Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165
Τεχνητό Molix CJM 165

Τεχνητό Molix CJM 165

Molix
04.0393
Διαθέσιμο
23,30 €
Με ΦΠΑ

Το Deep Spinning είναι μια σχετικά νέα τεχνική η οποία κερδίζει έδαφος με τα μεγάλα και εκλεκτά ψάρια στα οποία απευθύνεται και με τον έξυπνο τρόπο που καταφέρνει να τα «ξεκλειδώνει». 

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Deep Spinning είναι μια σχετικά νέα τεχνική η οποία κερδίζει έδαφος με τα μεγάλα και εκλεκτά ψάρια στα οποία απευθύνεται και με τον έξυπνο τρόπο που καταφέρνει να τα «ξεκλειδώνει». Στην ουσία είναι μια μορφή Heavy Spinning με το οποίο στοχεύουμε σε Συναγρίδες, Μαγιάτικα και Μαύρα, κυρίως στα πιο βαθιά σημεία της υδάτινης στήλης, στέλνοντας εκεί βαριά Minnows και Pencils τα οποία – σε αντίθεση με πλάνους - μπορούν και κολυμπούν σε οριζόντια στάση, με φυσικότητα, όπως θα έκανε ένα Minnow Επιφανείας, με μικρότερο βάθος.

Το τεχνητό Molix CJM 165 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καλάμια του Shore Jigging, ή με καλάμια Heavy Spinning καθώς είναι ένα τεχνητό πρώτης γραμμής για Deep Spinning. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ψάρεμα από ακτή, όσο και από βάρκα. Στην ουσία όντας ένα υβρίδιο μεταξύ πλάνων και σκληρών τεχνητών, διαθέτει πολύ μακρινή βολή και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

Έχοντας υπολογίσει το βάθος, αφήνουμε το τεχνητό να βυθιστεί και το ανακτούμε με Twitches και αρκετές παύσεις, με γρήγορο, ή πιο αργό ρυθμό. Μπορούμε να το ανακτούμε μέχρι να περάσει από όλη την υδάτινη στήλη, ή να επιμένουμε στα κατώτερα στρώματα, κάνοντας τις παύσεις μας πιο συχνές και πιο μεγάλες. Ακόμα και στην παύση πρέπει να δίνουμε προσοχή καθώς το Molix CJM βυθίζεται με προκλητικό τρόπο για τους θηρευτές. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για δυνατές μάχες, οπότε εξοπλιστείτε με νήμα πάνω από PE 2.0 και παράμαλλα από 0,40 χιλ και πάνω. Για καλύτερα αποτελέσματα, μάθετε τον Chain Knot στο leader σας, που καλό είναι να μην αρματωθεί με παραμάνα, αλλά με δυνατό Solid κρίκο.

Εναλλακτικά, για πελαγικά είδη, όπως Τονοειδή, Κυνηγούς και Μαγιάτικα, τα οποία τρέφονται στην επιφάνεια, το CJM δουλεύει με γρήγορες ανακτήσεις, λίγο κάτω από την επιφάνεια, αλλά και με Skipping όπως έχουμε διαπιστώσει, ιδιαίτερα στην γενέτειρά του, την Ιταλία. Το Molix CJM είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στους μεγάλους θηρευτές και αξίζει να το έχουμε στη κασετίνα μας σαν άριστη επιλογή για βολές μεταξύ των κλασικών πλάνων μας, ειδικά όταν τα ψάρια τρώνε βαθιά, ή όταν θέλουμε μεγάλο ρεαλισμό στην επιφάνεια.

Το μικρό του μέγεθος σχετικά με το μεγάλο του βάρος, το κάνει να μοιάζει με ένα τυπικό, κοπαδιάρικο ψάρι λείας ενώ οι κινήσεις που βγάζει μιμούνται ακριβώς την τροφή όλων των μεγάλων αρπακτικών της Μεσογείου.

Η Molix εξόπλισε το CJM 165 με κατασκευή Wire Through, καθώς ανοξείδωτο σύρμα διαπερνά το σώμα του και αυξάνει σημαντικά την αντοχή. Συμπληρωματικά το Molix CJM διαθέτει 3D λεπτομέρειες για μέγιστο ρεαλισμό, πολύ δυνατές σαλαγκιές, σώμα από ανθεκτικό ABS υλικό και φινίρισμα το οποίο διατηρεί τα χρώματα ζωντανά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: CJM 165B
  • Μήκος: 16,5 εκ
  • Βάρος: 63 γρ
  • Τύπος: Βυθιζόμενο

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
10 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας