Πλάνος Ima Fox Tail
Πλάνος Ima Fox Tail
Πλάνος Ima Fox Tail
Πλάνος Ima Fox Tail
Πλάνος Ima Fox Tail
Πλάνος Ima Fox Tail

Πλάνος Ima Fox Tail

Ima
05.0270
Διαθέσιμο
9,00 €
Με ΦΠΑ

Είναι ιδανικός για Micro Shore Jigging και Spinning καθώς θα κάνει τη διαφορά, κυρίως σε πελαγικά είδη όπως Τονάκια, Κυνηγούς, Παλαμίδες και Γοφάρια.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Γιατί η Ima να δώσει το προσωνύμιο Fox Tail (Ουρά Αλεπούς) σε έναν πλάνο; Η αίσθησή μας είναι ότι οι Fox Tail αρχικά δημιουργήθηκαν για ψάρεμα σε ποτάμια και λίμνες και στόχευαν σε άλλες χώρες, εκτός της λεκάνης της Μεσογείου. Η συγκεκριμένη έκδοση, την οποία θα βρείτε σε αγορές του εξωτερικού, διαθέτει πίσω της μια προσθήκη από φουντωτά φτερά, ή ίνες η οποία μέσα το νερό κινείται σαν ουρά Αλεπούς και συνεπώς τον ονόμασε Fox Tail. Αυτή η ουρά, έχει προσαρτηθεί σε σαλαγκιά και πραγματικά μέσα στο νερό προσθέτει «κάτι παραπάνω» στην απομίμηση μικρόψαρου που κάνει τη διαφορά. Η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου πλάνου σε γλυκό νερό, ώθησε την Ima να προχωρήσει στην παραγωγή και μιας έκδοσης για τη θάλασσα. Αφαίρεσε την σαλαγκιά και τη φούντα, ώστε να μην επιβαρύνουν τον Fox Tail στη βολή και πρόσθεσε διπλά Assist Hooks με ιριδίζουσες ίνες.

Οι πλάνοι Ima Fox Tail είναι έντονα οπισθόβαροι και θυμίζουν αρκετά τα μοντέλα Gun της Ima. Η αποφασιστική παρέμβαση για προσθήκη βάρους στο πίσω μέρος του πλάνου, έχει τρεις κυρίως σκοπούς: πρώτον την πάρα πολύ μακρινή βολή ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, δεύτερον τη γρήγορη βύθιση στο σημείο που επιλέγουμε και τρίτον το να μπορεί να «ζωντανέψει» η ουρά στο πίσω μέρος του πλάνου. Ταυτόχρονα διαθέτουν πολύ λεπτό προφίλ.

Ψαρέψτε τον Ima Fox Tail με πολύ έντονα jerks και προσθέστε στην κίνησή του και την κίνηση και της ουράς. Εκτός αυτής της στρατηγικής μια πολύ γρήγορα ανάκτηση, πιο κοντά στην επιφάνεια κάνει τον πλάνο να κινείται έντονα με την ουρά σαν Minnow.

Τι εφαρμογές μπορεί να βρει ο πολυχρηστικός Ima Fox Tail; Είναι ιδανικός για Micro Shore Jigging και Spinning καθώς θα κάνει τη διαφορά, κυρίως σε πελαγικά είδη όπως Τονάκια, Κυνηγούς, Παλαμίδες και Γοφάρια. Ιδανικός σε συνθήκες κυματισμού και ρεμάτων όταν τα πελαγικά τρέφονται πιο έντονα και άλλοι πλάνοι δυσκολεύονται να ψαρέψουν σταθερά.

Εικόνα

Κωδικός

Χρώματος

Βάρος Μήκος
4905 30 γρ 8 εκ
4913 40 γρ 9 εκ
4907 30 γρ 8 εκ
4915 40 γρ 9 εκ
4909 30 γρ 8 εκ
4917 40 γρ 9 εκ
4910 30 γρ 8 εκ
4918 40 γρ 9 εκ
4911 30 γρ 8 εκ
4919 40 γρ 9 εκ
4914 40 γρ 9 εκ

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας