Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist
Καλάμια Tailwalk SSD Egist

Καλάμια Tailwalk SSD Egist

Tailwalk
01.0840
Διαθέσιμο
305,00 €
Με ΦΠΑ

Η θεωρία κατασκευής ενός καλαμιού Eging βάσει των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του μπορεί να είναι υποκειμενική, ωστόσο η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά θα πρέπει να είναι κορυφαία. H Tailwalk πέτυχε τον δύσκολο συνδυασμό όλων των παραπάνω.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Για τους Ιάπωνες η τεχνική του Eging είναι κάτι παραπάνω από μια ενασχόληση στην θάλασσα, για να περάσουν απλώς ευχάριστα την ώρα τους. Οι εταιρίες κατασκευής, δείχνουν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή για τα καλάμια Eging, έτσι οι παράγοντες για το σωστό στήσιμο ενός καλαμιού Eging πολλοί. Για παράδειγμα, το μικρό βάρος, η ακριβής κατανομή του βάρους ώστε να διαθέτει την σωστή ισορροπία, η ευαισθησία, η παραβολικότητα και η δύναμη.

Το χαμηλό βάρος και η ισορροπία του καλαμιού συντελούν στο ξεκούραστο ψάρεμα, ακόμη κι αν ο ψαράς εκτελεί Jerks όλη μέρα. Η σωστή παραβολικότητα βοηθάει ώστε να μην σχίζονται τα κεφαλόποδα κατά την ανάκτηση. H δύναμη του καλαμιού θα επηρεάσει στην κίνηση της καλαμαριέρας, όταν με έντονο δικό μας Jerk η καλαμαριέρα θα διαγράψει μεγάλη κίνηση στο νερό. Η ευαισθησία ενός καλαμιού θα βοηθήσει ώστε να μεταφερθούν ξεκάθαρα στον ψαρά οι πληροφορίες της δομής του βυθού, αλλά και οι προσεγγίσεις των καλαμαριών.

Η θεωρία κατασκευής ενός καλαμιού Eging βάσει των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του μπορεί να είναι υποκειμενική, ωστόσο η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά θα πρέπει να είναι κορυφαία. H Tailwalk πέτυχε τον δύσκολο συνδυασμό όλων των παραπάνω χάρη στις εξαντλητικές δοκιμές του εξειδικευμένου προσωπικού της στο πεδίο και την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο ανάπτυξης καλαμιών. Αυτό είναι το Egist SSD.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο SSD L-Eging, η Tailwalk έχει αυξήσει την δύναμη του Egist, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με δυνατότερα Jerks. Η βελτιωμένη παραβολή επιτρέπει στους ψαράδες να μην χάνουν καλαμάρια σχίζοντας τα μαλακά πλοκάμια των κεφαλόποδων. Ταυτόχρονα διατηρήθηκε το χαμηλό βάρος ενώ η συνολική ισορροπία επιτυγχάνεται λόγω των επιλεγμένων ποιοτικών υλικών κατασκευής και του minimal σχεδιασμού της λαβής και του Butt του SSD Egist.

Το Tailwalk SSD Egist 83ML είναι ένα παραβολικό καλάμι, για κάθε πεδίο κι εποχή. Το μήκος 2,51 μ παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό για την επίτευξη μακρινών βολών και για ξεκούραστο, πολύωρο Jerking σε οποιοδήποτε θαλάσσιο τερέν.

Το 86ML/SL είναι ένα μοντέλο σχεδιασμένο για την επίτευξη πραγματικά μακρινών βολών με ευαίσθητο το τμήμα της Solid κορυφής και δυνατό κορμό για κάνει το «κάρφωμα» σταθερό ακόμη και από μεγάλες αποστάσεις. Προτείνεται η χρήση του με καλαμαριέρες μεγέθους 3.0. Επιτρέπει στον αλιέα να νιώσει αλλαγές στα ρεύματα, ή ανεπαίσθητες επαφές του καλαμαριού με το τεχνητό.

Κάθε καλάμι Tailwalk, συνοδεύεται από κάρτα αντικατάστασης, η οποία ισχύει για δύο έτη από την αγορά του καλαμιού και καθορίζει την ειδική τιμή που αφαιρείται από την αξία του καλαμιού, σε περίπτωση αντικατάστασης για οποιοδήποτε λόγο.

83ML 86ML/SL 86M 86ML
Μήκος 2,51 μ 2,59 μ 2,59 μ 2,59 μ
Μήκος Μεταφοράς 130 εκ 134 εκ 134 εκ 134 εκ
Βάρος 107 γρ 110 γρ 115 γρ 110 γρ
Μέγιστο Μέγεθος Egi 4,0 3,5  4,5  4,0
Max PE #0,8 #0,8 #1,0 #0,8
Στελέχη 2 2 2 2
L1 390 χιλ 390 χιλ 390 χιλ 390 χιλ
L2 250 χιλ 250 χιλ 250 χιλ 250 χιλ

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας