Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
  • -10%
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head
Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head

Μολυβοκεφαλές 34 Zerogra Head

Thirty Four
09.0252
Διαθέσιμες
7,83 € 8,70 € -10%
Με ΦΠΑ

Με τη μολυβοκεφαλή Zerogra η Ιαπωνική εταιρία 34 θέλει να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο ψάρεμα με μολυβοκεφαλές: τα σκαλώματα.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία 34 ειδικεύεται σε προϊόντα για Light Spinning και Light Rock Fishing και καινοτομεί σε διάφορους τομείς, με αξεσουάρ ψαρέματος που δε είναι εύκολο να βρεθούν αλλού. Με τη μολυβοκεφαλή Zerogra η Ιαπωνική εταιρία θέλει να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στο ψάρεμα με μολυβοκεφαλές: τα σκαλώματα.

Οι περισσότερες μολυβοκεφαλές ακόμα και αυτές που είναι κλάσμα γραμμαρίου, βυθίζονται αρκετά γρήγορα και ειδικά στο LRF - αν είναι μικρού βάρους - σκαλώνουν πολύ εύκολα, σε δομές του βυθού. Εκτός και αν είμαστε πολύ προσεκτικοί, αν ξέρουμε καλά τον βυθό και την στρατηγική του ψαρέματος στον πυθμένα με μικρού μεγέθους σιλικόνες και βιοδιασπώμενα, το σκάλωμα είναι πραγματικός πονοκέφαλος.

Η 34 σκέφτηκε κάτι εξαιρετικό το οποίο μας βοηθάει πολύ. Έβαλε στις μολυβοκεφαλές Zerogra μια επικάλυψη ειδικής ρητίνης, η οποία επιβραδύνει σημαντικά το ρυθμό βύθισης της αρματωσιάς μας. Το δόλωμά μας έχει έτσι τη δυνατότητα να ψαρέψει περισσότερο χρόνο κατά τη βύθιση. Η μολυβοκεφαλή Thirty Four Zerogra, δε χάνει καθόλου σε αληθοφάνεια. Αντίθετα, λεπτομέρειες όπως το σχήμα της κεφαλής, με οπές που μοιάζουν με μάτια μικρόψαρου, καθώς και η κλίση του αγκιστριού, ειδικά για ψάρια που κυνηγούν με εισρόφηση, είναι περισσότερο από εντυπωσιακές και χρήσιμες.

Τα συγκεκριμένα Jig Heads μας δίνουν ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα, την παραμονή τους ψηλά στην υδάτινη στήλη, για πολύ περισσότερο διάστημα. Επίσης μας δίνουν την δυνατότητα να εξερευνήσουμε περισσότερο τα ρέματα της περιοχής, αφήνοντας το δόλωμά μας, ή το τεχνητό μας να παρασυρθεί για μεγαλύτερες αποστάσεις. Με αυτή τη στρατηγική μπορούμε τόσο να απευθυνθούμε σε ψάρια που τρέφονται χαμηλά, κοντά στο βυθό καθώς η αρματωσιά μας δε θα χωθεί γρήγορα πίσω από βράχια, ή μέσα σε δομές, όσο και σε ψάρια που τρέφονται  πάνω στα ρέματα, στα μεσόνερα, ή πιο ψηλά. Εκτός αυτού η απουσία μεγάλου βάρους και η σχετικά μεγαλύτερη άνωση στη μολυβοκεφαλή, η οριζόντια πλεύση της καθώς και η κλίση του αρπαδιού, μας κάνουν να νιώθουμε με ασύγκριτη ακρίβεια το δόλωμα/τεχνητό μας και να το ελέγχουμε όπως θέλουμε.

Οι Zerogra είναι πραγματικά ιδανικές μολυβοκεφαλές για ψάρεμα On the Drop και άλλες, πολύ τεχνικές παρουσιάσεις για Σαφρίδια, Κοκάλια, Μελανούρια, Μένουλες, Σαργούς και για παιχνίδι με μικρές σιλικόνες και βιοδιασπώμενα δολώματα.

Βάρος Τμχ ανά Συσκευασία
0,3 γρ 3
0,4 γρ 3
0,5 γρ 3
0,6 γρ 3
0,7 γρ 3
0,9 γρ 3
1,1 γρ 3
1,3 γρ 3
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας