Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting
Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting

Μηχανισμός Shimano Tranx Baitcasting

Shimano
02.0358
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
351,00 €
Με ΦΠΑ

Ένα πραγματικό έργο τέχνης από τη Shimano, ο μηχανισμός Tranx είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς Baitcasting για κάθετες τεχνικές, όπως Slow Jigging και Tai Rubber.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα πραγματικό έργο τέχνης από τη Shimano, ο μηχανισμός Tranx είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς Baitcasting για κάθετες τεχνικές, όπως Slow Jigging και Tai Rubber.

Ο Shimano Tranx είναι ένας πολύ δυνατός μηχανισμός, παρά το μικρό του μέγεθος και βάρος. Η συνεργασία των μηχανικών μερών του είναι απόλυτα ομαλή και εύκολη, σε βαθμό που θα νομίζετε ότι κρατάτε στα χέρια σας ένα πολύ ευαίσθητο μηχανάκι. Σε αυτό συμβάλουν οι προσθήκες που έκανε η Shimano, σε σχέση με άλλους μηχανισμούς της κατηγορίας, όπως η μεγαλύτερη Μανιβέλα, ο λεβιές απελευθέρωσης καθώς και άλλες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που τον καθιστούν πολύ εύκολο στη λειτουργία του.

Με το πολύ μικρό του βάρος (328 - 340 γρ), συνδυάζεται απόλυτα με την σειρά καλαμιών Game Type Jigging, ενώ ο πολύ γρήγορος λόγος μεταβολής 7,6:1 σε συνδυασμό με την 100 εκ ανάκτηση, κάνουν το ανέβασμα της αρματωσιάς από το βυθό, εύκολη υπόθεση. Είναι ιδανικός για ψάρεμα τόσο με τεχνητά, όσο και με ζωντανό δόλωμα, σε θαλασσινό ή γλυκό νερό.

Απ’ άκρη σε άκρη, η Shimano σχεδίασε έναν μηχανισμό baitcasting ο οποίος περιέχει πολλές τεχνολογίες της Shimano, καθώς επίσης και πρακτικά χαρακτηριστικά. Αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την Μακριά Μανιβέλα, τον μηχανισμό Απελευθέρωσης της Μπομπίνας, και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία παρέχουν άνεση στο χειρισμό. Η απελευθέρωση της μπομπίνας, γίνεται πατώντας τον λεβιέ με τον αντίχειρά σας και έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελεύθερη κίνησή της, σε βαθμό που μπορείτε να πραγματοποιήσετε και βολές χωρίς αντίσταση, προσέχοντας πάντα ο κατανεμητής να είναι στο κέντρο της διαδρομής του και το νήμα σας να μην κινείται σε γωνία. 

Η Shimano στέγασε τον Tranx σε συμπαγές σώμα Αλουμινίου Κρύας Σφυρηλάτησης και τοποθέτησε Μεταλλικό Κατανεμητή για άψογο στρώσιμο του νήματος, Αστεροειδές φρένο με κλίκερ και δίσκους φρένων Carbon οι οποίοι αποδίδουν δύναμη φρένων 8 κ.

Η τεχνολογία X-Ship Gear System μεταφέρει τη δύναμη της μανιβέλας στη μπομπίνα με ελάχιστες απώλειες, λόγω των απόλυτα εναρμονισμένων μηχανικών εξαρτημάτων. Το εξωτερικό φινίρισμα είναι δύο φορές ισχυρότερο από συνήθη αντιδιαβρωτικά μέταλλα και προστατεύει απόλυτα το πλαίσιο και τη μπομπίνα.

Ο νέος μηχανισμός baitcasting της Shimano είναι εδώ.

Κωδικός Μανιβέλα Βάρος Ρουλεμάν Στροφές Ανάκτηση Χωρητικότητα Νήματος Δύναμη Φρένων
TRX200HGA Δεξιά (διπλή) 241 γρ 4 7,2:1 77 εκ 0,23 χιλ - 190 μ 6 κιλά
TRX201HGA Αριστερή (διπλή) 241 γρ 4 7,2:1 77 εκ 0,23 χιλ - 190 μ 6 κιλά
TRX300AHG Δεξιά (μονή) 330 γρ 6 7,6:1 100 εκ 0,30 χιλ - 235 μ 8 κιλά
TRX301AHG Αριστερή (μονή) 330 γρ 6 7,6:1 100 εκ 0,30 χιλ - 235 μ 8 κιλά

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φορά Μηχανισμού
Αριστερόχειρες
Φρένα
Αστεροειδές
1 Αντικείμενο
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας