Τεχνητό IMA Suiken 50S
Τεχνητό IMA Suiken 50S
Τεχνητό IMA Suiken 50S
Τεχνητό IMA Suiken 50S
  • -10%
Τεχνητό IMA Suiken 50S
Τεχνητό IMA Suiken 50S
Τεχνητό IMA Suiken 50S
Τεχνητό IMA Suiken 50S

Τεχνητό IMA Suiken 50S

Ima
04.0724
Διαθέσιμο
20,25 € 22,50 € -10%
Με ΦΠΑ

Το IMA Suiken 50S, είναι ένα βαρύ, βυθιζόμενο Minnow τεχνητό, κατάλληλο για να εξερευνήσει τις δυνατότητες και την παρουσία αλιευμάτων σε μεγάλες περιοχές.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το IMA Suiken 50S, είναι ένα βαρύ, βυθιζόμενο Minnow τεχνητό, κατάλληλο για να εξερευνήσει τις δυνατότητες και την παρουσία αλιευμάτων σε μεγάλες περιοχές.

Τα χαρακτηριστικά του (5 εκ, 6 γρ) παραπέμπουν σε τεχνητό της κατηγορίας Light Rock Fishing. Όταν το πιάσετε στα χέρια σας όμως θα διαπιστώσετε ότι το Suiken 50S είναι ένα βαρύ τεχνητό, με το βάρος του συγκεντρωμένο στο κέντρο του. Με αυτό το τεχνητό της IMA, θα μπορείτε να στοχεύσετε σε μεταναστευτικά είδη όπως ο Λούτσος, το Κοκάλι, ή σε ψάρια που κρύβονται στον βυθό, όπως η Σφυρίδα. Η τοποθέτηση έρματος στο κέντρο του σώματος του IMA Suiken 50S καθιστά εύκολη τη βολή, ενώ η σχετικά γρήγορη ταχύτητα βύθισης, επιτρέπει στον ψαρά να εξερευνήσει ένα ευρύ φάσμα της υδάτινης στήλης, από την επιφάνεια έως ένα βάθος περίπου 10 μέτρων, σε σχετικά γρήγορο ρυθμό.

Το IMA Suiken 50S είναι ένα ψαράκι αντίδρασης, που θα χρησιμοποιήσει κανείς σε περιοχές όπου τα είδη φαίνεται να είναι νωχελικά και να μην αντιδρούν. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό όταν ψάχνετε σε περιοχές με πλούσιο υποθαλάσσιο έδαφος, από ρηχά σημεία έως βάθη περίπου 10 μέτρων.

Το τοποθετημένο σταθερό του βάρος, δεν θα χάσει τον στόχο, ακόμη και σε βολές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Φυσικά, η απόστασης βολής είναι επίσης εξαιρετική.

Η δράση του IMA Suiken 50S, συνδυάζει τόσο σταθερή ανάκτηση, όσο και γρήγορη με χτυπήματα του καλαμιού σας. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι θα αποδώσει σε δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές ανακτήσεις, με οποιαδήποτε ταχύτητα και παράγει ακανόνιστες κινήσεις σε υψηλή ταχύτητα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 50 χιλ
  • Βάρος: 6 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο
  • Βάθος Λειτουργίας: 30 ~ 150 εκ
  • Δράση: Roll
  • Αγκίστρι: #12
  • Κρίκος: #1

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
8 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας