Καλάμια Savage Gear SGS2 IKA & Jig

Καλάμια Savage Gear SGS2 IKA & Jig

Savage Gear
01.0877
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
129,90 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Savage Gear SGS2 IKA & Jig με Σκανδάλη έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτή τη μοντέρνα τεχνική, κάθετου ψαρέματος καλαμαριών, με ελαφρύ εξοπλισμό και τις καλαμαριέρες Ika Metal.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα καλάμια Savage Gear SGS2 IKA & Jig με Σκανδάλη (συνδυάζονται με μηχανισμό Οριζοντίου τυμπάνου) έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτή τη μοντέρνα τεχνική, κάθετου ψαρέματος καλαμαριών, με ελαφρύ εξοπλισμό και τις καλαμαριέρες Ika Metal. Η σύλληψη καλαμαριών με τεχνητά Ika Metal είναι μια διασκεδαστική και σχετικά εύκολη τεχνική, αλλά τα εξειδικευμένα καλάμια που απαιτούνται για την σωστή εφαρμογή της, είναι αρκετά τεχνικά και συνήθως ακριβά.

Όχι πια. Τα καλάμια SGS2 Ika & Jigτης Savage Gear καλύπτουν τις προδιαγραφές για την τεχνική Ika Metal και διατίθενται σε προσιτή τιμή. Το ψάρεμα με Ika Metal είναι μια τεχνική κατά την οποία ο ψαράς θα πρέπει να δώσει ζωή στην Ika καλαμαριέρα του, με κινήσεις Long Fall και Slow Pitch, όπως ακριβώς θα έκανε ψαρεύοντας Slow Jigging. H Savage Gear διαθέτει την σειρά καλαμιών SGS2, κατασκευασμένη αποκλειστικά για την τεχνική Ika Metal.

Πέρα από τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποίησε στο κατασκευαστικό κομμάτι, επικεντρώθηκε στη λειτουργικότητα κατά την φάση της σχεδίασής τους, κάτι που αποδεικνύεται κι από την επιλογή του μήκους των 2,03 μ που θα διευκολύνει την χρήση σε κινήσεις Slow Pitch και Long Fall. Έτσι έφτιαξε ένα καλάμι απόλυτα ευαίσθητο, αλλά με απόθεμα δύναμης στον κορμό, που θα μπορέσει να μεταφράσει και να δώσει στον ψαρά την αίσθηση ακόμη και του πλέον ανεπαίσθητου αγγίγματος από μικρά, ή ανόρεκτα κεφαλόποδα, αλλά και να φέρει στο σκάφος μαχητικά θράψαλα μεγάλου μεγέθους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνδυάζονται με μηχανισμό Baitcasting
  • Βάση μηχανισμού Sea Guide Gold Label
  • Οδηγοί SW Sea Guide Gunsmoke
  • Finesse Blank μεγάλης ευαισθησίας
  • Κατανομή οδηγών CCS
  • Υλικό Κατασκευής: Toray High Modulus Carbon
  • Λαβή με υλικό EVA
  • Θήκη Deluxe
Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητών PE
77304 2,03 μ 2 105 εκ 127 γρ Max 75 γρ 0,4 - 0,8
77305 2,03 μ 2 105 εκ 140 γρ Max 100 γρ 0,6 - 1,0
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας