Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT

Μηχανισμός Daiwa Silver Creek MQ LT

Daiwa
02.0571
Διαθέσιμο
259,20 €
Με ΦΠΑ

Οι τεχνολογίες που έχει ενσωματώσει η Daiwa στον Silver Creek MQ LT τον καθιστούν ιδανικό για λεπτές τεχνικές ψαρέματος, όπως το LRF και Light Spinning, σε θαλασσινό περιβάλλον.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο μηχανισμός Silver Creek έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, ως ένα βασικό, λεπτής κατασκευής εργαλείο “super finesse” για το ψάρεμα τη Πέστροφας. Οι τεχνολογίες που έχει ενσωματώσει η Daiwa στον Silver Creek MQ LT τον καθιστούν ιδανικό για λεπτές τεχνικές ψαρέματος, όπως το LRF και Light Spinning, σε θαλασσινό περιβάλλον.

Η μπομπίνα είναι μικρής χωρητικότητας, όπως ακριβώς πρέπει για τεχνικές όπως το LRF, ιδανική για διαχείριση πολύ λεπτών διατομών, ενώ το γέμισμα της μπομπίνας του Silver Creek γίνεται εύκολα.

ZAION V

Το πρωτοποριακό υλικό Zaion V είναι το μεγάλο μυστικό του εκπληκτικού μηχανισμού Daiwa Silver Creek MQ LT. Με το Zaion V γίναμε μάρτυρες της γέννησης μιας νέα γενιάς μηχανισμών Caldia, οι οποίοι έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε στιβαρότητα, δύναμη και διάρκεια ζωής, τοποθετώντας ένα υπερμεγέθες γρανάζι σε ενιαίο σώμα Monocoque, με την αξιοποίηση του νέου δομικού υλικού Zaion V. Το σώμα και ο Ρότορας του μηχανισμού Daiwa Silver Creek MQ LT είναι κατασκευασμένα από Zaion V ("V" σημαίνει Ευελιξία), νέο υλικό, βασισμένο σε Υβριδική Ρητίνη Carbon, το οποίο είναι χαμηλού βάρους, μεγάλης αντοχής, το οποίο εξασφαλίζει δύναμη και απόλυτα ομαλή λειτουργία. Η Daiwa έλεγξε με μεγάλη ακρίβεια την αναλογία των υλικών, ώστε να παράγει το Zaion V και να αυξήσει την αντοχή σε σχέση με το μέταλλο, αλλά να μειώσει το βάρος.

Το Zaion V είναι το 4ο σε σειρά δομικό υλικό – μετά το μαγνήσιο, αλουμίνιο και Zaion– που χρησιμοποιεί η Daiwa για την κατασκευή του πλαισίου Monocoque. 

MONOQUE

Η τεχνολογία Monocoqeu Body επιτυγχάνει δύο βασικά πράγματα σε έναν μηχανισμό Daiwa. Τον κάνει συμπαγή και στιβαρό. Η τεχνολογία Monocoque αφαιρεί από το σώμα του μηχανισμού τα περιττά υλικά. Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες στην κατασκευή μηχανισμών ψαρέματος. Το σώμα Daiwa Monocoque είναι ένα μονοκόμματο πλαίσιο - εξαλείφει τη χρήση της παραδοσιακής κατασκευής δύο διαφορετικών μερών, Body & Sideplate. Το ενιαίο πλαίσιο, στεγάζει το κύριο γρανάζι, μειώνοντας την κάμψη και τη συστροφή υπό μεγάλο φορτίο δημιουργώντας ένα σφραγισμένο κιβώτιο με τα εξαρτήματα που μεταδίδουν την κίνηση. Η τεχνολογία MQ όχι μόνο κάνει τους μηχανισμούς πιο δυνατούς και καλύτερα σφραγισμένους, αλλά και πιο συμπαγείς, μεγιστοποιώντας τον εσωτερικό χώρο, ο οποίος διατίθεται σε γρανάζια κίνησης, μεγαλύτερου μεγέθους. Το ενιαίο σώμα Monocoque, ενισχύει την ακεραιότητα του μηχανισμού και εμποδίζει ακόμη περισσότερο την είσοδο νερού, ή άλλων στοιχείων. Θα καταλάβετε τη διαφορά ενός μηχανισμού με ενιαίο πλαϊνό πλαίσιο όταν θα δίνετε τη μάχη με ένα μεγάλο θήραμα και ασκηθούν ισχυρές δυνάμεις στο μηχανισμό, με κάθε περιστροφή της μανιβέλας. Τα μηχανικά μέρη - γρανάζια, άξονες, ρουλεμάν - έχουν ενσωματωθεί στο ενιαίο πλαίσιο Monocoque και σχεδόν τους απαγορεύεται να μετακινηθούν από τη θέση τους.

LIGHT TOUGH

Η τεχνολογία της Daiwa, Light & Tough, έχει να κάνει με τη δέσμευση της εταιρίας για συνεχή προσπάθεια μείωσης του βάρους κάθε εξαρτήματος, όπως σώμα, πλαίσιο, μανιβέλα και μπομπίνα. Η τεχνολογία LT θέτει συνεχώς νέα στάνταρντ στους μηχανισμούς Spinning της Daiwa, και η οποία γεννήθηκε από την εξέλιξη των εσωτερικών μηχανικών εξαρτημάτων κάθε μηχανισμού και του πλαισίου που τους περιβάλει, μειώνοντας το βάρος τους αλλά αυξάνοντας την αντοχή τους.

ATD

Το ATD είναι ένα Σύστημα Φρένων νέας γενιάς, που λειτουργεί ομαλά, ανεξάρτητα από τη δύναμη του αλιεύματος και συνεχίζει να λειτουργεί ομαλά κατά τη διάρκεια της μάχης, επιτρέποντας στον ψαρά να συγκεντρωθεί στο ψάρεμα, χωρίς να ανησυχεί για τις ρυθμίσεις φρένων. Ο Silver Creek MQ LT διαθέτει δίσκους Carbon, με βελτιωμένη μέγιστη δύναμη και ικανότητα αντοχής ακόμα και στην τάση που προκαλούν τα μεγάλα αλιεύματα στα πρώτα δευτερόλεπτα της φυγής τους. Η πεταλούδα ρύθμισης των φρένων είναι μεγάλη, για ευκολότερες ρυθμίσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σύστημα Φρένων ATD
  • 6 + 1 Ρουλεμάν συμπεριλαμβανομένου 1 CRBB 
  • Πλαίσιο και Ρότορας από υλικό Zaion V
  • Μπομπίνα Αλουμινίου με Λεπτό Προφίλ για μακρινές βολές
  • Σταυρωτή Πλέξη κατά το γέμισμα
  • Ενιαία μανιβέλα αλουμινίου
  • Λαβή από φυσικό φελλό

Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας

Ανάκτηση

Βάρος

Φρένα

Χωρητικότητα

Ρουλεμάν

SC MQ 22 LT 2000 S H

5,8:1

76 εκ

175 γρ

5 κ

0,05 χιλ / 200 μ

0,055 χιλ / 170 μ

0,06 χιλ - 150 μ

6+1

SC MQ 22 LT 2500 S XH

6,2:1

87 εκ

195 γρ

5 κ

0,06 χιλ / 200 μ

0,10 χιλ / 190 μ

0,13 χιλ - 140 μ

6+1

Φρένα
Λεβιές
3 αντικείμενα

Κατεβάστε εδώ το μηχανολογικό σχέδιο του μηχανισμού με την λίστα των ανταλλακτικών του.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας