Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino
Τεχνητό Molix Jubarino

Τεχνητό Molix Jubarino

Molix
04.0448
Διαθέσιμο
12,00 €
Με ΦΠΑ

To Molix Jubarino αποτελεί την μικροσκοπική έκδοση του Jubar Smart.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Molix Jubarino αποτελεί την μικροσκοπική έκδοση του Jubar Smart. Πρόκειται για ένα φινετσάτο, προσεγμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια Slow Sinking Jerkbait (Αργής Βύθισης) το οποίο κάτω από τις εντολές του καλαμιού μας, θα εκτελέσει μία απρόβλεπτα έντονη κίνηση jerking και μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε την επιφάνεια και τα μεσόνερα του τόπου στον οποίο ψαρεύουμε.

Λόγω της ενισχυμένης γλώσσας παρουσιάζει εξαιρετική σταθερότητα όταν το χρησιμοποιούμε με απλή ανάκτηση και φυσική πλεύση ακόμη και σε δυνατά ρέματα. Παρά τα 2,5 γραμμάριά του, με χρήση κατάλληλου εξοπλισμού, θα πραγματοποιήσει βολή με ευκολία σε απόλυτα ικανοποιητική απόσταση. Αποτελεί το ιδανικό τεχνητό για τον κάθε θηρευτή. Για την αποδοτικότερη χρήση του Jubarino, μετά την βολή του, εκτελέστε γρήγορα χτυπήματα jerking, με σύντομες παύσεις, όταν αυτό χρησιμοποιείται σε διαυγή νερά. Για χρήση σε περιοχές με έντονα θαλάσσια ρέματα, ποτάμια ή ρυάκια, η γρήγορη ανάκτηση με παύσεις θα βοηθήσουν να ξεδιπλώσει το τεχνητό Molix Jubarino τις ικανότητές του.

Το Jubarino κατασκευάστηκε και ξεκίνησε να χρησιμοποιείται κυρίως στα γλυκά νερά για το ψάρεμα της Πέστροφας, η μεγάλη του δημοτικότητα όμως χτίστηκε βάση της  αποδοτικότητας του και έθεσε ως επιτακτική ανάγκη την δημιουργία της σειράς SW για χρήση στο θαλασσινό νερό, προς ευχαρίστηση των φίλων του Light Rock Fishing.

Η σειρά SW διαφοροποιείται λόγω των Μεσογειακών χρωματισμών και των ανθεκτικών στην διάβρωση, επικασσιτερωμένων σαλλαγγιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατηγορία: Slow Sinking Jerkbait
  • Μήκος: 5 εκ
  • Βάρος: 2,5 γρ
  • Βύθιση: 30 – 100 εκ
  • Διαθέσιμα Χρώματα: SW01, SW28, SW30, 49, 93, 200, 474, 466, 500

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας