Πλάνοι Abu Garcia Salty Stage Shore Skid Jigs

Πλάνοι Abu Garcia Salty Stage Shore Skid Jigs

Abu Garcia
05.0212
Διαθέσιμος
8,90 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Salty Stage Shore Skid είναι Ιαπωνικής προέλευσης, μεταλλικοί, κατασκευασμένοι κυρίως για ψάρεμα από την ακτή.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Salty Stage Shore Skid είναι Ιαπωνικής προέλευσης, μεταλλικοί, κατασκευασμένοι κυρίως για ψάρεμα από την ακτή. Οι σχεδιαστές της Abu Garcia εμπνεύστηκαν την κίνηση των Shore Skid, από τις επιθετικές κινήσεις ενός καλαμαριού, όταν αυτό κυνηγά μικρόψαρα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένας πλάνος ιδιοφυούς σκέψης και εξαιρετικής εκτέλεσης, ο οποίος τελικά αποδίδει και σε ψάρεμα από βάρκα. Η υλοποίηση της ιδέας έγινε με την κατασκευή της "καρίνας" του πλάνου με τέτοιο τρόπο ώστε η κίνηση του πλάνου να μιμείται εκείνη των καλαμαριών. Έτσι - ενώ με άλλους πλάνους δέχεστε χτυπήματα στον βυθό ή κατά την ανάκτηση - με τους Salty Stage θα δεχτείτε χτυπήματα και κατά την αργή τους βύθιση.

Σε απίθανους χρωματισμούς και με μοναδική ποιότητα κατασκευής, οι Salty Stage είναι μία σειρά πλάνων που θα λατρέψουν οι φίλοι και των δύο τεχνικών.

Ο πλάνος Abu Garcia Salty Stage Shore Skid σχεδιάστηκε τελικά ώστε να ψαρεύεται τόσο από οριζόντια, όσο και από κάθετη κίνηση. Συνεπώς πρόκειται για έναν ευέλικτο πλάνο, ο οποίος αποδίδει και σε τεχνική Slow Jigging, ιδιαίτερα σε Κυνηγούς, Φαγκριά, Παλαμίδες. Η Abu Garcia πέτυχε την άριστη κατανομή βάρους και την πολύ προκλητική κίνηση μέσα στο νερό, ώστε οι Salty Stage να προσελκύουν την περιέργεια των αρπακτικών ψαριών, τόσο κατά την ανάκτηση, όσο και κατά τη βύθιση.

Το σχήμα και το μέγεθός τους επιλέχθηκαν ώστε οι συγκεκριμένοι πλάνοι να πραγματοποιούν μια αντίθετη, απότομη κίνηση, όπως ακριβώς ένα καλαμάρι που κυνηγά. Όταν ψαρεύετε τον Shore Skid από την ακτή, θα παρατηρήσετε ότι γλιστράει πάνω στο νερό και ταυτόχρονα παράγει πλούσιες ανακλάσεις, οι οποίες προκαλούν το ενδιαφέρον θηρευτών από μεγάλη απόσταση. Η πλάγια κίνηση του πλάνου από τη μία πλευρά προς την άλλη, παρομοιάζει την κίνηση τρομαγμένου καλαμαριού, που δέχεται επίθεση.

Κατά τη βύθιση του πλάνου, οι Salty Stage Shore Skid παράγουν μια κίνηση που παρομοιάζει εκκρεμές. Η συγκεκριμένη κίνηση επιτυγχάνεται, λόγω της καρίνας που διαθέτουν οι πλάνοι από τη μία πλευρά. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο τρόπο jigging. Ενώ οι περισσότεροι πλάνοι δέχονται επίθεση όταν πλησιάσουν στο βυθό, ή κατά τα πρώτα μέτρα ανάκτησης, οι Abu Garcia Skid Jig σχεδιάστηκαν ώστε η «αντίθετη κίνηση» που διαθέτουν να μιμείται την κίνηση καλαμαριού που επιτίθεται και συνεπώς να δέχονται οι ίδιοι επίθεση.

Οι πλάνοι είναι αρματωμένοι με διπλό Assist Hooks, με μακρύ Assist Line, τρέσα και ανακλαστική ταινία. Οι Salty Stage Shore Skid διατίθενται σε 4 εντυπωσιακά χρώματα, με έντονο φινίρισμα και ποιοτική βαφή, ώστε η εξωτερική τους εμφάνιση να μην αλλοιώνεται στην πάροδο του χρόνου και σίγουρα θα αποκτήσουν περίοπτη θέση, ψηλά στην κασετίνα σας.

Τα χρώματα Μπλε Ροζ και Ζέβρα διαθέτουν φώσφορο.

Βάρος Χρώματα
20 γρ Μπλε Ροζ, Akakin, Zebra, Ροζ
30 γρ Μπλε Ροζ, Akakin, Zebra, Ροζ
40 γρ Μπλε Ροζ, Akakin, Zebra, Ροζ
60 γρ Μπλε Ροζ, Akakin, Zebra, Ροζ

Abu Garca Salty Stage Shore Skid`

Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας