Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW
Μηχανισμός Daiwa Caldia SW

Μηχανισμός Daiwa Caldia SW

Daiwa
02.0507
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
333,00 €
Με ΦΠΑ

Η πολυαναμενόμενη σειρά μηχανισμών SW, του μοντέλου Daiwa Caldia, κατασκευασμένη με την τεχνοτροπία Monocoque, είναι πλέον διαθέσιμη.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η πολυαναμενόμενη σειρά μηχανισμών SW, του μοντέλου Daiwa Caldia, κατασκευασμένη με την τεχνοτροπία Monocoque, είναι πλέον διαθέσιμη. Εξοπλισμένος με ισχυρό γρανάζι κίνησης Digigear μεγάλης διαμέτρου, σε πλήρως μεταλλικό σώμα Monocoque αλουμινίου, ο Daiwa Caldia SW είναι ένας ισχυρός και χαμηλού βάρους μηχανισμός.

Ο Caldia SW είναι διαθέσιμος σε μεγέθη (4000 / 5000 / 6000 / 8000) που καλύπτουν τις περισσότερες τεχνικές Spinning, Shore Jigging και κάθετου Jigging της Μεσογείου.

Η τεχνολογία Monocoqeu Body επιτυγχάνει δύο βασικά πράγματα σε έναν μηχανισμό Daiwa. Τον κάνει συμπαγή και στιβαρό. Η τεχνολογία Monocoque αφαιρεί από το σώμα του μηχανισμού τα περιττά υλικά. Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες στην κατασκευή μηχανισμών ψαρέματος. Το σώμα Daiwa Monocoque είναι ένα μονοκόμματο πλαίσιο - εξαλείφει τη χρήση της παραδοσιακής κατασκευής δύο διαφορετικών μερών, Body & Sideplate. Το ενιαίο πλαίσιο, στεγάζει το κύριο γρανάζι, μειώνοντας την κάμψη και τη συστροφή υπό μεγάλο φορτίο δημιουργώντας ένα σφραγισμένο κιβώτιο με τα εξαρτήματα που μεταδίδουν την κίνηση. Η τεχνολογία MQ όχι μόνο κάνει τους μηχανισμούς πιο δυνατούς και καλύτερα σφραγισμένους, αλλά και πιο συμπαγείς, μεγιστοποιώντας τον εσωτερικό χώρο, ο οποίος διατίθεται σε γρανάζια κίνησης, μεγαλύτερου μεγέθους. Το ενιαίο σώμα Monocoque, ενισχύει την ακεραιότητα του μηχανισμού και εμποδίζει ακόμη περισσότερο την είσοδο νερού, ή άλλων στοιχείων. Θα καταλάβετε τη διαφορά ενός μηχανισμού με ενιαίο πλαϊνό πλαίσιο όταν θα δίνετε τη μάχη με ένα μεγάλο θήραμα και ασκηθούν ισχυρές δυνάμεις στο μηχανισμό, με κάθε περιστροφή της μανιβέλας. Τα μηχανικά μέρη - γρανάζια, άξονες, ρουλεμάν - έχουν ενσωματωθεί στο ενιαίο πλαίσιο Monocoque και σχεδόν τους απαγορεύεται να μετακινηθούν από τη θέση τους.

Μέχρι τώρα, πρέπει να έχετε ακούσει για την τεχνολογία Magsealed στους μηχανισμούς της Daiwa. Η λίπανση Magsealed είναι ένας αδιάβροχος τοίχος, που αποκλείει την επαφή θαλασσινού νερού, σκόνης και ξένων σωματιδίων με τα μεταλλικά μέρη του μηχανισμού. Δεδομένου ότι το σώμα και ο ρότορας δεν έρχονται σε επαφή με το νερό, η αρχική τους απόδοση διατηρείται ανάλαφρη και ομαλή, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές από τις αιτίες των θορύβων που προκαλούνται κατά την περιστροφή οφείλονται στην εισχώρηση αλατιού, σκόνης ή και ξένων υλών.

Το ATD είναι ένα Σύστημα Φρένων νέας γενιάς, που λειτουργεί ομαλά, ανεξάρτητα από τη δύναμη του αλιεύματος και συνεχίζει να λειτουργεί ομαλά κατά τη διάρκεια της μάχης, επιτρέποντας στον ψαρά να συγκεντρωθεί στο ψάρεμα, χωρίς να ανησυχεί για τις ρυθμίσεις φρένων. Ο Caldia SW διαθέτει δίσκους Carbon, με βελτιωμένη μέγιστη δύναμη και ικανότητα αντοχής ακόμα και στην τάση που προκαλούν τα μεγάλα αλιεύματα στα πρώτα δευτερόλεπτα της φυγής τους. Η πεταλούδα ρύθμισης των φρένων είναι μεγάλη, για ευκολότερες ρυθμίσεις.

Το Drive Gear, είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα του μηχανισμού και συνδυάζει μια τριάδα στοιχείων (Ιδέα, Τεχνολογία, Υλικό). Ο Daiwa Caldia SW φέρει την εξέλιξη της τεχνολογίας Digigear II η οποία επιτυγχάνει ομαλή λειτουργία του μηχανισμού, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η σχεδίασή του λαμβάνει υπόψη την στιγμιαία μέγιστη ένταση που προκαλείται κατά το strike.

Η τεχνολογία Air Rotor θα έπρεπε κανονικά να ονομάζεται η επανάσταση του Ρότορα. Στον Caldia SW, η Daiwa πέτυχε σημαντική μείωση βάρους του ρότορα, διατηρώντας τη δύναμη ίδια. Η ισορροπία του ρότορα είναι επίσης σημαντικά βελτιωμένη.

Η μπομπίνα LC-ABS (Long Cast), στοχεύει στη μείωση της αντίστασης και επιτυγχάνει πιο ομαλή απελευθέρωση του νήματος, κάνοντας το χείλος επαφής και τριβής να προεξέχει προς τα έξω. Έτσι η επαφή του νήματος με το χείλος της μπομπίνας μειώνεται και η απόσταση βολής έχει βελτιωθεί, σε σύγκριση με τις μπομπίνες ABSII.

Η λαβή της μανιβέλας για τα μεγέθη 4000 – 8000 είναι στρογγυλή, με αντιολισθητικό υλικό EVA.

Το σχήμα του Πικάπ (Air Bail) επιτρέπει στο νήμα να φτάσει απόλυτα ομαλά στο Line Roller και μειώνει τα προβλήματα εμπλοκής. Επιπλέον, το υλικό κατασκευής είναι κενό, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της αντοχής χωρίς να αλλάξει το βάρος. Ένας εσωτερικός μηχανισμός, σταματά την περιστροφή του ρότορα, όταν το πικάπ είναι ανοιχτό, εμποδίζοντας το απροσδόκητο κλείσιμο που προκαλείται από το σοκ της βολής. Στα μεγέθη 6000 και 8000, ο βραχίονας Bail Arm κλείνει μόνο χειροκίνητα.

Τέλος, θα παρατηρήσετε ότι η μπομπίνα των Caldia διαθέτει έναν δακτύλιο αναφοράς, σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε λιγότερο νήμα και να μειώσετε το συνολικό βάρος του μηχανισμού. Σε περίπτωση που δεν έχετε αρκετό νήμα για να γεμίσετε το μηχανισμό, τυλίξτε έως το χείλος που φαίνεται στην εικόνα και μόνο στους ανάγλυφους δακτυλίους.

Η Daiwa έχει τοποθετήσει ένα Line Stopper στα μοντέλα 4000 – 6000 το οποίο συγκρατεί τόσο λεπτά νήματα PE, όσο και πιο παχιά leaders.

Το μοντέλο 4000-CXH προτείνεται για τις τεχνικές Light Shore Casting, με νήμα PE1 και για Light Jigging από το σκάφος, συνδυαζόμενο με καλάμια Slow Jigging και Light Jigging.

Ο μηχανισμός 5000D-CXH προορίζεται για Light Shore Jigging στο οποίο βάζουμε PE 1.5 έως PE 2.

Ο Caldia 6000D-H είναι για τους παράκτιους φίλους του Shore Jigging που χρησιμοποιούν PE3, ή για Casting από το σκάφος. Είναι ένας μηχανισμός που συνδυάζει δύναμη και χαμηλό βάρος και στοχεύει σε αλιεύματα γύρω στα 5kg.

Για τεχνικές κάθετου Jigging, Offshore Casting και Heavy Shore Jigging, με νήματα PE3 έως PE4, θα δείτε το μοντέλο 8000-H. Είναι ο μηχανισμός που προτείνεται αν στοχεύετε σε αλιεύματα των 10kg και σε βάθη κάτω των 50 μέτρων.

Μοντέλο

Σχέση Ταχύτητας Βάρος Ρουλεμάν Δύναμη Φρένου Ανάκτηση Χωρητικότητα Νήματος Ιδανικό Γέμισμα Μπομπίνας
4000CXH 6,2:1 290 γρ 6+1 12 κιλά 99 εκ

0,16 χιλ / 310μ,

0,18 χιλ / 200μ,

0,20 χιλ / 170μ

PE 1.5 / 200μ
5000DCXH 6,2:1 295 γρ 6+1 12 κιλά 105 εκ

0,20 χιλ / 350μ,

0,22 χιλ / 300μ,

0,24 χιλ / 210μ

PE 2 / 300μ
6000DH 5,7:1 425 γρ 6+1 12 κιλά 101 εκ

0,22 χιλ / 400μ,

0,24 χιλ / 300μ,

0,28 χιλ / 220μ

PE 3 / 300μ
8000H 5,7:1 630 γρ 6+1 15 κιλά 110 εκ

0,24 χιλ / 400μ,

0,28 χιλ / 300μ,

0,33 χιλ / 250μ

PE 3 / 300μ
10000H 5,7:1 645 γρ 6 15 κιλά 121 εκ

0,28 χιλ / 400μ,

0,33 χιλ / 300μ,

0,35 χιλ / 250μ

PE 5 / 300μ

Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας