Φορητός Φορτιστής Χειρός Sterling Power
Φορητός Φορτιστής Χειρός Sterling Power
Φορητός Φορτιστής Χειρός Sterling Power
Φορητός Φορτιστής Χειρός Sterling Power
Φορητός Φορτιστής Χειρός Sterling Power
Φορητός Φορτιστής Χειρός Sterling Power

Φορτιστής Χειρός Sterling Power

Sterling Power
60.0068
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
183,00 €
Με ΦΠΑ

Φορητός φορτιστής μπαταρίας από την Sterling Power. Κατάλληλος για όλους τους τύπους μπαταριών οξέος: Υγρές, Gel, AGM, Ασβεστίου.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Φορητός φορτιστής μπαταρίας χειρός από την Sterling Power. Κατάλληλος για όλους τους τύπους μπαταριών οξέος: Υγρές, Gel, AGM, Ασβεστίου.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες φόρτισης: Όταν η μπαταρία είναι έτοιμη προς φόρτιση, ο φορτιστής θα ξεκινήσει τη φόρτιση του συσσωρευτή, θα απορροφήσει το πλάτος παλμού της και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια η μονάδα μπορεί να μείνει ανοιχτή μόνιμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στον κόσμο, καθώς διαθέτει Universal είσοδο 100V έως 240V 47Hz-64Hz.

Για μπαταρίες κάτω των 30Ah υπάρχει λειτουργία μείωσης 50% της ισχύος. Με δυνατότητα ανίχνευσης ελαττωματικών μπαταριών, όταν αυτές δεν μπορούν να επιδιορθωθούν. Διαθέτει έξυπνη λειτουργία ομαλής εκκίνησης φόρτισης, σε περίπτωση που η μπαταρία έχει ξεφορτίσει σε μεγάλο βαθμό.

Αδιάβροχος IP45. Με LED ενδείξεις και τρεις απλές touch screen επιλογές. Φέρει εγκρίσεις EN60335 & EN55014.

Κωδικός Προϊόντος Τύπος Βάρος Διαστάσεις (εκ) Έξοδοι Ρεύμα
03873-125 GS125E 400 γρ 15 x 6 x 3 12V 5A

Κατεβάστε εδώ την περιγραφή του προϊόντος

Κατεβάστε εδώ το Τεχνικό Φυλλάδιο του προϊόντος

Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας