Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri
Μαχαίρι Gear Aid Buri

Μαχαίρι Gear Aid Buri

Gear Aid
28.0100
Διαθέσιμο
33,50 €
Με ΦΠΑ

Μαχαίρι Buri της Gear Aid ιδανικό για όλες τις δραστηριότητες μέσα και έξω από το νερό.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μαχαίρι Buri της Gear Aid ιδανικό για όλες τις δραστηριότητες μέσα και έξω από το νερό. Σχεδιασμένο για τους δραστήριους φίλους της περιπέτειας, το μαχαίρι Gear Aid Buri σας επιτρέπει να έχετε στο χέρι σας ένα μικρό εργαλείο επιβίωσης, με μεγάλη δύναμη κοπής.

Χρησιμοποιήστε αυτό το απόλυτα ισορροπημένο, χρηστικό μαχαίρι για να κόψετε σχοινί, να κόψετε φρούτα, να ανοίξετε μπουκάλια, κ.α.. Η λεπίδα του μαχαιριού είναι πολύ ανθεκτική και δε θα σπάσει κάτω από μεγάλη πίεση.

Η θήκη του διαθέτει τις απαραίτητες εγκοπές για να μπορείτε να το τοποθετήσετε στη ζώνη σας, στο γιλέκο σας, ή στο σακίδιό σας με ποικίλους τρόπους. Το μαχαίρι Buri της Gear Aid είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος στο camping, ή στους περιπάτους σας στη φύση, το ψάρεμα, την εκδρομή.

Το Buri διαθέτει οδοντωτή και ίσια λεπίδα, ώστε να μπορεί να κόψει διάφορα υλικά και ανοιχτήρι μπουκαλιών. Η πλαστική του θήκη διαθέτει μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης και ανοξείδωτο clip ανάρτησης στη ζώνη. Το μαχαίρι έχει υποδοχές για ιμάντες στη θήκη και μπορείτε εύκολα να το στηρίξετε στο σακίδιό σας, τη ζώνη σας ακόμα και γύρω από το χέρι σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος Λεπίδας: 7,6 εκ
  • Συνολικό Μήκος: 20,47 εκ
  • Πάχος Λεπίδας: 3,1 χιλ
  • Υλικό Λεπίδας: Ανοξείδωτο Ατσάλι 420 με επικάλυψη Τιτανίου
  • Βάρος: 142 γρ
  • Κωδικός: 21288
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας