Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309
Lip Grip Frichy X309

Lip Grip Frichy X309

Frichy
27.0099
Διαθέσιμο
9,95 €
Με ΦΠΑ

Η λαβίδα Frichy X309 Fish Gripper σας επιτρέπει να κρατάτε με ασφάλεια το ψάρι με το ένα χέρι. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Frichy X309 Fish Grip επιτρέπει στον ψαρά να χειριστεί με ασφάλεια και γρήγορα, την απελευθέρωση των αλιευμάτων του, χωρίς να βλάψει τον ίδιο, ή το ψάρι. Η λαβίδα Frichy X309 Fish Gripper σας επιτρέπει να κρατάτε με ασφάλεια το ψάρι με το ένα χέρι. Είναι ένας πρακτικό εργαλείο, γρήγορης απελευθέρωσης, το οποίο κρατά γερά το αλίευμα, αλλά το απελευθερώνει γρήγορα, με ευκολία και ασφάλεια.

Η Frichy έχει κατασκευάσει αυτό το εργαλείο το οποίο επιπλέει, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τον ψαρά που ασκεί Catch & Release και απελευθερώνει τα αλιεύματά του. Είναι το μοντέλο μήκους 25 εκ, με κωδικό X309. Διαθέτει επίσης ανάγλυφο άξονα μέτρησης, μήκους 5 εκ.

Η επιπλέουσα λαβή ψαριών, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, νάιλον και fiberglass υλικά για αντοχή κατά της διάβρωσης. Περιλαμβάνεται κορδόνι καρπού για ασφάλεια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Χειριστείτε και απελευθερώστε τα αλιεύματά σας χωρίς, να βλάψετε εσάς, ή τα ψάρια
  • Εργαλείο γρήγορης απελευθέρωσης, με το ένα χέρι, κρατάει με ασφάλεια το αλίευμα και απελευθερώνει με ευκολία
  • Ανθεκτικό στη διάβρωση
  • Περιλαμβάνει κορδόνι καρπού
  • Μοντέλο: X309
  • Μέγεθος: 25 εκ
  • Χρώμα: Μπλε
9 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας