Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200
Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200

Ομπρέλα Παραλίας Campo Samba 200

Campo
86.0127
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
40,50 €
Με ΦΠΑ

H ομπρέλα παραλίας Samba 200 διαθέτει διάμετρο 190 εκ και είναι κατασκευασμένη με ύφασμα 180gr/m² Polyester με επικάλυψη PU και εσωτερικά, με αεραγωγό και παρέχει το μέγιστο βαθμό προστασίας από τον ήλιο UPF 50+ για μια σειρά ακτινοβολίας UVA και UVB.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H ομπρέλα παραλίας Samba 200 διαθέτει διάμετρο 190 εκ και είναι κατασκευασμένη με ύφασμα 180gr/m² Polyester με επικάλυψη PU και εσωτερικά, με αεραγωγό και παρέχει το μέγιστο βαθμό προστασίας από τον ήλιο UPF 50+ για μια σειρά ακτινοβολίας UVA και UVB. Η κλίμακα UPF 50+ σημαίνει πάνω από 98% προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV (Υπεριώδης ακτινοβολία). H επίστρωση PU προσδίδει στο ύφασμα αδιαβροχοποίηση, επιπλέον αντίσταση στην θερμότητα και το φως του ήλιου, βοηθά ώστε το ύφασμα να μη χάσει το χρώμα του.

Διαθέτει 8 ακτίνες από Fiberglassμε διάμετρο Ø5.00 χιλ οι οποίες παρέχουν βελτιωμένη ανθεκτικότητα και ευκαμψία. Επίσης παρέχουν και εκτεταμένη προστασία σε συνθήκες ανέμου για καλύτερη απελευθέρωση αέρα και για να αποφευχθεί η αντιστροφή του υφάσματος. Στα τελειώματα των ακτινών υπάρχουν πλαστικά καλύμματα για την αποφυγή τραυματισμών από ατύχημα.

Η ομπρέλα παραλίας CampoSamba 200 διαθέτει μεγάλο αεραγωγό, ο οποίος βοηθά στη διαφυγή του αέρα από το εσωτερικό της. Αυτό την καθιστά μία από τις πιο σταθερές ομπρέλες της αγοράς.

Ο μεταλλικός ιστός της ομπρέλας, αποτελείται από δύο άξονες για ευκολία στην μεταφορά, προσδίδει στιβαρότητα και είναι κατασκευασμένος από κράμα σιδήρου, με εξωτερική διάμετρο Ø32χιλ και πάχος τοιχωμάτων 1 χιλ. Ο ιστός βάφεται ηλεκτροστατικά έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μέγιστη προστασία της επιφάνειας του από την διάβρωση.

Στο πάνω μέρος του ιστού υπάρχει μεταλλικός μηχανισμός κλήσης από κράμα σιδήρου. Αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει στην ομπρέλα να γέρνει χειροκίνητα προς την επιθυμητή γωνία, τόσο για σκίαση, όσο και για προστασία από τον άνεμο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Βάρος: 1,8 κ
  • Διαστάσεις Μεταφοράς: 12 x 109 εκ
Κωδικός Προϊόντος Διαθέσιμα Χρώματα
6004110 Sky Blue
6004111 Capri Blue
6004112 Beige
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας