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα κεφαλόποδα μπορούν και ανιχνεύουν τις διαφορές φωτός σε ένα μήκος κύματος, που κινείται γύρω στα 490nm (νανόμετρα). Έτσι η Yo-Zuri χώρισε τις καλαμαριέρες Aurie Q-Finace σε τρεις κατηγορίες, τις οποίες μπορείτε να ξεχωρίσετε και από τον τρόπο που φαίνονται στο σκοτάδι, αφού τις λούσετε με φακό UV.

Τα χρώματα LGOG, LP, LMBI και LBI εκπέμπουν φωτισμό σε μήκος κύματος γύρω στα 520Nm και μπορούν να ψαρευτούν μέρα και νύχτα.

Όλα τα χρώματα τα οποία ξεκινάνε από τα γράμματα BL εκπέμπουν φωτισμό σε μήκος κύματος 488Nm και μπορούν επίσης να ψαρευτούν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Το σώμα τους εκπέμπει σε μπλε χρώμα.

Τέλος όλα τα χρώματα που αρχίζουν με τα γράμματα KV διαθέτουν Ultraviolet ύφασμα. Αν και η Yo-Zuri τις προτείνει κυρίως για ψάρεμα υπό το φως του ήλιου, στα Μεσογειακά νερά, τις ψαρεύουμε κυρίως το βράδυ.

Μοντέλο Μέγεθος Μήκος Βάρος Ταχύτητα Βύθισης

Διαθέσιμα Χρώματα

Α1753 2,5 8 εκ 10 γρ 5,2 δευτερόλεπτα / μέτρο

BLMM, BLMP, BLBW, BLGM, BLBB,

BLRR, BLBI, KVOG, KVRU, LGOG, LMBI

Α1754 3,0 9 εκ 15 γρ 3,7 δευτερόλεπτα / μέτρο

LGOG, LP, BLMM, BLMP, BLBW, BLGM, KVPU,

BLBB, KVOG, KVRA, KVRP, BLBI, BLRR, BLGA, LMBI, KVOV

Α1748 3,5 10,5 εκ 19 γρ 3,2 δευτερόλεπτα / μέτρο

BLMM, BLMP, BLBW, BLGM, BLBB,

BLRR, BLBI, KVOG, KVRU, LGOG, LMBI

Yo-Zuri A1754 & A1748

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00009.3,0
00010.3,5
00017.8,1 - 9,0 εκ
00019.10,1 - 12 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00006.13,1 - 16 γρ
00007.16,1 - 20 γρ
11 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας