Καλάμι Shimano Blue Romance AX Shore Jigging
Καλάμι Shimano Blue Romance AX Shore Jigging
Καλάμι Shimano Blue Romance AX Shore Jigging
Καλάμι Shimano Blue Romance AX Shore Jigging

Καλάμι Shimano Blue Romance AX Shore Jigging

Shimano
01.0598
Διαθέσιμο
216,00 €
Με ΦΠΑ

Η Shimano αναβάθμισε το καλάμι Blue Romance το οποίο προορίζεται για την τεχνική του Shore Jigging.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Shimano αναβάθμισε το καλάμι Blue Romance το οποίο προορίζεται για την τεχνική του Shore Jigging.

Το Blue Romance AX σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί άριστα πλάνους από 50 έως και 80 γραμμάρια, διατηρώντας μια άριστη συμπεριφορά σε κάθε περίσταση. Μπορεί να ανταποκριθεί στις περισσότερες τεχνικές που εξασκούνται στη χώρα μας, μέσα στο καθορισμένο Casting Weight.

Το Blue Romance έχει κατασκευαστεί με την κορυφαία τεχνολογία πλέξης ινών Carbon, Hi-Power X της Ιαπωνικής εταιρίας, γεγονός το οποίο ενισχύει την δύναμη του στο μέγιστο, χαρίζοντας παράλληλα στο καλάμι πολύ χαμηλό βάρος. Επίσης διαθέτει βάση μηχανισμού από το αποκλειστικό υλικό Ci4+ της Shimano καθώς και Fuji Alconite K-Type οδηγούς, στοιχεία που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου καλαμιού.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight
BRAXSJ965080 2,90 μ 2 150 εκ 231 γρ 9 50 - 80 γρ

Τεχνολογίες Καλαμιών Shimano

Στα καλάμια που έχουν κατασκευαστεί με την τεχνική Hi-Power X, οι εξωτερικές στρώσεις είναι διαγώνια τυλιγμένες με ταινία carbon, σχηματίζοντας μια σειρά από σχηματισμούς "X". Το πλάτος της ταινίας, η γωνία πλέξης και η έκταση του καλαμιού που είναι ενισχυμένο από την τεχνική αυτή είναι ανάλογα με το είδος των θηραμάτων στα οποία απευθύνεται το καλάμι. Η διαδικασία παραγωγής της Shimano είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να επιτρέπει την παραμετροποίηση της πλέξης ώστε να επιτυγχάνεται η ιδεατή δύναμη και ευαισθησία. Η τεχνική Hi-Power X προσδίδει στον χρήστη αμεσότητα και απόλυτο έλεγχο των κινήσεων του καλαμιού.

CI4+ Carbon Infused Technology. Η χρήση της τεχνολογίας Shimano Carbon CI4+ έχει εφαρμοστεί στο συγκεκριμένο καλάμι ώστε να βελτιωθεί η ευαισθησία και η δύναμή του.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας