Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale
Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale

Πλάνοι Palms Jigaro Long Scale

Palms
05.0260
Διαθέσιμο
16,90 €
Με ΦΠΑ

Οι Jigaro φέρουν μια τεράστια «κληρονομιά» από συλλήψεις ψαριών στο Shore Jigging και έχουν γίνει γνωστοί για το πόσο άμεσα ανταποκρίνονται σε έντονα, αλλά και λιγότερο έντονα jerks.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Jigaro Long Scale έχουν κατασκευαστεί από την Palms για να ξεγελάσουν τα ψάρια ακόμα και σε ψαρότοπους «υψηλής πίεσης», όπως το θέτει η Ιαπωνική εταιρία, σε μέρη δηλαδή όπου πονηρεμένα ψάρια όπως Συναγρίδες και Mαύρα έχουν πιεστεί πολύ ψαρευτικά και έχουν γίνει τρομερά καχύποπτα και επιλεκτικά, με αποτέλεσμα να μπορούν να ξεγελαστούν μόνο από πολύ εξειδικευμένα και ρεαλιστικά εργαλεία.

Οι Jigaro φέρουν μια τεράστια «κληρονομιά» από συλλήψεις ψαριών στο Shore Jigging και έχουν γίνει γνωστοί για το πόσο άμεσα ανταποκρίνονται σε έντονα, αλλά και λιγότερο έντονα jerks. Με μεγάλα κατακόρυφα χτυπήματα jerks, o συγκεκριμένος πλάνος της Palms, εφορμάει προς τα πάνω με μια έντονη ζιγκ-ζαγκ κίνηση, η οποία απέχει πολύ από μια ευθεία γραμμή πλεύσης ενώ ακόμα και με μικρά χτυπήματα, με το καλάμι μας πιο πλαγιασμένο, ο πλάνος κινείται με ρεαλιστικές κινήσεις Darting.

Το βύθισμά τους είναι πολύ παιχνιδιάρικο, με έντονο τρέμουλο (wobbling). Στην κυριολεξία αυτός ο πλάνος, ακόμα και με βύθισμα κατά το οποίο εμείς κρατάμε τεντωμένο και υπό έλεγχο το νήμα (Tension Falling), κάνει παιχνιδίσματα και παράγει ιριδισμούς στο νερό.

Η ψαρευτική μας εμπειρία με τους συγκεκριμένους πλάνους της Palms, είναι ότι ανταποκρίνονται πιο αργά σε κάθε χτύπημα του καλαμιού μας. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και με μια δυνατή προσέγγιση, με πολλά και μεγάλα χτυπήματα, αυτός θα «επιμένει» να κάνει μικρές κινήσεις στο νερό. Ο λόγος είναι απλός. Ναι μεν είναι πλάνος με μεγάλο βάρος και για Shore Jigging, αλλά θέλει να μιμηθεί ένα μικρό ψάρι λείας. Τα μικρά ψάρια κάνουν μικρές κινήσεις. Αυτό είναι όλο το στήσιμο και η φιλοσοφία του Jigaro. Να μπορούμε να παρουσιάσουμε βαθιά και σε κάθε καιρική συνθήκη, έναν πλάνο που μοιάζει με μικρό ψάρι λείας, καθώς υπάρχουν μέρες που τα ψάρια χτυπάνε σε μικρά μεγέθη αποκλειστικά.

Οι συγκεκριμένοι πλάνοι μπορούν και αποδίδουν ακόμα και με σταθερές, γρήγορες ανακτήσεις δίνοντας πολλά ψάρια ψηλά στην υδάτινη στήλη. Δείτε εδώ τον περίφημο Numata Junichi να ζωντανεύει αυτόν τον «μαγικό» πλάνο εδώ.

Οι πλάνοι Jigaro Long Scale, διαθέτουν 2 έδρες ανά πλευρά, με διαφορά κλίσης μεταξύ τους. Συνεπώς είναι σα να διαθέτουν 4 πλευρές. Κάθε μία από αυτές τις πλευρές διαθέτει ιριδίζον ολόγραμμα, το οποίο η Palms ονομάζει 4-Sided Hologram, ή Τετράπλευρο Ολόγραμμα. Η ολογραφία έχει τοποθετηθεί πριν το χρώμα, σε κάθε μια από τις επιφάνειες του πλάνου, διασφαλίζοντας πως ο πλάνος έχει έντονη και ρεαλιστική παρουσία. Στα UV μοντέλα και στα Zebra Color οι λεπτομέρειες στο υπέρυθρο φάσμα είναι μια απίστευτα καλοδεχούμενη προσθήκη σε έναν ήδη ολοκληρωμένο πλάνο. Η ράχη και η κοιλιά των πλάνων στα 135 γρ. διαθέτουν μεγαλύτερο πλάτος από εκείνων στα 115 γρ και η Palms κάλυψε και αυτές τις περιοχές με την ολογραφία.

Ο Jigaro Long Scale είναι ένας πλάνος ο οποίος φέρει την εγγύηση της Palms αναφορικά με την αποτελεσματικότητά του σε πονηρεμένα ψάρια. Είναι απόλυτα ρεαλιστικός και με τόσο έντονη ανταπόκριση σε κάθε μας εντολή, σίγουρα ταιριάζει για κάθε Shore Jigging εξόρμηση με μεγάλες προσδοκίες.

Δεν περιλαμβάνονται Assist Hooks.

Μοντέλο Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
JR-80 80 γρ 14,7 εκ G-04, MG-10, MG-510, MG-530, MG-614, SH-528
JR-100 100 γρ 15,8 εκ H-04, H-615, MG-10
JR-115 115 γρ 16,5 εκ H-04, H-612, H-615, H-616, MG-614, MG-616, SH-528
JR-135 135 γρ 17,4 εκ G-04, H-612, H-615, H-616, MG-10, MG-616, SH-528

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας