Μηχανισμός Shimano Saragosa SW

Μηχανισμός Shimano Saragosa SW-A

Shimano
02.0433
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
414,00 €
Με ΦΠΑ

Οι μηχανισμοί Saragosa SW της Shimano έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν στην καταπόνηση του θαλασσινού νερού

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι μηχανισμοί Saragosa SW της Shimano έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν στην καταπόνηση του θαλασσινού νερού. Σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες των απαιτητικών ψαράδων και μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε μάχη με άνεση και φινέτσα, ακόμα και σε τεχνικές από την ακτή όπου χρειαζόμαστε ταχύτητα και έκρηξη.

Ο Saragosa SW είναι… δύναμη. Όλα τα μοντέλα του φέρουν εξαρτήματα και τεχνολογίες τις οποίες συναντάμε στους Stella. Για παράδειγμα η τεχνολογία X-Ship, σε «συσκευασία» υβριδικού αλουμινίου, το σώμα και ο ρότορας από γραφίτη XT7 δίνουν στον Saragosa SW τη δυνατότητα να μεταφέρει όλη τη δύναμη που ασκείτε στη μανιβέλα, στη μάχη με το θήραμα.

Ταυτόχρονα, δε θα έχετε νιώσει σε μηχανισμό πιο ομαλή και εύκολη λειτουργία. Η τεχνολογία X-Shield και X-Protect κρατά το θαλασσινό νερό μακριά από ευαίσθητα μέρη.

Η κυριαρχία των μηχανισμών Saragosa SWA συνεχίζεται με τα μοντέλα HG, τα οποία πηγαίνουν τις επιδόσεις ακόμη παραπέρα. Φορτωμένοι με τεχνολογίες ώστε να παράγουν ασύγκριτα μεγάλη δύναμη με κάθε περιστροφή της μανιβέλας και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, ο Saragosa 6000 HG δεν έχει αντίπαλο σε αυτό το επίπεδο τιμής.

Στο μοντέλο 6000HG η Shimano έχει συμπεριλάβει σημαντικές τεχνολογίες όπως τις X-Protect, X-Ship, Hagane Body και Hagane Gear, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά στην σελίδα μας.

Το σώμα του Saragosa 6000HG έχει υποστεί μηχανολογικές βελτιώσεις ώστε να σας μεταδίδει την ευκολία χειρισμού και την απόλυτη ισορροπία του. Αντλώντας από την τεχνολογία Infinity Drive των μηχανισμών Stella SWC, το Pinion Gear υποστηρίζεται ακόμη περισσότερο και παράγει περισσότερη δύναμη, με μεγαλύτερη ευκολία. Η τεχνολογία X-Protect προστατεύει το line roller σε επίπεδο IPX8. Και όταν βρεθεί στο δρόμο σας ένα μεγάλο αλίευμα, θα καταλάβετε γιατί οι μηχανισμοί Shimano Saragosa SWA συνεχίζουν να προκαλούν τα όριά τους.

Τα μεγαλύτερα μεγέθη 14000 και 25000 χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό για το ψάρεμα πελαγίσιων ειδών όπως Ξιφίες και Τόνους. Στα νερά της Ελλάδος μπορούμε με το 14000 να κάνουμε Popping από το σκάφος με μεγάλα τεχνητά, ενώ με το μέγεθος 25000 θα έχουμε τον ιδανικό σύμμαχο στην τεχνική του Heavy Casting.

Κωδικός

Λόγος Μεταβολής Ρουλεμάν Δύναμη Φρένων Χωρητικότητα Βάρος Ανάκτηση
SRG6000SWAHG 5,7:1 5+1 10 κ.

0,33χιλ - 240μ

PE 3 - 300μ

455 γρ 103 εκ
SRG14000SWAXG 6,2:1

5+1

15 κ.

0,405χιλ - 330μ,

0,470χιλ - 240μ,

0,520χιλ - 195μ

PE 8 - 200μ

700 γρ 134 εκ
SRG25000SWA 4,4:1

6+1

20 κ.

0,520χιλ - 400μ

PE 8 - 450μ

960 γρ 113 εκ

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Φρένα
Μπροστά Φρένα
1 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 6000 μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας