Παράμαλλα Colmic Mini Trave

Παράμαλλα Colmic Mini Trave

Colmic
07.0131
Διαθέσιμο
4,30 €
Με ΦΠΑ

Πολύ πρακτικό αξεσουάρ, για τους φίλους του ψαρέματος από την ακτή και ιδιαίτερα της τεχνικής Surf Casting και Beach Ledgering.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πολύ πρακτικό αξεσουάρ, για τους φίλους του ψαρέματος από την ακτή και ιδιαίτερα της τεχνικής Surf Casting και Beach Ledgering.

Το άγνωστο μέχρι πριν μερικά χρόνια εξάρτημα Travetto κατά τους Ιταλούς ψαράδες, ή Urfe κατά τους Ισπανόφωνους αποτελεί ένα αξεσουάρ που όλοι οι φίλοι του Casting έχουν στην κασετίνα τους.

Αποτελείται από τον κυρίως κορμό από ανοξείδωτο ατσάλι, ο οποίος στο πάνω μέρος του διαθέτει ένα ισχυρό, περιστρεφόμενο στριφτάρι και στο κάτω μέρος του παραμάνα για τοποθέτηση του βαριδιού. Ο κορμός διαθέτει επικάλυψη με θερμοσυστελόμενο για ασφαλές κράτημα του μολυβιού κατά την βολή.

Στην μέση περίπου του άξονα υπάρχει μικρό στριφτάρι, υψηλής αντοχής, ανάμεσα σε δύο πλαστικές χάντρες.

Ενώστε την πετονιά του μηχανισμού στο πάνω στριφτάρι του Mini Trave, το μολύβι σας στην παραμάνα και περάστε το παράμαλλο από το μικρό στριφτάρι στην μέση του άξονα.

Αν και το μήκος του παράμαλλου είναι θέμα του κάθε χρήστη, προτείνουμε μεγάλο μήκος παράμαλλου, από 1 έως 1,5 μ. για τις περιπτώσεις πονηρών ψαριών, που θέλουν να παίξουν με το δόλωμα πριν το δαγκώσουν και μικρότερο μήκος (40 - 80 εκ) σε περίπτωση που θέλουμε άμεσο κάρφωμα των ψαριών.

Τα Mini Travetto της εταιρίας Colmic είναι κατασκευασμένα για να έχουν υψηλή αντοχή σε μεγάλα βαρίδια κατά τη βολή και κυρίως άμεσο κάρφωμα σε αρματωσιά με ένα αγκίστρι. Θα σας δώσουν πολύ μεγαλύτερες βολές από τις απλές συρόμενες, ή και σταθερές αρματωσιές ενώ ταυτόχρονα θα απολαύσετε τα ψαρέματα σας χωρίς μπερδέματα κατά την βολή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαθέσιμα σε συσκευασίες 2 τεμαχίων.
  • Χρώμα Μαύρο
  • Μέγεθος: 7 εκ
  • Κωδικός: MT007
  • 38.55.13.007
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας