• Προσφορά!
  • -20%
Σιλικονούχα Quantum Q-Paddler

Τεχνητά Σιλικόνης Quantum Paddler Power Packs

Quantum
06.0163
Διαθέσιμο
3,68 € 4,60 € -20%
Με ΦΠΑ

Οι Paddler Power Packs είναι μαλακά δολώματα σιλικόνης, κατασκευασμένα στην Αμερική από την εταιρία Quantum.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι Paddler Power Packs είναι μαλακά δολώματα σιλικόνης, κατασκευασμένα στην Αμερική από την εταιρία Quantum.

Κάθε τεχνητό αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό αποτελεσματικών χρωμάτων, ιδανικών αναλογιών σε διαστάσεις, ενώ είναι εμποτισμένα σε έλαιο Krill. Tο Krill Oil, ή αλλιώς έλαιο Κριλ, αποτελεί ένα είδος ζωοπλαγκτόν το οποίο ενδημεί στις περιοχές της Ανταρκτικής και της Αρκτικής. Το είδος ονομάζεται Euphasia Superba και έχει την όψη μικρής γαρίδας. Το εκχύλισμα Κριλ έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο αποτελεσματικό ελκυστικό για όλα τα ψάρια. Όχι μόνο δελεάζει τα νωχελικά αλιεύματα και τα προκαλεί να επιτεθούν, αλλά τους κάνει επίσης να κρατούν το δόλωμα στο στόμα τους περισσότερο, αμέσως μετά την επίθεση.

Τα Quantum Paddler Power Packs είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (UV Power 8 εκ και All Round 10 εκ) και είναι κατάλληλες για ψάρεμα τόσο σε γλυκό, όσο και αλμυρό νερό. Η σειρά UV Power Mix ταιριάζει περισσότερο σε θολά νερά, ή για ψάρεμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η All - Round Mix προορίζεται για όλους τους τύπους νερού και συνθήκες φωτισμού.

Κωδικός Προϊόντος Μοντέλο Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα Τμχ ανά Συσκευασία
3566 001 UV Power 8 εκ. 4 γρ  3 x Hot Shad & 3 x Desest Shad 6
3566 002 UV Power 8 εκ. 4 γρ  3 x Magic Motoroil & 3 x Citrus Shad 6
3567 101 All Round 10 εκ. 7 γρ 3 x Pumpkinseed Chartreuse & 2 x Original Appleseed 5
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας