Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow
Τεχνητά Jatsui SW H Minnow

Τεχνητά Jatsui SW H Minnow

Jatsui
04.0307
Διαθέσιμο
15,00 €
Με ΦΠΑ

Το SW-H Minnow της Jatsui είναι ένα βαρύ, βυθιζόμενο τεχνητό.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το SW-H Minnow της Jatsui είναι ένα βαρύ, βυθιζόμενο τεχνητό, που μοιάζει πολύ με το DUEL Hardcore Heavy Sinking Minnow.

Το συγκεκριμένο τεχνητό της Jatsui διαθέτει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες και διατίθεται σε δύο μεγέθη 9 εκ / 26 γρ και 11 εκ / 36 γρ. Στον σχεδιασμό του, η Jatsui συμπεριέλαβε ένα μακρύ και πλατύ χείλος το οποίο λειτουργεί σαν φτυάρι και "πιάνει" μεγάλη ποσότητα νερού. Το Jatsui SW H Minnow διαθέτει φυσική, ελικοειδή κίνηση όταν πραγματοποιείτε από γρήγορη, μέχρι και πολύ γρήγορη ανάκτηση.

Το Jatsui SW H Minnow είναι τεχνητό η χρήση του οποίου είναι περισσότερο από την ακτή, παρά από σκάφος. Πειραματιστείτε με διαφορετικές ταχύτητες ανάκτησης ώστε να προκαλέσετε την αντίδραση διαφορετικών θηρευτών.

Το Jatsui SW H Minnow διαθέτει το απαραίτητο βάρος ώστε να επιτυγχάνει μακρινές βολές, έως και 60 μέτρα, ανάλογα με το καλάμι σας. Προκαλεί δε σαματά κατά την επαφή του με το νερό λόγω του όγκου του, ο οποίος συνάδει με τον όγκο φυσικών ψαριών. Το εύρος βύθισής του κυμαίνεται από τα 20 εκ έως τα 188 εκ.

Τα χρώματά του έχουν εξαιρετικό φινίρισμα ενώ κάθε τεχνητό είναι εξοπλισμένα με δύο σαλαγγιές της VMC 9626.

Μοντέλο Τύπος Μήκος Βάρος Σαλαγγιές Διαθέσιμα Χρώματα
SW-H 90 Βυθιζόμενο 9 εκ 26 γρ 2 RH, M, GT, GR, 021, 067, 068
SW-H 110 Βυθιζόμενο 11 εκ 37 γρ 3 RH, M, GT, 067, 068
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας