Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα
Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα

Τεχνητό Palms Degree Μεσογειακά Χρώματα

Palms
04.0496
Διαθέσιμο
13,50 €
Με ΦΠΑ

Άλλο ένα μεγάλο Project του καταστήματος ΤΣΟΥΡΟΣ Marine φτάνει στα χέρια σας. Αυτή τη φορά η εταιρία Palms και ειδικότερα ο Hotoshi Yomoda, Οverseas Production Manager της Ιαπωνικής εταιρίας, μας έκαναν την τιμή να δημιουργήσουν 3 νέα χρώματα στην σειρά Degree 50S, αποκλειστικά για τους πελάτες του καταστήματος. 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Άλλο ένα μεγάλο Project του καταστήματος ΤΣΟΥΡΟΣ Marine φτάνει στα χέρια σας. Αυτή τη φορά η εταιρία Palms και ειδικότερα ο Hotoshi Yomoda, Οverseas Production Manager της Ιαπωνικής εταιρίας, μας έκαναν την τιμή να δημιουργήσουν 3 νέα χρώματα στην σειρά Degree 50S, αποκλειστικά για τους πελάτες του καταστήματος. Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τυρίκου και με τη βοήθεια πολλών αφανών συνεργατών, σχεδιάστηκαν τρεις νέοι χρωματισμοί για τους φίλους του Light Rock Fishing.

Το Degree είναι το βασικό Minnow για Light Rock Fishing της σειράς “Bit Arts”, από την Ιαπωνική Palms και κατά κάποιον τρόπο η «ναυαρχίδα» της στα μικρότερα μεγέθη.

Αποτελεί ανασχεδιασμό του παλαιότερου μοντέλου Salt Degree και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται τόσο σε απλή ανάκτηση, όσο και στο έντονο Twitching.

Το μικρό αυτό, βυθιζόμενο Minnow είναι 5 εκ σε μέγεθος και σε βάρος 5,3 γραμμάρια. Η σαλαγκιά που είναι τοποθετημένη στην κοιλιά του, είναι προσαρμοσμένη σε στριφτάρι, ώστε το τεχνητό να περιστρέφεται και να αποφεύγονται οι εμπλοκές τα ξεψαρίσματα. Η Ιαπωνική εταιρία Palms το ονομάζει Anti Hook Out System. Οι βολές που πετυχαίνει το Degree είναι παραδειγματικές, ενώ είναι φιλικό στη χρήση παίρνοντας απίστευτη ζωή με εντονότατο Wobbling ακόμα και με μια σταθερή, γρήγορη, ή αργή ανάκτηση.

Εκεί που το συγκεκριμένο τεχνητό αριστεύει είναι στο έντονο Twitching. Κάντε τη βολή, χαμηλώστε τη μύτη του καλαμιού σας και με συνεχή, κοφτά χτυπήματα ξεκινήστε τη γρήγορη ανάκτηση. Το τεχνητό έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη δουλειά από την Palms, συνεπώς εμπιστευτείτε το.

Το Degree είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα, όσον αφορά στο ζύγισμα και στο πόσο τέλεια ανταποκρίνεται σε κάθε Twitch, δίχως να χάνει την πλεύση του. Αν και πολύ ελαφρύ στα γραμμάρια, ενσωματώνει όλη την γνώση της περίφημης Palms. Είναι εντυπωσιακό το να δείτε πόσο έντονα εφορμά σε κάθε twitch τυχαία στον τρισδιάστατο χώρο, ξεφεύγοντας από μια ευθεία γραμμή πλεύσης. Αυτό προκαλεί απίστευτα πολλές επιθέσεις, που έχουν επιβεβαιωθεί μετά από έντονη δοκιμή στα νερά μας.

Το τεχνητό Palms Degree αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον μεγάλο Σαργό στο LRF, αλλά και ουσιαστικά για μια πλειάδα θηρευτών από Μελανούρια, έως Λαβράκια. Η Palms δεν το έχει ονομάσει άδικά (για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του γνωστού Νumata Yunichi) ως το «Core Model», το βασικό μοντέλο δηλαδή του Light Salt Twitching Game.

To Degree αναφέρεται σε παράκτιους ψαράδες κάθε επιπέδου στο Light Rock Fishing, τόσο για τον αρχάριο όσο και για τον έμπειρο που θέλει να έχει επιλογές στα χέρια του. Όντας βυθιζόμενο και τρομερά ακριβές στο τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται, μας δίνει την ευκαιρία να κινηθούμε σε διάφορα βάθη και να αυτοσχεδιάσουμε την πορεία του τεχνητού μας, το που θα γίνουν οι παύσεις, το που θα επικεντρωθούμε και με την μεγάλη του ακρίβεια, που θα επιμείνουμε, ή το τι θα αποφύγουμε (βράχια, φύκια).

Το Plams Degree είναι ένα LRF τεχνητό με παγκόσμια φήμη και που πρόκειται να γίνει το βασικό σας εργαλείο τόσο σε ρηχοπατιές, όσο και λιμάνια και κάβους.

To Σκεπτικό των Νέων Χρωμάτων.

Η Μικρή Σάλπα

Οι Σάλπες (Salema - Salpa Boops) είναι ένα παράκτιο είδος που δε λείπει ποτέ από την ακτογραμμή, χειμώνα καλοκαίρι. Και παρόλο που γνωρίζουμε ότι αποτελεί ένα από τα πιο κοινά θηράματα για κάθε αρπακτικό ψάρι, ποτέ μέχρι σήμερα μια μεγάλη Ιαπωνική εταιρία δεν έχει αντιγράψει το χρώμα της σε τεχνητό LRF. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Τυρίκος σε συνεργασία με τον Hotoshi Yomoda, Οverseas Production Manager της εταιρίας Palms, διάλεξαν ένα ιδιαίτερα ανακλαστικό ολογραφικό foil και πάνω σε αυτό «έχτισαν» το πρώτο «Σαλπάκι» για την Ελληνική αγορά. Μικρές λεπτομέρειες όπως η υφή στην πλάτη, το κίτρινο των ματιών, το λευκό περλέ χρώμα της κοιλιάς, συμπληρώνουν τις κλασσικές κίτρινο-πορτοκαλί ρίγες της Σάλπας και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η Σάλπα στο Palms Degree αποτελεί ένα «φυσικό» χρώμα για όλη την Ελληνική και Μεσογειακή ακτογραμμή το οποίο αποδίδει τα μέγιστα ακόμη και στις λιγότερο ιδανικές συνθήκες, αυτές δηλαδή της άπνοιας και των καθαρών νερών, όπου το ψάρεμά μας απαιτείται να γίνει πολύ πιο τεχνικό.

Ο Μικρός Γύλος

Υπάρχουν πολλά χρώματα «Γύλου» στις θάλασσές μας, με πιο χαρακτηριστικό τον Γύλο (Rainbow Wrasse - Coris Julis)από τον οποίο εμπνέεται αυτό το νέο χρώμα. Έμφαση έχει δοθεί στο λαχανί που περιβάλλει την κλασσική πορτοκαλί πλευρική γραμμή και γενικά σε ματ χρώματα, που συνθέτουν ένα μικρό τεχνητό «αντίδρασης». Οι Γύλοι είναι ο απόλυτος μεζές για ψάρια όπως τα Λαβράκια και οι Συναγρίδες, ενώ οι Σαργοί τον καταδιώκουν με μανία, καθώς αναγνωρίζουν σε αυτόν έναν ιδιαίτερα οχληρό και αδηφάγο εισβολέα ιδιαίτερα την περίοδο αναπαραγωγής τους. Το σκεπτικό πίσω από αυτό το χρώμα, πέρα του ότι μιμείται ένα από τα πιο συνηθισμένα ψάρια λείας της Μεσογείου, είναι να μπορεί να δουλέψει σε συνθήκες θολών και ταραγμένων νερών, αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Την ίδια στιγμή, ακόμα και σε ήπιες συνθήκες, ο Γύλος με την φυσική του παρουσία έχει άψογη απόδοση. Πρόκειται για το πρώτο τεχνητό LRF σε αυτόν τον χρωματισμό από μια μεγάλη Ιαπωνική εταιρία.

Το Μικρό Λυθρίνι 

Η έμπνευση για το τρίτο χρώμα προέρχεται από τον γόνο Λυθρινιού (Common Pandora) είναι το πιο ιδιαίτερο από τα τρία χρώματα καθώς αποτελεί άλλη μια καινοτομία σε τεχνητά του είδους. Η βάση για την επιλογή των χρωμάτων για το νέο αυτό Degree προ έρχονται από τον γόνο του Λυθρινιού με την επιστημονική ονομασία Pagellus Erythrinus ο οποίος μεγαλώνει στην παράκτια Μεσογειακή ζώνη, σε κοπάδια, πριν ενηλικιωθεί και φύγει για τα βαθιά. Το μικρό Λυθρίνι αποτελεί σταθερή πηγή τροφής για μεγαλύτερους θηρευτές και διαθέτει ροζ και κίτρινες αποχρώσεις με έντονες, φωτεινές κηλίδες σε όλο του το σώμα. Πάνω σε ένα έντονο ολογραφικό foil έχει τοποθετηθεί το χρώμα αλλά κυριότερα, μικρές glow λεπτομέρειες. Eίναι κατασκευασμένο για να μπορεί να σκανάρει μια περιοχή, ως χρώμα με το οποίο ξεκινάμε το ψάρεμά μας και σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε πολλές διαφορετικές συνθήκες, από ήπια και διαυγή νερά έως ταραγμένο και θολά (εκεί βοηθά η ροζ ράχη). Το χρώμα αυτό αποτελεί τον τέλειο συγκερασμό ανάμεσα σε ένα φυσικό χρωματισμό και έναν χρωματισμό αντίδρασης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: BitArts Degree
  • Κωδικός: DG-50S
  • Μήκος: 5 εκ
  • Βάρος: 5,3 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Αγκίστρι: #12
  • Διαθέσιμα σε 3 χρώματα

colors-degree-mediterranean

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
47 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας