Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος KendoΠλάνος Kendozo Darterzo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος Kendozo Darter
Πλάνος KendoΠλάνος Kendozo Darterzo Darter

Πλάνος Kendozo Darter

Kendozo
05.0422
Διαθέσιμο
7,20 €
Με ΦΠΑ

Ο πλάνος Kendozo Darter διαθέτει σχεδίαση, που του χαρίζει μακρινή βολή, αλλά και άριστη πλεύση. 

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο πλάνος Kendozo Darter διαθέτει σχεδίαση, που του χαρίζει μακρινή βολή, αλλά και άριστη πλεύση. Οι πλάνοι Darter της Kendozo έρχονται για να βρουν εφαρμογή στην τεχνική του Shore Jigging και προέκυψαν από την ανάγκη των παράκτιων ψαράδων για έναν πλάνο που μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη δυνατή βολή και που φτάνει γρήγορα στο απαιτούμενο βάθος, ανεξάρτητα από τα ρέματα που επικρατούν στην περιοχή.

Με το ζύγισμα τους να βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο, διατηρούν άψογη συμπεριφορά, ακόμα και σε περιοχές με δυνατά ρεύματα, κάνοντάς τους εύκολους και αποδοτικούς στη χρήση, ακόμα και από αρχάριους στην συγκεκριμένη τεχνική. Η καινοτομία αυτού του τεχνητού δολώματος έγκειται στο πόσο εύκολα και ξεκούραστα ψαρεύεται, ακόμα και από έναν αρχάριο ψαρά. Ο πλάνος Kendozo Darter αριστεύει στις πιο αργές παρουσιάσεις και το μεγάλο του πλεονέκτημα, είναι κατά την πρώτη επαφή με το νερό. Στην ουσία δηλαδή ο πλάνος αυτός ψαρεύει «μόνος του», ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες, ενώ το μόνο που απαιτεί από εμάς είναι ένα μέτριο προς αργό τζιγκάρισμα και άφθονες παύσεις στο μεταξύ, ώστε να διασφαλίσουμε την ελεύθερη πτώση του πλάνου.

Το αρμάτωμα που διαθέτουν οι Kendozo Darter είναι ιδανικό για το μέγεθος τους, αλλά και ικανό να συγκρατήσει κάθε ψάρι που θα επιτεθεί. Διαθέτουν ιδιαίτερα αιχμηρό Assist Hook, με τρέσα αντίδρασης, μεγάλης αντοχής κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό. Το φινίρισμά του διαθέτει επίσης τον απαιτούμενο δείκτη αντοχής στο δύσκολο πεδίο του Shore Jigging.

Η σειρά Darter απαρτίζεται από πλάνους σε 4 αποδοτικούς χρωματισμούς και 4 μεγέθη, με την ποιότητα κατασκευής τους να εντυπωσιάζει.

Κωδικός

Μέγεθος

Βάρος

KDZ28930

7,5 εκ

30 γρ

KDZ28940

8,5 εκ

40 γρ

KDZ28950

9,0 εκ

50 γρ

KDZ28960

9,5 εκ

60 γρ

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
9 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας