Εκπομπός Καθρέπτη Airmar P66
Εκπομπός Καθρέπτη Airmar P66
Εκπομπός Καθρέπτη Airmar P66
Εκπομπός Καθρέπτη Airmar P66

Εκπομπός Καθρέπτη Airmar P66

Airmar
60.0084
Διαθέσιμο
186,00 €
Με ΦΠΑ

Ο κλασικός εκπομπός βάθους Airmax P66, με υδροδυναμική κατασκευή για μεγαλύτερη ακρίβεια στις υψηλές ταχύτητες, συμβατός με τα περισσότερα μοντέλα βυθομέτρων της Furuno.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο κλασικός εκπομπός βάθους Airmax P66, με υδροδυναμική κατασκευή για μεγαλύτερη ακρίβεια στις υψηλές ταχύτητες, συμβατός με τα περισσότερα μοντέλα βυθομέτρων της Furuno.

Με αισθητήρα θερμοκρασίας.

Για τοποθέτηση στον καθρέπτη του σκάφους., 50 & 200kHz.

Το P66 είναι το μάτι με την καλύτερη απόδοση και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα για τοποθέτηση σε καθρέπτη. Το εύρος συχνοτήτων μεταξύ 50 kHz και 200 kHz σας μεταφέρει με μεγάλη ακρίβεια την δραστηριότητα στον κώνο και τη μορφολογία του βυθού.

Λόγω του υδροδυναμικού του σχήματος, το νερό περνά με ταχύτητα χωρίς να το επηρεάζει. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε λεπτομέρεια και ακρίβεια σε κάθε πληροφορία και εικόνα ακόμα και όταν το σκάφος κινείται. Επίσης το P66 Triducer® Multisensor διαθέτει ένα πατενταρισμένο σύστημα μείωσης του "θορύβου" το οποίο βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις του ματιού σε ταχύτητες μεταξύ των 5 με 8 Knot (6 έως 9 μίλια).

Διαθέτει 8 μέτρα καλώδιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • 50/200 kHz
  • 600 W RMS
  • Κώνος: 45° / 11°
  • Τρισδιάστατος πολλαπλός αισθητήρας Triducer® υψηλής απόδοσης
  • Πλαστικός βραχίονας ανύψωσης
  • Πλαίσιο στήριξης με πλαστική στερέωση
  • Προβολή βάθους, ταχύτητας και θερμοκρασίας
  • Μέγιστο Εύρος Βάθους:
    • 50 kHz— 235 m to 353 m (800’ to 1,200’)
    • 200 kHz—118 m to 206 m (400’ to 700’)
  • Μέγεθος Βάρκας: 5 - 8 μ
  • Υποστηρίζει γωνίες μεταξύ 2° και 20°

Κατεβάστε το Τεχνικό Φυλλάδιο

Κατεβάστε τις Οδηγίες Εγκατάστασης

Εxclude
1
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας