Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT
Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT

Μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT

Daiwa
02.0554
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
294,30 €
Με ΦΠΑ

Ο μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT απευθύνεται στους αφοσιωμένους φίλους του παράκτιου ψαρέματος, καθώς τους παρέχει τη βάση για ψάρεμα χωρίς ανησυχίες, τόσο σε γλυκό, όσο και σε θαλασσινό νερό.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τον μηχανισμό Daiwa Ballistic τον γνωρίζετε καλά, καθώς αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές της Daiwa προς τους φίλους του Spinning. Τώρα έχει επανασχεδιαστεί, με σημαντικές κατασκευαστικές βελτιώσεις. Ο Ballistic συνεχίζει να βασίζεται στην τεχνοτροπία LT, ώστε να είναι χαμηλού βάρους, αλλά με μεγάλες δυνατότητες σε επιδόσεις, με τη μεγάλη διαφορά ότι διαθέτει ενιαίο σώμα Monocoque Body (MQ), για ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, σε πιο μικρό και ισχυρό πλαίσιο. Ο μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT απευθύνεται στους αφοσιωμένους φίλους του παράκτιου ψαρέματος, καθώς τους παρέχει τη βάση για ψάρεμα χωρίς ανησυχίες, τόσο σε γλυκό, όσο και σε θαλασσινό νερό.

monoque

Η τεχνολογία Monocoqeu Body επιτυγχάνει δύο βασικά πράγματα σε έναν μηχανισμό Daiwa. Τον κάνει συμπαγή και στιβαρό. Η τεχνολογία Monocoque αφαιρεί από το σώμα του μηχανισμού τα περιττά υλικά. Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες στην κατασκευή μηχανισμών ψαρέματος. Το σώμα Daiwa Monocoque είναι ένα μονοκόμματο πλαίσιο - εξαλείφει τη χρήση της παραδοσιακής κατασκευής δύο διαφορετικών μερών, Body & Sideplate. Το ενιαίο πλαίσιο, στεγάζει το κύριο γρανάζι, μειώνοντας την κάμψη και τη συστροφή υπό μεγάλο φορτίο δημιουργώντας ένα σφραγισμένο κιβώτιο με τα εξαρτήματα που μεταδίδουν την κίνηση. Η τεχνολογία MQ όχι μόνο κάνει τους μηχανισμούς πιο δυνατούς και καλύτερα σφραγισμένους, αλλά και πιο συμπαγείς, μεγιστοποιώντας τον εσωτερικό χώρο, ο οποίος διατίθεται σε γρανάζια κίνησης, μεγαλύτερου μεγέθους. Το ενιαίο σώμα Monocoque, ενισχύει την ακεραιότητα του μηχανισμού και εμποδίζει ακόμη περισσότερο την είσοδο νερού, ή άλλων στοιχείων. Θα καταλάβετε τη διαφορά ενός μηχανισμού με ενιαίο πλαϊνό πλαίσιο όταν θα δίνετε τη μάχη με ένα μεγάλο θήραμα και ασκηθούν ισχυρές δυνάμεις στο μηχανισμό, με κάθε περιστροφή της μανιβέλας. Τα μηχανικά μέρη - γρανάζια, άξονες, ρουλεμάν - έχουν ενσωματωθεί στο ενιαίο πλαίσιο Monocoque και σχεδόν τους απαγορεύεται να μετακινηθούν από τη θέση τους.

zaion V

Η εταιρία Daiwa έχει δοκιμάσει τα όρια υλικών Carbon με το νέο υλικό Zaion-V για την κατασκευή του σκελετού του Ballistic. Το Zaion-V είναι ισχυρό σαν μέταλλο, αλλά πολύ πιο ελαφρύ και εύκολα διαχειρίσιμο υλικό ως προς την κατασκευή αντικειμένων όπως οι μηχανισμοί ψαρέματος. Είναι υλικό με μεγάλη διάρκεια ζωής, ανθεκτικό κατά της διάβρωσης και στιβαρό.

magseald

Οι παράκτιοι αλιείς, οι οποίοι εκθέτουν τον εξοπλισμό τους στα στοιχεία της θάλασσας, πολλά εκ των οποίων προκαλούν διάβρωση, θέλουν να διασφαλίσουν ότι η απόδοση του μηχανισμού τους θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια. Η Daiwa ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, διασφαλίζοντας ότι ο ρότορας είναι απόλυτα προστατευμένος και στεγανοποιημένος, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του μηχανισμού. Το πρόβλημα αυτό επιλύθηκε με τη μοναδική τεχνολογία MagSealed της Daiwa, η οποία χρησιμοποιεί μαγνητισμό για να δημιουργήσει ένα ημι-μόνιμο, τοίχωμα λιπαντικού, το οποίο εμποδίζει την είσοδο του θαλάσσιου νερού και της σκόνης στο εσωτερικό του μηχανισμού. Η λίπανση MagSealed έχει εφαρμοστεί και στο Pinion gear και στο Roller του Pick-up.

Πέρα από τις παραπάνω τεχνολογίες, ο μηχανισμός Daiwa Ballistic MQ LT, είναι μηχανισμός μακρινών βολών, πολύ ήπιας λειτουργίας η οποία στηρίζεται σε έναν συνδυασμό 8 Ρουλεμάν (σημασία δεν έχει τόσο ο αριθμός των ρουλεμάν, αλλά η λειτουργία που υποστηρίζουν). Διατίθενται στα μοντέλα τα οποία ταιριάζουν κατά κύριο λόγο στις παράκτιες τεχνικές της Μεσογείου.

Μοντέλο Σχέση Ταχύτητας Βάρος Δύναμη Φρένου Ανάκτηση Ρουλεμάν Χωρητικότητα Πετονιάς Χωρητικότητα Νήματος
2000-H 5,8:1 175 γρ 5 κιλά 76 εκ 8 0,16 χιλ - 150μ
0,18 χιλ - 120μ
  0,20 χιλ - 100μ  
0,06 χιλ - 200μ
0,10 χιλ - 190μ
0,13 χιλ - 140μ
2500D-XH 6,2:1 195 γρ 10 κιλά 87 εκ 8 0,23 χιλ - 220μ
 0,25 χιλ - 190μ 
 0,28 χιλ - 150μ 

0,13 χιλ - 360μ
0,16 χιλ - 300μ
0,18 χιλ - 230μ

3000DCXH 6.2:1 205 γρ 10 κιλά 93 εκ 8 0.25 χιλ - 260μ
 0.28 χιλ - 200μ 
 0.33χιλ - 150μ 

0.16 χιλ - 430μ
0.18 χιλ - 300μ
0.20 χιλ - 230μ

4000DCXH 6,2:1 230 γρ 12 κιλά 99 εκ 8 0,25 χιλ - 330μ
 0,30 χιλ - 230μ 
 0,37 χιλ - 150μ 

0,22 χιλ - 260μ
0,20 χιλ - 300μ
0,18 χιλ - 430μ

1 αντικείμενα

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 2500D-XH μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού 3000DC-XH μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας