Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal
Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal

Καλάμι Major Craft Crostage IKA Metal

Major Craft
01.0866
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
174,90 €
Με ΦΠΑ

H Major Craft παρουσιάζει την σειρά καλαμιών Crostage, κατασκευασμένη αποκλειστικά για την τεχνική Ika Metal.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η τεχνική Ika Metal, ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ιαπωνία, είναι μια τεχνική που βρίσκει πεδίο δράσης στο σκάφος και ως στόχο έχει τα κεφαλόποδα (Θράψαλα, Καλαμάρια και Σουπιές). Αν και είναι νεοεισελθούσα τεχνική στα νερά της Μεσογείου, το κοινό που αγαπά το ψάρεμα των κεφαλόποδων, την εμπιστεύτηκε, την δοκίμασε και την αγκάλιασε απολαμβάνοντας ένα τεχνικό και συνάμα αποδοτικό τρόπο ψαρέματος του αγαπημένου του αλιεύματος.

Η τεχνική Ika Metal είναι μια τεχνική κατά την οποία ο ψαράς θα πρέπει να δώσει ζωή στην Ika καλαμαριέρα του, με κινήσεις Long Fall και Slow Pitch, όπως ακριβώς θα έκανε ψαρεύοντας Slow Jigging. H Major Craft παρουσιάζει την σειρά καλαμιών Crostage, κατασκευασμένη αποκλειστικά για την τεχνική Ika Metal. Η Major Craft κατασκευάζοντας την σειρά καλαμιών Crostage Ika Metal, πέρα από τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποίησε στο κατασκευαστικό κομμάτι, επικεντρώθηκε στην λειτουργικότητα κατά την φάση της σχεδίασής τους, κάτι που αποδεικνύεται κι από την επιλογή του μήκους των 7 ποδιών, μήκος που θα διευκολύνει την χρήση σε κινήσεις Slow Pitch και Long Fall. Έτσι έφτιαξε ένα καλάμι απόλυτα ευαίσθητο, αλλά με απόθεμα δύναμης στον κορμό, λόγω της τεχνολογίας Cross XForce, που θα μπορέσει να μεταφράσει και να δώσει στον ψαρά την αίσθηση ακόμη και του πλέον ανεπαίσθητου αγγίγματος από μικρά, ή ανόρεκτα κεφαλόποδα, αλλά και να φέρει στο σκάφος μαχητικά θράψαλα μεγάλου μεγέθους.

Στη σειρά Crostage Ika Metal χρησιμοποιήθηκε υψηλής και μέσης πυκνότητας Carbon για την κατασκευή του blank, οδηγοί Fuji με κεραμικό υλικό Alconite και πλαίσιο K, βάση μηχανισμού VSS της Fuji και υλικό EVA χαμηλού βάρους. Η σειρά Crostage Ika Metal περιλαμβάνει μοντέλα που προορίζονται για την χρήση με μηχανισμούς τύπου Spinning, όσο και Baitcasting.

To καλάμι CRXJ-S702H / OMORIG έχει κατασκευαστεί για να δουλεύει με αρματωσιά τύπου Omorig με τεχνητά Ika μέχρι και 120 γρ (号 30). Η αρματωσιά Omorig αποτελείται από μια καλαμαριέρα τύπου Egi (#2.5 - #3.0) και ένα Ika Metal, ή ενός μολυβιού κατά προτίμηση φωσφορούχου. Χάρη στην σχεδίαση του θα μας δώσει την δυνατότητα να αντιληφθούμε ακόμη και το πιο μικρό άγγιγμα στο Ika από τα μικρότερα, ή νωχελικά κεφαλόποδα. Το καλάμι παραμένει πιστό στο χαρακτηριστικό μήκος της σειράς (7 ποδιών) ώστε να ανταποκριθεί με ευκολία σε τεχνικές κινήσεις Slow Pitch και Long Fall, έχοντας Regular δράση. To CRXJ-702H / OMORIG θα δουλέψει τέλεια βαριές καλαμαριέρες (τύπου TR Egi) όταν τα κεφαλόποδα δραστηριοποιούνται σε πιο ρηχά τμήματα και η ανάγκη για μια διαφορετική παρουσίαση είναι επιτακτική. Συνδυάζεται με μηχανισμό τύπου Spinning.

Το μοντέλο CRXJ-S702M/NS είναι η πλέον Light εκδοχή της σειράς, ένα καλάμι που θα χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες όπου τα ρέματα δεν είναι ισχυρά και τα βάθη όχι πολύ μεγάλα. Μπορεί να διαχειριστεί Ika ανάμεσα σε 20 και 60 γρ (号8 έως 号15). Ένα ευχάριστο και ξεκούραστο στην χρήση καλάμι λόγω του μικρού του βάρους, αλλά και της ευαισθησίας του που μας δίνει την δυνατότητα να ψαρεύουμε τα κεφαλόποδα κατά το βύθισμα του Ika. Συμβατό με μηχανισμούς τύπου Spinning.

Το CRXJ-S762H/NS αναπτύχτηκε ως ένα τυπικό μοντέλο, που ως στόχο έχει την αναμέτρηση του με τα μεγάλα και μαχητικά θράψαλα. Είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο για να δουλεύει Ika Metal. Παρά την συσσωρευμένη του δύναμη δεν χάνει την ευαισθησία του και θα καταφέρει να μεταφέρει την πληροφορία ακόμη κι από αμυδρά αγγίγματα καλαμαριών. Έχει μελετηθεί να δουλεύει με μηχανισμούς τύπου Spinning.

Το CRXJ-B702H/NS μοντέλο της σειράς, είναι κατασκευασμένο για να αποδίδει τα μέγιστα όταν η ανάγκη για μεγάλη Ika είναι μονόδρομος. Θα δουλέψει υποδειγματικά μεγέθη 60 γρ περίπου (号15 και πάνω), βαθύτερα από τα 50 μ όπου τα ρέματα είναι ισχυρά και ένα βαρύτερο Ika είναι απαραίτητο. Έχοντας δράση Extra Fast θα καταφέρει να ανεβάσει στην επιφάνεια κεφαλόποδα επιπόλαια πιασμένα χωρίς να σχίσει τα ευαίσθητα πλοκάμια τους. Εάν το ψάρεμά σας για τα κεφαλόποδα, γίνεται σε βαθιά νερά με ισχυρά ρέματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το CRXJ-B702H/NS φτιάχτηκε για εσάς. Είναι συμβατό με Baitcasting μηχανισμούς, με οδηγούς τοποθετημένους σε σπιράλ διάταξη για αποφυγή εμπλοκών του νήματος.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Τεχνητού PE Action Τύπος
CRXJ-S662M 1,98 μ 2 20 - 60 γρ 0,4 - 1,0 Extra Fast Spinning
CRXJ-S702M 2,13 μ 2 20 - 60 γρ 0,4 - 1,0 Extra Fast Spinning
CRXJ-S762H 2,29 μ 2 30 - 120 γρ 0,6 - 1,2 Fast Spinning
CRXJ-S702H 2,13 μ 2 30 - 120 γρ 0,6 - 1,2 Regular Omorig
CRXJ-B602M 1,83 μ 2 35 - 75 γρ 0,4 - 1,0 Extra Fast Baitcasting
CRXJ-B662M 1,98 μ 2 35 - 75 γρ 0,4 - 1,0 Extra Fast Baitcasting
CRXJ-B702H 2,13 μ 2 30 - 120 γρ 0,6 - 1,2 Extra Fast Baitcasting
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας