Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73
Μηχανισμός Tailwalk Basal VT73

Μηχανισμός Tailwalk Wide Basal VT81

Tailwalk
02.0362
Διαθέσιμος
195,00 €
Με ΦΠΑ

Ένας νέος, εντυπωσιακός μηχανισμός Baitcasting της Tailwalk, σε έκδοση για Δεξιόχειρες και Αριστερόχειρες, για κάθετες τεχνικές όπως Tai Rubber και Slow Jigging, διατέθηκε στην αγορά το Φθινόπωρο του 2019.

Μοντέλο Μηχανισμού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όλοι γνωρίζουμε τον Elan Wide Power στην Ελλάδα! Ένας ενισχυμένος μηχανισμός Bait Casting που ήρθε να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε μέχρι τότε στους μηχανισμούς αυτής της κατηγορίας.  Ένας μεγαλόσωμος και ενισχυμένος μηχανισμός baitcasting, ικανός να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Ένας νέος, εντυπωσιακός μηχανισμός Baitcasting της Tailwalk, σε έκδοση για Δεξιόχειρες και Αριστερόχειρες, για κάθετες τεχνικές όπως Tai Rubber και Slow Jigging, διατέθηκε στην αγορά το Φθινόπωρο του 2019. Η Tailwalk έλαβε υπόψιν την σχετικά υψηλή τιμή του προηγούμενου μοντέλου και σχεδίασε ένα αντίστοιχο μοντέλο, εξίσου ενισχυμένο αλλά αρκετά πιο οικονομικό. Τον Basal Widepower VT81. Ο Basal Wide VT81 είναι ένας μηχανισμός baitcasting ο οποίος απευθύνεται σε κάθε είδους ψαρά, ανεξάρτητα εμπειρίας, καθώς είναι πολύ εύκολος στη χρήση και διαθέτει λαβή Power Handle η οποία σας επιτρέπει να ασκήσετε μεγάλη δύναμη, όταν στην άκρη της αρματωσιάς σας έχετε ένα μεγάλο θήραμα.

Το να έχεις ένα μηχανισμό που να μπορείς να εμπιστευτείς και που να καταφέρνει να συμπεριφέρεται το ίδιο άψογα σε τεχνικές πιο βαριές όπως Slow Jigging αλλά και άκρως ελαφριές όπως Tai Rubber, δεν είναι κάτι που συναντάμε εύκολα στην αγορά. Ο Wide Basal VT81 μπορεί να διαχειρίζεται νήματα P.E. #2 και νήματα P.E. #0.8 (ακόμα και με 700 γρ φρένα) από τα 12 που συνολικά διαθέτει, ενώ παράλληλα μπορείτε να τον γεμίσετε με νήμα P.E. #3.0 (260 μέτρα) και να κάνετε ακόμα και ζόκα.

Ο Basal Wide VT81 διαθέτει μεγαλύτερο σώμα, κατασκευασμένο από Γραφίτη, αυξάνοντας την χωρητικότητα του μηχανισμού και κάνοντάς ακόμα πιο κατάλληλο για κάθετες τεχνικές ψαρέματος από σκάφος. Τα μοντέλα VT διατίθενται σε έκδοση για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, με μονή μανιβέλα.

Η Ιαπωνική εταιρία Tailwalk έχει συμπεριλάβει σημαντικές τεχνολογίες στην σειρά Basal VT81, χωρίς να αυξήσει την τιμή και συνεπώς απευθύνεται σε απαιτητικούς αλιείς αναφορικά με τις επιδόσεις του μηχανισμού, που αναζητούν όμως πραγματική αξία και όχι κόστος. Για παράδειγμα, ο Λόγος Μεταβολής με αναλογία 8,1:1 τους κατατάσσει στους πιο γρήγορους μηχανισμούς της αγοράς. Εκτός από γρήγορος είναι κατάλληλος για χρήση τόσο σε θαλασσινό, όσο και γλυκό νερό.

Ο Basal widepower VT 81 ξεχωρίζει όμως και από άλλες απόψεις. Τα γραμμικά φρένα από ανθρακονήματα, είναι πραγματικά ένα δυνατό σημείο του, το ίδιο και η μεγάλη δύναμη ανάκτησης, κάτι που παραξενεύει αν αναλογιστεί κανείς την πολύ γρήγορη σχέση περιστροφής του 8.1:1 με ανάκτηση 99 εκατοστά.

Αλλά φαίνεται ότι η Tailwalk βάλθηκε να κατασκευάσει έναν μηχανισμό με τον οποίο πας παντού και κάνεις τα πάντα. Slow, Jigging, Tai Rubber, ψάρεμα Καλαμαριών, Tenya, Καθετή, Σιλικόνες, κ.α. Τα φρένα του είναι με αστεροειδή χειρισμό, έχουν απόλυτη απόκριση και επιτρέπουν μικρομετρική ρύθμιση.

Τέλος κάτι ακόμα σημαντικό είναι το σύστημα γραναζιών. Και το Pinion Gear και το Drive Gear είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο κράμα ορείχαλκου (Brass) που δίνει ασύγκριτα «γλυκιά» και ομαλή συμπεριφορά στο μηχανισμό, καθώς και μέγιστη διάρκεια ζωής. Αυτή είναι και η βασικότερη διαφορά σε σχέση με άλλους πανομοιότυπους μηχανισμούς που απλά χρησιμοποιούν ντουραλουμίνιο. Ο Tailwalk Wide Basal VT81 είναι ένας πολύ ανθεκτικός μηχανισμός baitcasting για κάθε τεχνική και κάθε ψαρά.

Σώμα – Μεγαλύτερο σώμα, κατασκευασμένο από Γραφίτη, με χαμηλό βάρος, για μεγάλες επιδόσεις, σε ανταγωνιστική τιμή.

Φρένα – Αποδίδει μέγιστη δύναμη φρένων στα 12 κ. Οι μηχανισμοί Wide Basal διαθέτουν μεγάλο δίσκο φρένων ώστε η αντίσταση να κατανέμεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης έχει ενσωματωθεί και κλίκερ.

Μπομπίνα – Μπομπίνα από σφυριλατημένο αλουμίνιο η οποία διαθέτει την ιδανική αναλογία δύναμης και βάρους. Το σύστημα φρένων της μπομπίνας διαθέτει 6 σημεία στα οποία εφαρμόζεται αντίσταση λόγω της φυγόκεντρης δύναμης, μια τεχνολογία που έχουμε συναντήσει και σε άλλες εταιρίες. Επιτυγχάνει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ταχύτητα περιστροφής της μπομπίνας, ευκολία στη χρήση και πολύ καλύτερη διαχείριση. Με την συγκεκριμένη τεχνολογία, αξιοποιείται η φυγόκεντρος δύναμη για τη δημιουργία αντίθετης προς τη φορά της μπομπίνας δύναμης και η οποία εμποδίζει τη μπομπίνα από την ανεξέλεγκτη περιστροφή. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ενεργοποιείται μόνο όταν η μπομπίνα κινδυνεύει να περιστραφεί ανεξέλεγκτα.

Πλευρικό Πλαίσιο – Στο ένα πλαίσιο θα βρείτε μια λειτουργία η οποία σας επιτρέπει να θυμάστε τη διατομή του νήματος που χρησιμοποιείτε.

Λαβή – Μονή μανιβέλα, το μήκος της οποίας τροποποιείται ανάμεσα σε 6 και 7,5 εκ. Διαθέτει επίσης εργονομική, αντιολισθητική λαβή.

Κωδικός

Τύπος Λόγος Μεταβολής Βάρος Φρένα Χωρητικότητα Ρουλεμάν Ανάκτηση
VT81R Δεξιόχειρας 8,1:1 330 γρ 12 κιλά 16 lb - 240 μ 
PE 3.0 - 260 μ
4+1 99 εκ
VT81L Αριστερόχειρας 8,1:1 330 γρ 12 κιλά 16 lb - 240 μ 
PE 3.0 - 260 μ
4+1 99 εκ
Φορά Μηχανισμού
Αριστερόχειρες
Φρένα
Αστεροειδές
3 αντικείμενα
Νέο

Κατεβάστε εδώ το Μηχανολογικό Σχέδιο του μηχανισμού VT81R μαζί με την Λίστα των Ανταλλακτικών.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας