Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub
Λάστιχο Extreme Sigal Sub

Λάστιχα Extreme Sigal Sub

SigalSub
36.0044
Διαθέσιμο
2,50 €
Με ΦΠΑ

Τα λάστιχα Extreme της Sigal Sub απευθύνονται στους ψαροτουφεκάδες που αρέσκονται να φτιάχνουν τα δικά τους δετά λάστιχα και πωλούνται με τεμάχιο 10 εκ.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα λάστιχο για απαιτητικούς υποβρύχιους κυνηγούς, κατασκευασμένο σε μία από τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες εταιρίες του χώρου, για την Sigal Sub. Τα Extreme της Sigal Sub απευθύνονται στους ψαροτουφεκάδες που αρέσκονται να φτιάχνουν τα δικά τους δετά λάστιχα και πωλούνται με τεμάχιο 10 εκ.

Είναι το αποτέλεσμα αρκετών χρόνων έρευνας και αναλύσεων, με σκοπό την εύρεση του κατάλληλου μείγματος Latex, ώστε να παραχθεί ένα ελαστικό υψηλών αποδόσεων, το οποίο είναι σε θέση να δώσει μεγάλη ώθηση στην βέργα του όπλου μας. Η έξτρα δύναμή τους οφείλεται στην έξτρα ποσότητα υλικού που διαθέτουν εξωτερικά της οπής, ενώ η εσωτερική τρύπα έχει διάμετρο μόλις 1,5 χιλ.

Παράγονται σε Μωβ χρώμα με αποτέλεσμα, όσο βαθαίνουμε τόσο να χάνεται το χρώμα τους για να μην τρομάζουν τα αλιεύματα από έντονα χρώματα. Διαθέτουν πολύ μεγάλη ταχύτητα συστολής με αποτέλεσμα το λάστιχο να μην έχει μνήμη όταν είναι τεντωμένο και να διατηρεί την ίδια δύναμη για πολλές ώρες.

Επιπλέον έχει υψηλό συντελεστή θερμοσκλήρυνσης ώστε να μην έχουμε πτώση της δύναμης τους με την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας (από ζεστά σε κρύα νερά). Απευθύνονται σε όλα τα όπλα της αγοράς, συμβατικά, πολυλάστιχα, Roller και Invert Roller.

Το Extreme Sigal Sub είναι ένα νευρικό και δυνατό λάστιχο, το οποίο αν κοπεί με τον σωστό συντελεστή, τότε θα εξαφανίσουμε εντελώς το φαινόμενο της ανάκρουσης.

Επίσης έχει υψηλή ταχύτητα εξόδου που σας επιτρέπει να πετύχετε τη μέγιστη απόδοση στα πρώτα μέτρα λήψης. Η υψηλή απόδοση ενέργειας και η μικρή εσωτερική τρύπα επιτρέπουν την καλύτερη απόδοση με λιγότερη επιμήκυνση από το συνηθισμένο.

  • Διατίθεται ανά 10 εκ.
  • Χρώμα: Μωβ-Μαύρο
Τύπος Διάμετρος Προτεινόμενη Επιμήκυνση Μέγιστη Επιμήκυνση
Extreme 13 320-340% 350%
Extreme 14,5 320-340% 360%
Extreme 16 300-330% 380%
Extreme 17,5 280-310% 400%
Extreme 19 270-300% 4000%
13 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας