Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD
Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD

Καλάμια Tailwalk Rize Shooter SSD

Tailwalk
01.0931
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
360,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά καλαμιών Tailwalk Rize Shooter SSD μπορεί να συνδυαστεί με ένα μεγάλο εύρος πλάνων Shore Jigging, αλλά και τεχνητών της κατηγορίας Plugs όπως Βυθιζόμενα Stick Baits, Poppers, Βυθιζόμενα Minnows και Pencils, κ.α. Μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο στυλ ψαρέματος με ένα καλάμι.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική εταιρία Tailwalk δημιουργεί νέα πρότυπα στις τεχνικές Shore Plugging και Shore Jigging. Η σειρά καλαμιών Tailwalk Rize Shooter SSD μπορεί να συνδυαστεί με ένα μεγάλο εύρος πλάνων Shore Jigging, αλλά και τεχνητών της κατηγορίας Plugs όπως Βυθιζόμενα Stick Baits, Poppers, Βυθιζόμενα Minnows και Pencils, κ.α. Μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο στυλ ψαρέματος με ένα καλάμι.

Τα Tailwalk Rize Shooter SSD διαθέτουν ισχυρά blanks, με υψηλή αντοχή κατά πιθανής θραύσης και κατανομή ισχυρών οδηγών, ώστε να παρέχουν στον χρήστη τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε σκληρές μάχες. Από την κορυφή του καλαμιού, έως το κάτω τμήμα του blank, η Tailwalk έχει εμποτίσει το καλάμι με μεγάλη αντοχή, αν και η κορυφή είναι σχετικά μαλακιά. Χάρη στην εύκαμπτη κορυφή, μπορείτε να παράγετε καλύτερη δράση των πλάνων και αναπαράγετε σαματά με φυσαλίδες στην επιφάνεια, όταν ψαρεύετε με Plugs τεχνητά.

Η ισορροπία του καλαμιού, ρυθμίζεται από τα εξαρτήματα αλουμινίου τα οποία έχει τοποθετήσει στη λαβή η Tailwalk, ωστόσο δεν θα αισθάνεστε έξτρα βάρος. Τα απόλυτα ισορροπημένα καλάμια Rize Shooter παράγουν μια μοναδικά ξεκούραστη αίσθηση μακρινών βολών και δεν επιβαρύνουν τον χρήστη ακόμη και αν πραγματοποιεί πολλές, μακρινές βολές κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ψαρευτικής ημέρας.

Τα καλάμια MH και H έχουν σχεδιαστεί για κανονικό Shore Jigging & Plugging.

Το S100MH είναι ένα Medium Heavy καλάμι Spinning για Light Shore Jigging και Light Shore Plugging. Είναι ένα καλάμι για μακρινές βολές, με ευαίσθητη κορυφή, για να μεταφέρει το βάρος του τεχνητού κατά τη διάρκεια της βολής. Επιπλέον, έχει κατασκευαστεί με πολύ ισχυρή λαβή για να χειρίζεται απροσδόκητα μεγάλα ψάρια. Το μήκος του είναι ιδανικό για βραχώδεις ακτές.

  • Αλιεύματα: Παλαμίδα, Μαγιάτικο, Κυνηγοί, Λαβράκι
  • Τεχνητά: Μεταλλικά Jigs, Poppers, Βυθιζόμενα Pencilsκαι Minnows, Diving Pencils
  • Δράση: Regular

Το S910H είναι ένα καλάμι πιο βαριάς κατηγορίας για Light Shore Jigging και Light Shore Plugging. Αυτό είναι το πιο δυνατό μοντέλο της σειράς. Είναι εξοπλισμένο με εύκαμπτη κορυφή, για να αντέχει το βάρος του τεχνητού και με πολύ ισχυρή λαβή, για να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα μεγάλα ψάρια.

  • Αλιεύματα: Μαγιάτικο, Κυνηγός, Παλαμίδα, Λίτσα
  • Τεχνητά: Μεταλλικά Jigs, Poppers, Diving Pencils, Βυθιζόμενα Minnows και Pencils
  • Δράση: Regular

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Οδηγοί Fuji SiC Ring: Όλοι οι οδηγοί είναι Fuji SiC
  • Οδηγοί Διπλής Στήριξης Fuji All Double Foot: Όλοι οι οδηγοί των μοντέλων MH και H είναι οδηγοί διπλής στήριξης. Από την κορυφή μέχρι τη βάση του μηχανισμού, οι οδηγοί είναι LKWSG, οι οποίοι είναι ελαφρύτεροι από τους λοιπούς διπλούς οδηγούς
  • Λαβή: Τα εξαρτήματα αλουμινίου που είναι ενσωματωμένα στη λαβή, λειτουργούν ως εξισορροπητές. Αυξάνουν τη φυγόκεντρο δύναμη κατά τη βολή και καθιστούν τις μακρινές βολές, δυνατές.
  • Βάση Μηχανισμού: Η βάση μηχανισμού είναι DPS για σφιχτό κράτημα του μηχανισμού
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητών PE L1 / L2
S100MH 3,05 μ 2 157 εκ 274 γρ Jig: Max 80 γρ / Plug: Max 65 γρ max 3,0 64 / 40 εκ
S910H 3,00 μ 2 155 εκ 279 γρ Jig: Max 100 γρ / Plug: Max 85 γρ max 4,0 64 / 40 εκ

Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας