Tai Rubber Shimano Dotera Baku Baku
Tai Rubber Shimano Dotera Baku Baku
Tai Rubber Shimano Dotera Baku Baku
Tai Rubber Shimano Dotera Baku Baku
Tai Rubber Shimano Dotera Baku Baku
Tai Rubber Shimano Dotera Baku Baku

Tai Rubber Shimano Engetsu Dotera Baku Baku

Shimano
05.0362
Διαθέσιμος
14,40 €
Με ΦΠΑ

Η Shimano σχεδίασε έναν νέο πλάνο για την τεχνική του Tai Rubber, μέλος της επιτυχημένης σειράς Baku Baku.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Shimano σχεδίασε έναν νέο πλάνο για την τεχνική του Tai Rubber, μέλος της επιτυχημένης σειράς Baku Baku. Το νέο μοντέλο, με την ονομασία Dotera, σχεδιάστηκε με λεπτότερο προφίλ και σε σχήμα δάκρυ, έχοντας ως στόχο την γρηγορότερη κάθοδο του τεχνητού προς το βυθό αλλά και την ευκολότερη ανάκτηση προς την επιφάνεια, μειώνοντας την αντίσταση.

Οι Shimano Dotera Baku Baku παρουσιάζει 15% λιγότερη αντίσταση μέσα στο νερό, από το κλασικό μοντέλο Tiger. Επίσης οι νέοι πλάνοι Dotera ξεπερνούν τυχόν ρεύματα ευκολότερα, δίνοντας μας αμεσότερη επαφή με το αλίευμα στόχος.

Η σχεδίαση της κεφαλής έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας συνεχούς ροής στροβιλισμού του νερού κατά την κάθοδο, δίνοντας την απαραίτητη κίνηση στην πλούσια τρέσα που διαθέτουν.

Οι συγκεκριμένοι πλάνοι Baku Baku Dotera μπορούν να ψαρευτούν με εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο κάθετα από το σκάφος όσο και αρκετά πίσω από αυτό, καθώς μας παρασύρουν τα ρεύματα. Θα τα βρούμε διαθέσιμα σε 4 χρώματα σε στοιχεία φωσφόρου αλλά και με στοιχεία UV για καλύτερο αποτέλεσμα σε βάθη χωρίς ηλιακό φως.

Κωδικός Βάρος
JDL10V 100 γρ
JDL12V 120 γρ
JDL15V 150 γρ
JDL20V 200 γρ
Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας