Καβουράκι Tict GG-Claw
Καβουράκι Tict GG-Claw
Καβουράκι Tict GG-Claw
Καβουράκι Tict GG-Claw
  • Προσφορά!
  • -10%
Καβουράκι Tict GG-Claw
Καβουράκι Tict GG-Claw
Καβουράκι Tict GG-Claw
Καβουράκι Tict GG-Claw

Καβουράκι Tict GG-Claw

Tict
06.0121
Διαθέσιμο
8,10 € 9,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Εδώ πρόκειται για ένα σιλικονούχο τεχνητό για Light και Hard Rock Fishing, ή και Light Spinning, σχεδιασμένο από τον Ηiroyuki Nishino της περίφημης Ιαπωνικής εταιρίας Tict ειδικά για On the Drop ψάρεμα αλλά και για ψάρεμα στον πυθμένα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εδώ πρόκειται για ένα σιλικονούχο τεχνητό για Light και Hard Rock Fishing, ή και Light Spinning, σχεδιασμένο από τον Ηiroyuki Nishino της περίφημης Ιαπωνικής εταιρίας Tict ειδικά για On the Drop ψάρεμα αλλά και για ψάρεμα στον πυθμένα.

Η εμφάνιση αυτού του τεχνητού αλλά και η παρουσία του στο νερό παραπέμπουν σε μικρό, καρκινοειδές, το οποίο αποτελεί εκλεκτό μεζέ για Σαργούς, Μελανούρια και Τσιπούρες, αλλά και “Μαύρα” αλιεύματα όπως Σκάρους, Αγριόσαλπες και Λαπίνες.

Oι μεγαλύτεροι βραχίονές του έχουν σκοπό να «φρενάρουν» την πτώση του προς τον βυθό, λειτουργώντας σαν ένα είδους «αλεξίπτωτου» και προκαλώντας χτυπήματα κατά τη βύθιση, κυρίως από αρπακτικά. Όταν το GG-Claw βρεθεί κοντά στον πάτο, το παραμικρό ρέμα κινεί τις «δαγκάνες» αυτές και τις μικρές απολήξεις-αντένες του τεχνητού, κάνοντάς το ιδιαίτερα αληθοφανές. Mε μικρά και υπολογισμένα jerks ώστε να αναπηδάει στον βυθό καθώς το ανακτούμε προς τη στεριά, το μικρό αυτό σιλικονούχο τεχνητό της Tict έχει αποδειχθεί τρομερά αποδοτικό.

Το GG-Claw είναι κατασκευασμένο από το ειδικό, μαλακό υλικό της Tict το οποίο έχει θελκτική υφή για τα ψάρια τα οποία επιτίθενται, ακόμα και μετά από μια άστοχη επίθεση, ή στέκονται για να το «τσιμπολογήσουν» διστακτικά, πριν την τελική εισρόφηση. To καβούρι GG-Claw διατίθεται σε εκδόσεις με επικάλυψη UV (Keimura), με εμποτισμένη γεύση γαρίδας (Εbi) και σε έκδοση Glow, σε πολύ ενδιαφέρον χρωματολόγιο για τα νερά της Μεσογείου.

Εbi (Με σκόνη γαρίδας): Συστατικά γαρίδας αναμιγνύονται με τη μορφή σκόνης στο σώμα του τεχνητού, και έτσι το άρωμα της γαρίδας ενσωματώνεται στο χρώμα του σιλικονούχου.

Glow (Φωσφοριζέ): Αποθηκεύει φως από έναν φακό, και το εκπέμπει για ορισμένο χρονικό διάστημα στο σκοτάδι.

Keimura (UV): Αντιδρά έντονα στις υπεριώδεις ακτίνες και εκπέμπει φως στο μπλε-ιώδες χρώμα.

Προτείνουμε αρμάτωμα με σιλικόνες «Creature Type» (για παράδειγμα τις Major Craft Bunta, στα 3 - 5 γρ) oι οποίες ειδικεύονται για το ψάρεμα κοντά στον πάτο και οι οποίες έχουν τέτοια κλίση στην κεφαλή και το αρπάδι του αγκιστριού, ώστε να βοηθάνε σε λιγότερα σκαλώματα στο βυθό. Τα σιλικονάκια αυτά εξαιτίας του μεγέθους τους (3 ίντσες) μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πιο βαριά περιβάλλοντα, μέχρι και με κλασσικές στρογγυλές μολυβοκεφαλές 8 - 10 γραμμαρίων, ανάλογα με τα ρέματα και τον βυθό που θέλουμε να προσεγγίσουμε.

Πειραματιστείτε μαζί τους και γνωρίστε ένα από τα πιο γνωστά τεχνητά της Tict, μιας καθαρόαιμης Ιαπωνικής εταιρίας με τεράστια παράδοση στον τομέα των Light τεχνικών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: GG-Claw
  • Μήκος: 7,6 εκ (3 inches)
  • Βάρος: 5 γρ
  • Τεμάχια ανά Συσκευασία: 6
  • Διαθέσιμα Χρώματα: GC-11, GC-12, GC-13, GC-14, GC-15

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας