Καλαμαριέρες Daiwa Emeraldas Boat NS

Καλαμαριέρες Daiwa Emeraldas Boat NS

Daiwa
03.0298
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
7,20 €
Με ΦΠΑ

Οι νέες καλαμαριέρες Emeraldas Boat NS έχουν σχεδιαστεί για να ψαρεύονται με καθετή από σκάφος.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι νέες καλαμαριέρες Emeraldas Boat NS έχουν σχεδιαστεί για να ψαρεύονται με καθετή από σκάφος.

Η Daiwa Boat NS δουλεύει ιδανικά με αρματωσιά καθετής για καλαμαριέρες και την χρήση μολυβιού για να διασφαλίζεται η κάθετη θέση όλης της αρματωσιάς. Η Emeraldas Boat NS δεν διαθέτει εξωτερικό έρμα αλλά εσωτερικό, τοποθετημένο κατάλληλα ώστε η καλαμαριέρα να αιωρείται και να παρουσιάζει φυσική κίνηση και να μην επηρεάζεται από τα ρέματα.

Η συγκεκριμένη καλαμαριέρα διαθέτει στριφτάρι για να περιστρέφεται κατά τον άξονά της, φωσφορούχο τμήμα στο μπροστινό μέρος, πτερύγια σταθεροποίησης τα οποία προκαλούν μικροδονήσεις και σφαιρίδια εκπομπής κροταλίσματος με σκοπό την αύξηση της επιθετικότητας των καλαμαριών, σουπιών και χταποδιών.

Τα αγκύλια διαθέτουν την επεξεργασία SaqSaS της Daiwa για ενίσχυσης του βαθμού διάτρησης και βελτίωση της συγκράτησης των αλιευμάτων. Η τεχνολογία SaqSaS είναι το αποτέλεσμα μιας μοναδικής διαδικασίας κατασκευής αγκιστριών που βασίζεται στα κράματα των μετάλλων, με τις ενώσεις του φθορίου. Κατά την διαδικασία SaqSaS εφαρμόζεται μια διαδικασία επιμετάλλωσης και χημικού ακονίσματος που βελτιώνει την διάτρηση και την αντοχή του αγκιστριού κατά 40% σε σύγκριση με τα αγκίστρια βαφής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό Μήκος: 10 εκ
  • Βάρος: 9 γρ
  • Μήκος Σώματος: 7,5 εκ
  • Κατηγορία: Αιωρούμενη

Διαθέσιμα χρώματα: 756 (Green Sugi), 763 (Purple Sugi), 770 (Orange), 787 (UV Blue), 794 (Pink Fluo), 800 (Gold Kinaji), 817 (Black Gold).

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00018.9,1 - 10 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00003.7,1 - 9,0 γρ
Εxclude
1
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας