Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging
Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging
Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging
Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging
Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging
Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging

Καλάμια DUO Vigor Super Light Jigging

DUO
01.0857
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
365,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Vigor αποτελούν το ντεμπούτο της Ιαπωνικής DUO στο Super Light και Light Jigging.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα καλάμια Vigor αποτελούν το ντεμπούτο της Ιαπωνικής DUO στο Super Light και Light Jigging.

Τα DUO Vigor είναι full solid– μασίφ καλάμια, που θα επιτρέψουν στον ψαρά να απολαύσει μια μάχη πέρα ​​από οτιδήποτε έχει απολαύσει μέχρι σήμερα με ένα καλάμι Light Jigging. Τα DUO Vigor είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, εξαιρετικά λεπτά, αλλά έχοντας αναπτυχθεί με άνθρακα 30T, θα λυγίζουν και θα λυγίζουν και μετά θα λυγίζουν ακόμη περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στους μη έμπειρους ψαράδες θα επιτρέπονται λάθη στον χειρισμό, διασφαλίζοντας τα αλιεύματα.

Τα Vigor είναι καλάμια με πολύ λεπτό και ελαφρύ blank και σχεδιάστηκαν για την τεχνική του Super Light Jigging και του Light Jigging. Η κατασκευαστική τους τεχνοτροπία τους δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλο το εύρος του Casting Weight, αλλά ταυτόχρονα όταν έρθει η στιγμή του strike να λυγίζει σε τέτοιο βαθμό που βοηθά τον ψαρά να παλέψει άνετα το ψάρι.

Η δράση των καλαμιών DUO Vigor είναι Moderate Fast, που σημαίνει ότι μεταδίδουν με ακρίβεια κάθε χτύπημα του καλαμιού σας από την κορυφή, απευθείας στο τεχνητό. Το blank του είναι πολύ χαμηλού βάρους και η DUO έχει μειώσει σημαντικά και την κούραση που μεταδίδεται στο χέρι σας κατά τη διάρκεια της μάχης.

Στη Μεσόγειο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το DUO Vigor σε άλλα κάθετα στυλ ψαρέματος, όπως το Tai Rubber.

Η DUO δεν αμέλησε και τον περιφερειακό εξοπλισμό, καθώς τα Vigor είναι εξοπλισμένα με ανοξείδωτους οδηγούς Fuji Κ Tangle Free με κεραμικό Slim SiC Ring. Όλα τα καλάμια BaitCasting διαθέτουν τρεις διαφορετικούς τύπους οδηγών Fuji. Το καλάμι Spinning διαθέτει δύο είδη οδηγών Fuji.

Το καλάμι DVSLJ-C602ML ​​μπορεί να αρματωθεί με μηχανισμό BaitCasting. Είναι ένα μοντέλο που μπορεί να καλύψει μεγάλο εύρος της υδάτινης στήλης, έως τα 100 μ, ξεκινώντας από ρηχές περιοχές. Μπορείτε να το χειριστείτε με αυτοπεποίθηση χωρίς να δίνετε πρωτοβουλία στο αλίευμα.

Το καλάμι DVSLJ-C603M επίσης συνδυάζεται με μηχανισμό BaitCasting και είναι το πιο βαρύ μοντέλο της σειράς. Αυτό είναι το καλάμι που θα χρησιμοποιήσετε σε περιοχές όπου τα θηράματα παραμονεύουν κοντά στον πυθμένα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές του με πλάνους βολφραμίου (TG), βάρους 100 – 150 γρ.

Το καλάμι DVSLJ-S600UL ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φίλων καλαμιών με Spinning μηχανισμό. Αυτό το καλάμι συνιστάται όταν θέλετε να κάνετε Micro Jigging σε ρηχά νερά, σε βάθος κοντά στα 30 μέτρα. Η λεπτή κορυφή του θα μεταφέρει στο χέρι σας οποιοδήποτε ερέθισμα, χωρίς απώλειες.

Μοντέλο S600UL C602ML C603M
Μήκος 1,83 μ 1,83 μ 1,83 μ
Στελέχη 1 1 1
Βάρος 120 γρ 140 γρ 148 γρ
Μήκος Λαβής 50 εκ 54 εκ 54 εκ
Νήμα #0,6 - #1,0 #0,8 - #1,5 #1,0 - #2,0
Βάρος Τεχνητών 20 - 60 γρ 60 - 120 γρ 80 - 150 γρ
Τύπος Μηχανισμού Spinning Baitcasting Baitcasting
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας