Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal
Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal

Καλάμι MajorCraft Solpara IKA Metal

Major Craft
01.0867
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
129,90 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά Major Craft Solpara Ika Metal έχει να μας προσφέρει τα προσιτά της μοντέλα, σε ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής και χειρισμού των Ika.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ψάρεμα των κεφαλόποδων από το σκάφος, ήταν πάντα μια τεχνική που γοήτευε τους ψαράδες ανά τον κόσμο. Η Major Craft έχοντας αναπτύξει πρώτη καλάμια για την τεχνική του Ika Metal, είχε την εμπειρία να εξελίξει τα προϊόντα της πάνω στο συγκεκριμένο στιλ ψαρέματος και να δώσει στο κοινό της πληθώρα επιλογών για τον τρόπο και τις συνθήκες ψαρέματος του κάθε ενδιαφερόμενου. Η σειρά Solpara Ika Metal έχει να μας προσφέρει τα προσιτά της μοντέλα, σε ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής και χειρισμού των Ika.

Η τεχνική Ika Metal είναι μια τεχνική κατά την οποία ο ψαράς θα πρέπει να δώσει ζωή στην Ika καλαμαριέρα του, με κινήσεις Long Fall και Slow Pitch όπως ακριβώς θα έκανε ψαρεύοντας Slow Jigging.

Πρόκειται για καλάμια τα οποία έχουν σχεδιαστεί να έχουν μεγάλη παραβολή και ευαισθησία ωστόσο η δύναμη δεν απουσιάζει, παρά την Solid κορυφή τους. Η κορυφή των Solpara Ika Metal έχουν χαρακτηριστικό φθοριούχο χρώμα που αντιδρά με την UV ακτινοβολία και γίνεται εύκολα ορατή και στο σκοτάδι για να αντιλαμβανόμαστε ακόμη και οπτικά το παραμικρό άγγιγμα στο τεχνητό μας.

Η γκάμα της σειράς Solpara Ika Metal είναι ευρεία και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για το ψάρεμα των κεφαλόποδων, από ελαφρά καλάμια για χρήση σε ρηχά νερά, έως καλάμια για βαριά Ika που θα ψαρέψουν σε μεγάλα βάθη και θα αναμετρηθούν με μεγάλα και μαχητικά θράψαλα. Οι οδηγοί της σειράς είναι της Fuji O Concept, όπως αντιστοίχως και η βάση του μηχανισμού, είναι της ίδιας εταιρίας.

Το SPXJ-S702HNS / ST είναι το μοντέλο που προτείνει η Major Craft για χρήση σε βαθιά τμήματα με ισχυρά ρέματα και την χρήση Ika από 30 έως 120 γρ (10-30号) με ιδανικό ανάμεσα στα 70 και 80 γρ, δεδομένων πάντα του βάθους και των συνθηκών των ρεμάτων. Το SPXJ-S702HNS θα καταφέρει να αναμετρηθεί σε μεγάλα βάθη και δύσκολες συνθήκες ακόμη και με μεγάλα και μαχητικά κεφαλόποδα. Συνδυάζεται με μηχανισμούς τύπου Spinning.

To SPXJ-S702XH / OMORIG είναι το τυπικό καλάμι της σειράς που προσφέρεται για αρματωσιά Omorig. H αρματωσιά Omorig χρησιμοποιείται ευρέως από τους Ιάπωνες ψαράδες καθώς είναι πιο αποδοτική όταν η ύπαρξη των κεφαλόποδων είναι έντονη. Η αρματωσιά Omorig μας προσφέρει λιγότερο αθλητικό ψάρεμα, ωστόσο αποδίδει σε μεγάλο βαθμό καταφέρνοντας να φέρουμε περισσότερα από ένα κεφαλόποδα στο σκάφος, ανά ανάκτηση. Η Omorig αποτελείται από μια καλαμαριέρα τύπου Egi (#2,5 - #3,0) και ένα Ika Metal, ή ενός μολυβιού, κατά προτίμηση φωσφορούχου. Το καλάμι SPXJ-S702XH / OMORIG θα ψαρέψει άψογα και ξεκούραστα τα καλαμάρια της Μεσογείου με την παραδοσιακή καθετή. Συνδυάζεται με μηχανισμούς τύπου Spinning.

Εικόνες με αρματωσιές Omorig υπάρχουν στο βίντεο που έχουμε αναρτήσει.

Βάση Μηχανισμού

Η στιβαρή βάση μηχανισμού χρησιμοποιείται στα ακριβότερα μοντέλα της Major Craft, σύμφωνα και με το αλίευμα στόχος. Είναι ένα μοντέλο βάσης που επιτρέπει στους ψαράδες να αφοσιωθούν στη μάχη με το αλίευμα.

Λαβές

Οι λαβές των καλαμιών έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη ισορροπία του καλαμιού. Υψηλής πυκνότητας υλικό EVA, το οποίο μεταφέρει την ευαισθησία στο χέρι σας, και επιτρέπει την άνετη χρήση του καλαμιού, χωρίς να προσθέτει βάρος. Το υλικό καλύπτει το σύνολο του μήκους της λαβής, χαρακτηριστικό που θα συναντήσετε στα πιο ακριβά μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρίας.

Οδηγοί

Οι οδηγοί των καλαμιών έχουν τοποθετηθεί με γνώμονα την καλύτερη ισορροπία και λειτουργικότητα του σετ και με στόχο να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του καλαμιού. Οι οδηγοί Fuji O Rings με Ανοξείδωτο Πλαίσιο συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ευαισθησία του καλαμιού. Τα καλάμια που συνδυάζονται με μηχανισμό Baitcasting έχουν σπιράλ διάταξη οδηγών.

Κορυφή

Η κορυφή των καλαμιών διαθέτει ένα κίτρινο, fluo χρώμα, ώστε να γίνεται ορατή ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού και να σας ενημερώνει οπτικά για κάθε άγγιγμα στο τεχνητό σας.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Τεχνητού PE Action Τύπος
SPXJ-S662MNS / ST 1,98 μ 2 20 - 60 γρ 0,4 - 1,0 Extra Fast Spinning
SPXJ-S702HNS / ST 2,13 μ 2 30 - 120 γρ 0,6 - 1,2 Extra Fast Spinning
SPXJ-B662MNS / ST 1,98 μ 2 35 - 75 γρ 0,4 - 1,0 Extra Fast Baitcasting
SPXJ-B662HNS / ST 1,98 μ 2 35 - 120 γρ 0,6 - 1,2 Extra Fast Baitcasting
SPXJ-S702XH / OMORIG 2,13 μ 2 50 - 160 γρ 0,6 - 1,5 Fast Omorig
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας