Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6
Μηχανισμός Savage Gear SGS6

Μηχανισμός Spinning Savage Gear SGS6

Savage Gear
02.0477
Διαθέσιμος
148,50 €
Με ΦΠΑ

Κάθε φίλος του παράκτιου ψαρέματος στην Ελλάδα, έχει αρκετά στο μυαλό του, για μια πετυχημένη εξόρμηση, αλλά το ένα για το οποίο δε χρειάζεται να ανησυχεί είναι ο μηχανισμός του, ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση του μηχανισμού spinning Savage Gear SGS6.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Κάθε φίλος του παράκτιου ψαρέματος στην Ελλάδα, κάνει την σχετική προετοιμασία πριν από κάθε πετυχημένη εξόρμηση, αλλά το ένα για το οποίο δε χρειάζεται να ανησυχεί πλέον, είναι ο μηχανισμός του, ιδιαίτερα μετά την είσοδο στην αγορά του μηχανισμού spinning Savage Gear SGS6.

Η Savage Gear μετά από μια μακροχρόνια και πολύ πετυχημένη πορεία στο χώρο των τεχνητών δολωμάτων και καλαμιών, περνάει πλέον και στην κατασκευή μηχανισμών. Μια τέτοια κίνηση ίσως και να φάνταζε παράτολμη για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, όχι όμως για την Savage Gear, που αποφάσισε να κατασκευάσει από το μηδέν, ψαρευτικούς μηχανισμούς. Για τον σκοπό αυτό, δεν απευθύνθηκε σε ένα από τα πολλά εργοστάσια που κατασκευάζουν μηχανισμούς, αλλά ανέπτυξε το δικό της εσωτερικό τμήμα R&D, το οποίο αποτελεί και την πιο χειροπιαστή δέσμευση της εταιρίας για μεγάλα επιτεύγματα.

Κατασκευασμένος με ισχυρό, αλλά χαμηλού βάρους σώματος αλουμινίου και ρότορα από ενισχυμένο Carbon, ο μηχανισμός Savage Gear SGS6 Spinning έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστες επιδόσεις, ξανά και ξανά. Η σειρά SGS6 αποτελείται από ανθεκτικούς μηχανισμούς, σχεδιασμένους για να αποδίδουν εξαιρετικά σε θαλασσινή χρήση και να ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση. Διαθέτουν μια πραγματικά εντυπωσιακή θαλασσινή προστασία SRC500 - το απόλυτο τεστ κατά της διάβρωσης, το οποίο περιλαμβάνει 500 ώρες συνεχόμενου ψεκασμού θαλασσινού νερού σε οξυγονωμένο περιβάλλον - σε αντίθεση στα αντίστοιχα τεστ 300 ωρών που πραγματοποιούν άλλες εταιρείες.

Ο μηχανισμός ψαρέματος SGS6 προσφέρει μεγάλη δύναμη, σε συνδυασμό με πολύ ομαλή λειτουργία. Το χαμηλό του βάρος, σε συνδυασμό με τα 6+1 σφραγισμένα, ανοξείδωτα ρουλεμάν επιτρέπουν στα μηχανικά μέρη του μηχανισμό Savage Gear SGS6 να έχουν μια απόλυτα ομαλή συνέργεια, ακόμη και κατά τη διάρκεια βαριάς χρήσης.

Χάρη στην τεχνολογία Dynamic Line Management, ο ψαράς θα απολαύσει τα προνόμια της εξαιρετικής διαχείρισης νήματος που ακόμα και σε συνθήκες πλαϊνού αέρα, δεν θα προκαλέσει τούφες και εμπλοκές. Όμως τα πλεονεκτήματα δεν σταματάνε εδώ. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι «γρήγοροι» μηχανισμοί υστερούν σε δύναμη. Εδώ έρχεται να προστεθεί το Torqueshift2 System το οποίο υποστηρίζει τον μηχανισμό και ανεβάζει δραματικά την δύναμή του, ακόμα και αν έχει μεγάλο λόγο περιστροφής.

Η συντήρηση του μηχανισμού σας μετά από κάθε ψάρεμα, είναι μια σημαντική διαδικασία την οποία πρέπει να τηρείτε, αν θέλετε ο μηχανισμός ψαρέματος να αντέξει για πολλά χρόνια στο επιβλαβές, θαλασσινό περιβάλλον. Οι μηχανισμοί Savage Gear SGS6 περιέχουν το λιπαντικό γράσο Dura Grease. Το συγκεκριμένο γράσο έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους μηχανισμούς ψαρέματος Savage Gear, ώστε να τους προστατεύει από φθορά και διάβρωση. Το γράσο Dura Grease είναι ανθεκτικό κατά της θερμότητας, και του θαλασσινού νερού και διατηρεί τις ιδιότητές του σε θερμοκρασίες μεταξύ -30˚C και 160˚C. Είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι βιοδιασπώμενο. Με το λιπαντικό Dura Grease, οι μηχανισμοί Savage Gear θα αποδίδουν τα μέγιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

To μέγεθος 6000 της σειράς μηχανισμών Savage Gear SGS6 είναι ότι καλύτερο, για να συνδυαστεί με τα καλάμια SGS2 Shore Jigging 30-100 γρ και SGS6 Shore Jigging 30-100 γρ. Το μέγεθος 8000 μπορεί να συνδυαστεί με τα καλάμια της κατηγορίας Shore Jigging SGS6 3,05 μ / 60-150 γρ αλλά και με το αντίστοιχο καλάμι της σειράς SGS2. Το μέγεθος 4000 των μηχανισμών, σχεδιάστηκε για καλάμια Spinning.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σώμα Αλουμινίου
  • Carbon Ρότορας
  • Λιπαντικό Γράσο Dura Grease
  • 6+1 Στεγανά Ανοξείδωτα Ρουλεμάν
  • Βιδωτή Μανιβέλα με Λαβή από Καουτσούκ
  • Στεγανό Σύστημα Φρένων με Carbon Δίσκους
  • SW500 Ηλεκτροστατική βαφή
Κωδικός Μοντέλο Σχέση Ταχύτητας Ρουλεμάν Δύναμη Φρένων Βάρος Χωρητικότητα Ανάκτηση
74753 4000FD 5,5:1 7 12,5 κιλά / 28 lbs 316 γρ 0,28 χιλ / 185μ 95 εκ
74755 6000FD 5,7:1 7 12,5 κιλά / 28 lbs 396 γρ 0,33 χιλ / 240μ 101 εκ
74756 8000FD 5,7:1 7 13 κιλά / 29 lbs 607 γρ 0,38 χιλ / 255μ 110 εκ
Φρένα
Μπροστά Φρένα
2 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 8000FD μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας