Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal
Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal

Καλάμι Major Craft Egizaust 5G Ika Metal

Major Craft
01.1094
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
279,90 €
Με ΦΠΑ

H Major Craft παρουσιάζει την προηγμένη σειρά καλαμιών Egizaust 5G, κατασκευασμένη αποκλειστικά για την τεχνική Ika Metal.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Έχοντας μας συνηθίσει σε παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών, η κορυφαία Ιαπωνική εταιρία Major Craft παρουσιάζει τις νέες σειρές καλαμιών της με την τεχνολογία 5G (5-Grade), η οποία περιλαμβάνει νέο και σημαντικά βελτιωμένο σε επιδόσεις συνδυασμό καινοτομιών και συγκεκριμένα της νέας μεθόδου κατασκευής “R360” και το υλικό κατασκευής “Toray T1100G Carbon”.

Η νέα τεχνολογία 5G έχει επιτύχει σημαντικές βελτιώσεις σε δύο άξονες:

  • Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με την κατανομή και την πλέξη των φύλλων Carbon που αξιοποιεί η Major Craft για την κατασκευή των καλαμιών. Διαρρυθμίζοντας τις ίνες του άνθρακα σε οριζόντια, διαγώνια δεξιόστροφη, διαγώνια αριστερόστροφη και κάθετη κατεύθυνση, η Major Craft κατάφερε να κατασκευάσει ένα πολύ ελαφρύ blank, με πολύ μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή κατά των στρεβλώσεων. Διαφοροποιημένο από την παραδοσιακή μέθοδο ενίσχυσης, με περιέλιξη ταινιών Carbon, το blank το ίδιο είναι κατασκευασμένο από στρώσεις φύλλων Carbon, με πλέξη σε διαφορετικές γωνίες. Έτσι το καλάμι μπορεί να ανταποκρίνεται σε δυνάμεις που θα του ασκηθούν από οποιαδήποτε γωνία από τις 360⁰ μιας σφαίρας
  • Για την παρασκευή των καλαμιών της σειράς 5G, η Major Craft αξιοποίησε τα φύλλα Carbon T1100G της εταιρίας Toray. Το πρωτοποριακό υλικό T1100G τροποποιείται από την εταιρία Toray σε μοριακό επίπεδο έτσι ώστε να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις του, τόσο σε θέματα αντοχής όσο και σε ελαστικότητα. Είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά υλικό Carbon, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα στην αεροναυπηγική (όπως στα ουραία πτερύγια αεροσκαφών, ή στον σκελετό των δαπέδων των Boeing 777), όπου υψηλές αντοχές και η αξιοπιστία των υλικών είναι το απαιτούμενο. Η βασική διαφορά μεταξύ του Carbon T1100G Torayca® και άλλων συνθετικών υλικών είναι ότι από την σύγκρισή τους (Δύναμη – Ένταση) προκύπτει ότι και τα δύο αντιδρούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μέχρι να φτάσουν στο όριο αντοχής τους, αλλά από το σημείο αυτό και μετά, το T1100G απορροφά σημαντικό μέρος του φορτίου, με αποτέλεσμα να αυξάνει την αντοχή του κατά 13% και την ελαστικότητα κατά 10%.

Η τεχνική Ika Metal, ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ιαπωνία, είναι μια τεχνική που βρίσκει πεδίο δράσης στο σκάφος και ως στόχο έχει τα Κεφαλόποδα (Θράψαλα, Καλαμάρια και Σουπιές). Αν και είναι νεοεισελθούσα τεχνική στα νερά της Μεσογείου, το κοινό που αγαπά το ψάρεμα των κεφαλόποδων, την εμπιστεύτηκε, τη δοκίμασε και την αγκάλιασε απολαμβάνοντας ένα τεχνικό και συνάμα αποδοτικό τρόπο ψαρέματος του αγαπημένου του αλιεύματος.

Η τεχνική Ika Metal είναι μια τεχνική κατά την οποία ο ψαράς θα πρέπει να δώσει ζωή στην Ika καλαμαριέρα του, με κινήσεις Long Fall και Slow Pitch, όπως ακριβώς θα έκανε ψαρεύοντας Slow Jigging. H Major Craft παρουσιάζει την προηγμένη σειρά καλαμιών Egizaust 5G, κατασκευασμένη αποκλειστικά για την τεχνική Ika Metal. Η Major Craft κατασκευάζοντας την σειρά καλαμιών Egizaust 5G Ika Metal, πέρα από τα κορυφαίας ποιότητας υλικά που χρησιμοποίησε στο κατασκευαστικό κομμάτι, επικεντρώθηκε και στη λειτουργικότητα, κάτι που φαίνεται κι από την επιλογή του μήκους 2,23 μ, το οποίο θα διευκολύνει τη χρήση σε κινήσεις Slow Pitch και Long Fall. Έτσι έφτιαξε ένα καλάμι απόλυτα ευαίσθητο, αλλά με απόθεμα δύναμης στον κορμό, λόγω της νέας τεχνολογίας R360, που θα μπορέσει να μεταφράσει και να δώσει στον ψαρά την αίσθηση ακόμη και του πλέον ανεπαίσθητου αγγίγματος από μικρά, ή ανόρεκτα κεφαλόποδα, αλλά και να φέρει στο σκάφος μαχητικά Θράψαλα μεγάλου μεγέθους.

Στη σειρά Egizaust 5G Ika Metal χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του blank, τέσσερα επίπεδα υψηλής και μέσης πυκνότητας Carbon. Οι οδηγοί είναι Fuji με κεραμικό υλικό Sic και Πλαίσιο K, βάση μηχανισμού VSS της Fuji και υλικό EVA χαμηλού βάρους. Η σειρά Egizaust 5G Ika Metal προορίζεται για την χρήση με μηχανισμούς τύπου Spinning.

Το καλάμι EZ5IM-S742H / OMORIG έχει κατασκευαστεί για να δουλεύει με αρματωσιά τύπου Omorig, με τεχνητά Ika μέχρι και 180 γρ (号 50). Η αρματωσιά Omorig αποτελείται από μια καλαμαριέρα τύπου Egi (#2.5 - #3.0) και ένα Ika Metal, ή ενός μολυβιού, κατά προτίμηση φωσφορούχου. Χάρη στην σχεδίαση του, θα μας δώσει την δυνατότητα να αντιληφθούμε ακόμη και το πιο μικρό άγγιγμα από τα μικρότερα, ή νωχελικά κεφαλόποδα. Το καλάμι λόγω του προσεκτικά επιλεγμένου μήκους του θα ανταποκριθεί με ευκολία σε τεχνικές κινήσεις Slow Pitch και Long Fall, έχοντας Regular Fast δράση.

Το καλάμι EZ5IM-S742H / OMORIG, είναι κατασκευασμένο για να αποδίδει τα μέγιστα όταν η ανάγκη για μεγάλου μεγέθους τεχνητά Ika, είναι μονόδρομος. Θα δουλέψει υποδειγματικά μεγέθη 100 γρ περίπου (号12 έως 50), βαθύτερα από τα 70μ όπου τα ρέματα είναι ισχυρά και ένα βαρύτερο Ika είναι απαραίτητο. Έχοντας δράση Regular Fast θα καταφέρει να ανεβάσει στην επιφάνεια Καλαμάρια επιπόλαια πιασμένα, χωρίς να σχίσει τα ευαίσθητα πλοκάμια τους. Εάν το ψάρεμά σας για τα κεφαλόποδα, γίνεται σε βαθιά νερά με ισχυρά ρέματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το EZ5IM-S742H / OMORIG φτιάχτηκε για αυτόν τον σκοπό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 2,23 μ
  • Μήκος Μεταφοράς: 121 εκ
  • Στελέχη: 2
  • Βάρος Τεχνητού: 45-180 γρ
  • PE: #0,6 - #1,5
  • Βάρος: 91 γρ
  • Action: Regular Fast
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας